Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 13:10:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gandža marš 2007  (Pročitano 21709 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
jbga,sad i ja mali off mada je povezano sa temom tolerancije

juce idem 46icom i vidim negde u gospodara vucica onaj bilbord "ljubav za sve" a ispod neko napisao velikim slovima "motka za sve" Smiley
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
a jel mogu neke kazne da se uvedu i za one sto nose majice, zastavice i ostalo znamenje sa zlocincima, kriminalcima, ubicama i sl ?

Ti pre svega treba da steknesh malo osnovnog znanja o pravu pa tek onda da komentarishesh i dajesh izjave ovakvog tipa. Svako je nevin dok se ne dokazhe suprotno. Jedno je optuzhen za zlochin a drugo je kriv za zlochin. Dakle to su majce sa slikama optuzhenih. A ne majce sa slikama zlochinaca. Wink

Citat
Da li treba legalizovati marihuanu? Ne znam. Nekada mi dodje da se zalazem za legalizaciju svih droga i da cena heroina bude gram=dinar, da sto pre pocrkaju narkici.

Pa to njima i jeste cilj i osnovna ideja, da se legalizuje pa da onda bagra dobija marihuanu za dzabe, dodje kod lekara po recept pa u apoteku po marihuanu. Sledeci korak bi im bio da se bune da im ukinu participaciju da ne placaju ni 20 dinara a nakon toga ulichni protest pod sloganom "smotajte nam dzoint" da im u apoteci ne bi davali marihuanu u "rinfuzi".

Citat
juce idem 46icom i vidim negde u gospodara vucica onaj bilbord "ljubav za sve" a ispod neko napisao velikim slovima "motka za sve"

Pa i treba ih tuci motkama kad imaju tu idiotsku potrebu da javno reklamiraju i propagiraju svoje nakaradne seksualne sklonosti. Zamisli sad bilbord ljubitelja animal sexa u centru grada? Pa na chega bi to lichilo?  Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2007, 11:25:42 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Cini mi se da su neki od njih, npr. Legija, ne samo optuzeni, vec i osudjeni
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Cini mi se da su neki od njih, npr. Legija, ne samo optuzeni, vec i osudjeni

Konkretno sam mislio na Karadzica i Mladica kao i na one radikalske sa Seseljevom slikom. Te Legijine josh nisam imao prilike da vidim, jedino shto sam ja video a da se mozhe povezati sa njim su majice sa vukom na kojima pishe "terorizam je bolest pozovite doktora" ali one se odnose na JSO a ne na Legiju lichno. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Ruza, vuk...da... i to su slike velikog vodje u zatvoru...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Jebiga odosmo offtopic... Ali u nechijem je interesu bilo da se jedna od, ako ne  i najelitnija srpska jedinica rasformira i da se u javnosti prikazhe kao banda kriminalaca. Zbog 4-5 kriminalaca svi oni su okarakterisani kao takvi. Mislim da je tu Srbija izgubila najvishe i da je 99% tih momaka chasno i poshteno sluzhilo ovoj drzhavi i ovom narodu.
A kako je jedan Milorad od evidentno dobrog ratnika postao kriminalac visokog ranga to je vec pitanje za psihologe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Mozda je sve vreme bio samo kriminalac...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Otkazani marš za marihuanu i kontramarš
Autor: Beta | 04.05.2007 - 14:10

