marihuana koliko je shtetna isto toliko i nije.. nekima je to lijek u industriji se na vishe nachina upotrebi u autima kamionima avionima itd.. ako ovo bude silom sprijeceno .. more bit bidne puno problema..
druge stvari su neshto drugo .. a i zna se ko visoko leti nisko pada tako i svi na kraju ..
a da ima zdrave omladine ne porichem istzo tako da ima i zdrave al u glavi zaostale .. pa hajmo nekog udarat nas 500 .. to je vech zdrav al invalid teski
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ... ili dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
a kakav je bio njihov socijalni status? nisu valjda samo zbog marihuane poceli da rade ostale stvari?
Pochev od najnizheg ili da kazhem dece iz radnichkih porodica, preko srednjeg stalezha pa sve do onih koje deca nazivaju "burzhujima". Dakle njihov socijalni status nije bio presudan u tome shto su zavrshili u sivilu narkomanije. Mnogi od nas su u zhivotu imali teshkih trenutaka i svi smo mi u ovoj zemlji zhiveli i '93 kada je vladala opshta beda i nemashtina pa opet nismo zavrshili na heroinu. Jednostavno taj socijalni momenat nije od presudnog znachaja.
A vi ako vec imate potrebu da neshto korisno radite a da to bude putem protesta i javnih okupljanja, onda se bolje skupite pa apelujte na drzhavu da se izbori sa mitom i korupcijom, i da pooshtri zakone i najstrozhije kaznjava utaju poreza. Dajte deci neki pametan primer, neka deca nauche da se okrenu sportu, neka se od malih nogu uche da je utaja poreza kazhnjiva zakonom,a ne da decu uchite kako je marihuana super i kako je to ustvari lek a ne narkotik. A ove budale sa slike koje sam par stranica unazad ranije postavio,ako su bolesni nek idu kod lekara, marihuana ih sigurno nece izlechiti.
stani malo.. shta tebe chini tolikim ekspertom .. ochigledno je da ignorishesh njen uchinak .. kod nas se rakija upotrebi i za lijek a ne samo cuganje .. nema svako istu bolest pa da ode doktoru po lijek .. neko to mora kompenzirat zamjenit da ublazi bol .. nekim ljudima to pomaze al ne moze izlijeciti .. al pomaze.. nece mu pomoc neko ko o tome nema bleke..
al dolaze godine u kojima ce se svi josh chudit .. uzivajte josh dok mozete .. neshto se u kuhinji kuva a vi to niste namirisali
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ... ili dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
I da ti odgovorim na pitanje kao i na pitanje koje cesh tek da postavish ili ce to mozhda da bude konstatacija. Ne nisam nacista a nisam ni fashita, nisam pripadnik nacionalnog stroja niti bilo koje druge vladine ili nevladine organizacije. Podrzavam svaki vid borbe protiv narkomanije kako nenasilan tako i nasilan. Imao sam tu nesrecu da neke od jako dobrih drugara sa kojima sam odrastao i proveo mnogo lepih i ruznih trenutaka u zivotu, i sa kojima sma zajedno zakorachio u zhivot, izgubim bash zbog tog smeca i djubreta zvanog droga. Smatram da zakon treba rigorozno pooshtriti i da za dilere treba uvesti smrtne kazne, bash kao i za pedofile i manijake svih vrsta, bez obzira da li su silovali dete ili punoletnu osobu. Narkomane treba lechiti na sve nachine pa chak i batinama, treba ih tuci dok se ne useru i ne upishaju od batina a kad se to desi onda ih treba tuci zato shto su se usrali i upishali, i tako u krug dok im se to zlo ne izbije iz glave. Ako jednog dana nedaj bozhe i ti kao ja, budesh zbog droge izgubio nekoga ko ti je u zhivotu mnogo znachio, onda cesh verovatno uspeti da razumesh moj stav o drogama i narkomaniji generalno.
i opet te pitam jel misliš da će je biti manje na ulici ako se uvede smrtna kazna za dilere?
jel misliš da neko ko hoće da se drogira ne može sad da dođe do droge i da mu je komplikovano?
