Poziv na ulično nasilje potpisale su organizacije Srpski otadžbinski pokret Obraz, Nacionalni stroj, Krv i čast, Konačni obračun i Garda cara Lazara.
Ovo je meni veoma sumnjivo i mirishe mi kao da je "zakuvano" u kuhinji U92. Neke od ovih organizacija se medjusobno uopshte ne podnose niti imaju bilo shta zajednichko. Ja lichno mislim da takav dokument ili ti papir kako god, uopshte ne postoji i da je izmishljen od strane U92. Ili ce mozhda neko uspeti da nam objasni shta to zajednichko imaju "Garda cara Lazara" i "Krv i cast"???
Citat
zna cela ekipa sa stormfronta?
Opet ti sa tvojim insinuacijama na neonaciste? Pa dokle? Pa nije niko u Srbiji sisao vesla od motornog chamca pa da ne vidi i ne chuje shta i kako radi U92. Ili mozhda mislish da smo progutali chamac?
Otkazali, Joksa obijac se ukenjao za mesto ministra pa mu sukobi na ulicama ne bi odgovarali... Inace ko oce da radi nek radi sta oce po volji mu je, ali to ne sme da bude legalno jer i sada moze da se nabavi svagde...
Poziv na ulično nasilje potpisale su organizacije Srpski otadžbinski pokret Obraz, Nacionalni stroj, Krv i čast, Konačni obračun i Garda cara Lazara.
Ovo je meni veoma sumnjivo i mirishe mi kao da je "zakuvano" u kuhinji U92. Neke od ovih organizacija se medjusobno uopshte ne podnose niti imaju bilo shta zajednichko. Ja lichno mislim da takav dokument ili ti papir kako god, uopshte ne postoji i da je izmishljen od strane U92. Ili ce mozhda neko uspeti da nam objasni shta to zajednichko imaju "Garda cara Lazara" i "Krv i cast"???
Citat
zna cela ekipa sa stormfronta?
Opet ti sa tvojim insinuacijama na neonaciste? Pa dokle? Pa nije niko u Srbiji sisao vesla od motornog chamca pa da ne vidi i ne chuje shta i kako radi U92. Ili mozhda mislish da smo progutali chamac?
У потпуности те подржавам свака ти је ко уписана Па само погледајте које они групације трпају у исти кош и све је јасно. (У92) И није тачно да су ОБРАЗ и национални стој било шта пописивли оно је најобичнија глупост! Не припадам ни једној групи само износим чињенице
Ako se ne varam "obraz" je demantovao da je potpisnik bilo kakve izjave, najave, dokumenta, papira... o kontra skupu, jel U92 objavio tu vest?
Jesi ti blesav? Pa posle da ispadne da lazu i da su hteli samo da naprave neke nerede na ulicama i prikazu srbe naciste i stoku? Nicija nije gorela do zore pa nece ni njihova !
Mozemo mi da izrucimo sve "zlocince" Hagu, mozemo da prepustimo drugima Kosovo i Metohiju i Vojvodinu, ni posle svega toga necemo uci u Evropu, a znate li zasto?
Fali nam odredjeni broj pedera i narkomana.
Zasto cigare ne zabrane zakonom, jer su jako stetne po zdravlje ljudi, a u osnovnom skolama su odavno obavezni "pribor" djaka? To se nikada nece desiti zato sto drzava zivi od toga.
Da li treba ili je trebalo odrzati ovaj junky mars? Ne znam. Poceli smo da pratimo Evropu i svetska desavanja pa smo usput zaboravili ko smo i sta smo. Nazalost. Da li treba legalizovati marihuanu? Ne znam. Nekada mi dodje da se zalazem za legalizaciju svih droga i da cena heroina bude gram=dinar, da sto pre pocrkaju narkici. Ovako postoji dosta ustanova za lecenje bolesti nezavisnosti, a ljudi kojima je potrebna prava pomoc ostaju bez odgovarajuceg lecenja. Kao u jednom filmu zaboravio sam kako se zove, pita pandur krimosa: Da neko uperi pistolj u glavu tvog deteta, da li bi mu presudio po kratkom postupku? Da. E pa ti prodajom droge direktno si uperio pistolj u glavu mog deteta.