Svetski marš konoplje, Gandža marš, koji je trebalo da bude održan sutra na Trgu Republike u Beogradu, kao i najavljeni kontramarš "srpskih nacionalista" neće biti održani, rečeno je danas Beti u policiji.
Organizacija koja je trebalo da organizuje skup podrške legalizaciji marihuane odustala je zbog pretnji grupe "srpskih patriota" i neonacističkih organizacija.
"Trenutno stanje je sledeće: na skupu neće biti ni štanda ni ozvučenja, i mnogi ljudi se neće pojaviti, jer su jedni od organizatora otkazali skup... Ako neko i pored svega ovoga, ipak odluči da prošeta gradom u to vreme, neka pripazi da nema vidljivih oznaka ili transparenata, da ga nacisti ne bi uhvatili u nekoj od sporednih ulica", navodi se na sajtu www.konoplja.co.sr.
Sa i-mejl adrese ujedinjenipatrioti@googlemail.com medijima je sinoć prosleđeno saopštenje u kome su "patriote" pozvane da spreče skup "narkomana". U saopštenju su potpisane udruženja Srpske dveri, Obraz, Garda cara Lazara, kao i fašističke i neonacističke organizacije Nacionalni stroj, Krv i čast i Konačni obračun.
Srpske dveri i Obraz u međuvremenu su se ogradile od saopštenja u kome se navodi da "ukoliko policija ne želi da spreči skup" podrške marihuani i "odbrani moral posrnulog Srbskog društva bićemo dužni da intervenišemo i silom onemogućimo ove bolesne ljude da marširaju našim gradom".
U saopštenju se takođe navodi da će "ujedinjeni srpski nacionalisti" da se okupe na Ušću i da će posle liturgije dokazati odanost srpstvu i pravoslavlju skakanjem u reku sa Brankovog mosta.
"Mi nikakav skup nismo najavili, i nemamo nikakve veze sa saopštenjem", rekao je agenciji Beta Mladen Obradović iz pokreta "Obraz".
On je naveo da se pripadnici "Obraza" neće okupljati sutra na Ušću i da je taj pokret danas reagovao svojim saopštenjem u kome se ukazuje da je skup "bezumnika" nešto što je ruglo i što mora biti sprečeno na svaki moguć način.
Na pitanje da li to podrazumeva i nasilje, on je odgovorio da je to pitanje "bezmisleno" i da će "Srbi i Srbkinje to sprečiti".
Organizacija "Srpki sabor Dveri" je, takođe, demantovala da ima veze sa jučerašnjim saopštenjem, kao i da će učestvovati i najavljenom kontramaršu.
"Ističemo da, kao i do sada, ne zastupamo nasilje, već argumente kao način borbe protiv svih negativnih pojava u drštvu, kakva jeste narkomanija", navodi se u saopštenju "Dveri".
Takođe, i predstavnik "Garde cara Lazara" Željko Vasiljević rekao je da pripadnici te organizacije neće koristiti silu, već verbalni obračun, jer su, kako je naveo "u pitanju zabludeli pripadnici srpskog naroda".
Prvi beogradski "Gandža marš je održan 7. maja 2005. sa oko pedesetak učesnika i prošao je mirno, bez incidenata ili hapšenja.
"Gandža marš" biće organizovan u oko 200 gradova širom sveta, sa ciljem da se legalizuje marihuana, odnosno dozvoli njena medicinska, industrijska, uživalačka i duhovna upotreba.
Takvi marševi se na globalnom noviu održavaju od 1999. godine pod raznim nazivima - Milionski marihuana marš, Svetski dan konoplje, Gandža dan, itd. Do sada je održan u preko 400 različitih gradova sveta.
Učesnici marša tvrde da prohibicija kanabisa nije donela ništa dobro i da je uživanje te biljke lična stvar na koju svako ima pravo izbora.
Prve marševe za legalizaciju marihuane, koji su kasnije prerasli u svetski marš, pokrenuo je aktivista Dana Beal u Njujorku.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Mozda je sve vreme bio samo kriminalac...  Smile

Mozhda. Ali ako si npr. ti koja si ovde moderator ujedno i kriminalac, to nikako ne znachi da smo svi mi korisnici ovog foruma kriminalci. Niti je to razlog da se ovaj forum "rasformira".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Losa ti je analogija...
Npr. ako sam ja kriminalac, forum moze da bude sredstvo za izvrsenje krivicnih dela, pa samim tim moze i da bude ugasen... Wink
To je isti slucaj i sa JSO... oni su bili necija mala operativna grupica...

Ali, da se vratimo na temu... postoji toliko tema o pravim i laznim herojima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 13:10:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.