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo. Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
i opet te pitam jel misliš da će je biti manje na ulici ako se uvede smrtna kazna za dilere?
Pa verovatno ce se svako ima 2gr mozga zapitati da li mu se isplati da zbog par stotina ili par hiljada eura izgubi glavu. Dosta njih ce je i izgubiti i naravno da bi je u tom sluchaju na ulicama bilo manje.
Citat
jel misliš da neko ko hoće da se drogira ne može sad da dođe do droge i da mu je komplikovano?
Onaj ko hoce da se drogira naravno da ce doci do nje, ali to nije razlog da je deci uchinimo josh vishe dostupnom i da ih trujemo kako je to neki lek. Zna se za koje bolesti i u koju svrhu se koristi marihuana, shta ti sad hocesh nama da kazhesh, ne razumem? Da su sve one budale koje hoce da paradiraju bolesne pa se bore za lek?
jel ima neki advokat ovde? Interesuje me kazna zatvora propisana zakonom trenutno za trgovinu drogom?
deci je sad dostupnija marihuana nego bilo kad što je bilo, imaš po osnovnim školama dilere!
pazi, složio bi se sa tobom za rigorozne kazne kad bi to neko stvarno i sprovodio, al neće ko što ih ni sad ne sprovodi.
nije mi jasna jedna stvar da li ti misliš da je sad droga (marihuana) nedostupna? Ja mislim da je veoma dostupna i milsim da bi postala manje dostupna kada bi bila legalizovana jer bi se uvela pravila koja bi definisala način prodaje i konzumaciju.
MIslim da je Majkl mur negde napravio štos tipa:
Zašto u americi neće nikad biti legalizovana marihuana? Jer bi policajci morali da je plaćaju!
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo. Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
nije mi jasna jedna stvar da li ti misliš da je sad droga (marihuana) nedostupna? Ja mislim da je veoma dostupna i milsim da bi postala manje dostupna kada bi bila legalizovana jer bi se uvela pravila koja bi definisala način prodaje i konzumaciju.
Bila bi manje dostupna isto kao shto su i cigarete manje dostupne od kad je zabranjena njihova prodaja maloletnicima. puste priche...
Citat
MIslim da je Majkl mur negde napravio štos tipa:
Zašto u americi neće nikad biti legalizovana marihuana? Jer bi policajci morali da je plaćaju!
Dobra fora samo shto zakone ne donosi policija ona je tu da ih sprovodi.
E meni smeta jer znam dobro sta je to i kakvo je to govno i sta moze sve da uradi coveku,naravno nebih nikog tukao ali bih svakog posavetovao,da ne uzima u usta ta sranja.
pa cigarete nisu manje dostupne od kad je zabranjeno da ih prodaju maloletnicima, zar ne?
cigarete bi postale manje dostupne kada bi im skočila cena i kad bi kazna za trafikanta koji im (maloletnicima) proda ciggarete bila 2000 evra, a za trafiku 10000evra.
aj da probam da generalizujem, prohibicija u americi, jel neko osto bez alkohola? Nije, al su se mnogi obogatili. Jel država može da utiče na kriminalca, ne može jer je po definiciji kriminalca je to neko ko krši zakon, ali zato može da utiče na trafikanta i prodavca i valsnika male specijalizovane prodavnice koji bi umrli od gladi kada bi im zatvorili radnju jel su maloletniku prodali cigare ili marihuanu.
onda bi i polja mogla da se kontrolišu...
cilj je i meni da nema marihuane ili da je ima što manje, bar za klince, ovi matori nek se drogiraju ako im je to interesantno
inače u UK su uspeli da zabrane prodaju alkohola maloletnicima tako što su kazne za samog prodavca i kafić za njihove pojmove užasno velike, u pitanju su 10tine hiljada funti, ali alkohol nije zabranjen.