Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 07:34:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gandža marš 2007  (Pročitano 21734 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Poziv na ulično nasilje potpisale su organizacije Srpski otadžbinski pokret Obraz, Nacionalni stroj, Krv i čast, Konačni obračun i Garda cara Lazara.

Ovo je meni veoma sumnjivo i mirishe mi kao da je "zakuvano" u kuhinji U92. Neke od ovih organizacija se medjusobno uopshte ne podnose niti imaju bilo shta zajednichko. Ja lichno mislim da takav dokument ili ti papir kako god, uopshte ne postoji i da je izmishljen od strane U92.
Ili ce mozhda neko uspeti da nam objasni shta to zajednichko imaju "Garda cara Lazara" i "Krv i cast"???  Smile

Citat
zna cela ekipa sa stormfronta?

Opet ti sa tvojim insinuacijama na neonaciste? Pa dokle? Pa nije niko u Srbiji sisao vesla od motornog chamca pa da ne vidi i ne chuje shta i kako radi U92. Ili mozhda mislish da smo progutali chamac? Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Hvala liv na upozorenju...
Neki su zaboravili na kom se forumu nalaze...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Otkazali, Joksa obijac se ukenjao za mesto ministra pa mu sukobi na ulicama ne bi odgovarali...
Inace ko oce da radi nek radi sta oce po volji mu je, ali to ne sme da bude legalno jer i sada moze da se nabavi svagde...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 107
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Citat
Poziv na ulično nasilje potpisale su organizacije Srpski otadžbinski pokret Obraz, Nacionalni stroj, Krv i čast, Konačni obračun i Garda cara Lazara.

Ovo je meni veoma sumnjivo i mirishe mi kao da je "zakuvano" u kuhinji U92. Neke od ovih organizacija se medjusobno uopshte ne podnose niti imaju bilo shta zajednichko. Ja lichno mislim da takav dokument ili ti papir kako god, uopshte ne postoji i da je izmishljen od strane U92.
Ili ce mozhda neko uspeti da nam objasni shta to zajednichko imaju "Garda cara Lazara" i "Krv i cast"???  Smile

Citat
zna cela ekipa sa stormfronta?

Opet ti sa tvojim insinuacijama na neonaciste? Pa dokle? Pa nije niko u Srbiji sisao vesla od motornog chamca pa da ne vidi i ne chuje shta i kako radi U92. Ili mozhda mislish da smo progutali chamac? Wink

У потпуности те подржавам свака ти је ко уписана
Па само погледајте које они групације трпају у исти кош и све је јасно. (У92)
И није тачно да су ОБРАЗ и национални стој било шта пописивли оно је најобичнија глупост!
Не припадам ни једној групи само износим чињенице

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
B92 vs. Fokus\Stormfront...

Nadjite pet razlika... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ako se ne varam "obraz" je demantovao da je potpisnik bilo kakve izjave, najave, dokumenta, papira... o kontra skupu, jel U92 objavio tu vest?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 107
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Ako se ne varam "obraz" je demantovao da je potpisnik bilo kakve izjave, najave, dokumenta, papira... o kontra skupu, jel U92 objavio tu vest?  Smile
Jesi ti blesav?
Pa posle da ispadne da lazu i da su hteli samo da naprave neke nerede na ulicama i prikazu srbe naciste i stoku?
Nicija nije gorela do zore pa nece ni njihova !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
a jel mogu neke kazne da se uvedu i za one sto nose majice, zastavice i ostalo znamenje sa zlocincima, kriminalcima, ubicama i sl ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
a jel mogu neke kazne da se uvedu i za one sto nose majice, zastavice i ostalo znamenje sa zlocincima, kriminalcima, ubicama i sl ?

Да, ношење мајице и легализовање дроге има стварно исте ефекте... У некој твојој димензији Икс можда...  Smile

А и то "злочинци, криминалци, убице"... вероватно си до малопре гледао Б92...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG Nexus 5
Lepo rece jedan covek:

Mozemo mi da izrucimo sve "zlocince" Hagu, mozemo da prepustimo drugima Kosovo i Metohiju i Vojvodinu, ni posle svega toga necemo uci u Evropu, a znate li zasto?

Fali nam odredjeni broj pedera i narkomana.

Zasto cigare ne zabrane zakonom, jer su jako stetne po zdravlje ljudi, a u osnovnom skolama su odavno obavezni "pribor" djaka? To se nikada nece desiti zato sto drzava zivi od toga.

Da li treba ili je trebalo odrzati ovaj junky mars? Ne znam. Poceli smo da pratimo Evropu i svetska desavanja pa smo usput zaboravili ko smo i sta smo. Nazalost. Da li treba legalizovati marihuanu? Ne znam. Nekada mi dodje da se zalazem za legalizaciju svih droga i da cena heroina bude gram=dinar, da sto pre pocrkaju narkici. Ovako postoji dosta ustanova za lecenje bolesti nezavisnosti, a ljudi kojima je potrebna prava pomoc ostaju bez odgovarajuceg lecenja. Kao u jednom filmu zaboravio sam kako se zove, pita pandur krimosa:
Da neko uperi pistolj u glavu tvog deteta, da li bi mu presudio po kratkom postupku?
Da.
E pa ti prodajom droge direktno si uperio pistolj u glavu mog deteta.

Sorry za off.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 07:34:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.