I posle prespavane noci/dana ja sam za odlazak milojevica...nadam se da i terzic slicno razmislja...hvala mu za evropu, hvala mu za sve, ali mene zanima 1 stvar, da li ikog ovde ima da jedva ceka neku nasu utakmicu sa euforijom? Jednostavno Zvezda vise ne igra fudbal, ovo sto mi igramo je kurac jos od liverpula, Zvezda na snagu tima i na mutne radnje dobija indjiju itd...sve su sjebali, muka mi je vise od ove igre...mi smo Zvezda, a ne neki tamo osrednji tim...nzm, ne valja ovo nista i stvarno mi je zao jer bas dosta gotivim miloja i imao sam bukvalno sliku heroja u glavi, ali toliko me je razocarao da jedva cekam da ode, ocigledno je da je Zvezda prerasla njega
Sta se nervirate, ne gubite vise bodova do polusezone, zna se.
Ај сад ти објективни, што не спомињеш поништен гол ? 2 у 3 меча ? На страну што и тај мучени и угњетени партизаи исто игра европу, коју је држава потпомогла, док су нас није.
Добар је милоје и све то, не очекујем да нападне реал и барселону, мада је напао ливерпул ал очекујем да нападне њих. А не да изађе са 3 штопера, 2 бека и 2 задња везна... На страну то што нам је поништен чист гол(а који нико не спомиње). Дакле он није изашао са намером да напада, већ да се брани и да игра на неке контре... Зашто ? Напдали смо ми њих и са горим тимом, па смо добијали. Већ дуго им дозвољавамо да се провлаче и да нас провлаче по штампи. Водиш 2-0 и уместо да их довршиш, ти им даш пенал и после причају како смо их једва добили. Ето, јуче на 2-0 у 90 и ком минуту, они јуре као да дају трећи гол. Е то тражим од играча, а не да их боли курац после 2-0(без обзира дал губимо ил водимо). Милоје је могао и да се провуче са 1-0, да нам је признат дај гол, али крајње је време да се нешто мења и да коначно играмо ко људи тај дерби.
Naravno da ne kukamo za ponisten gol, jer mi nismo oni... Bogu hvala na toj razlici. Da njima nije priznat cist gol ili tako nesto, pa ne mogu ni da zamislim sta bi bilo... Navijaci bi opet opsedali kucu sudije, mustafa se odrice srpstva, svi redom vracaju pasose, na sva zvona zvone o drzavnom mezimcu za kojeg se sudi, i jos sto kuraca, samo njima svojstvenih. Mi smo izgubili, i krivicu trazimo u sebi i svi redom na temi su besni na nase igrace, trenera, taktiku itd. E to je razlika izmedju gospode i jajara. Zato njih sve to toliko boli. Zabole nas za jedan derbi, budite ponosni na tu razliku, da i kada nas dobiju na terenu, i dalje smo gospoda, a oni sklanjaju pogled i smisljaju kako ce se blamirati dalje...
tavamba nije fulirao kad je dao gol al zato mustafa jeste sam sebe po njihovom tumacenju fudbala i istorije istog al mene boli kurac za to ako smo mi spali da jedna greska protiv njih odluci utakmicu onda nek se nosimo u pizdu materinu secam se ja kad su nama ponistavali golove u derbiju zbog ofsajda i ako je bio autogol al smo ih nabili 4-0 oni pobede real 0-0 golom sase ilica pored gola zigic ih nakanta 3-0 tako smo nekad radili
ja tvrdim da mi imamo igrace koji su u stanju da ih nakantaju ko volove u kupusu i ne samo njih samo kad bi bili pusteni sa lanca
« Poslednja izmena: 23. Sep 2019, 16:45:08 od fredikruger »
На страну што и тај мучени и угњетени партизаи исто игра европу, коју је држава потпомогла, док су нас није.
Ovo je mozda veca laz od svih Vucicevih lazi. Neko od drzave i ugovora koje mu je drzava nabacila, godisnje inkasira preko 10 miliona evra, a neko nema toliki ni budzet kad proda sve igrace. Nemojte o pomoci drzave, rusa, arapa, oprastanju dugova, hipoteka i ostalih madjionicarskih trikova, mozemo do sutra i nikad necete imati vise argumenata u toj raspravi.
У медијима се гура ЦЗ , то не примећујем, како ја не пишем на теми о Партизану-уопште ме не занима, како се улогујем на Бурек буквално на свакој, али на свакој страници теме о Црвеној Звезди се оглашавају навијачи Партизана, буне се против цене карата у евро-куповима Црвене Звезде , лебе мекани, пишу о државној завери, отимању титуле, крађама, намештаљкама, једино је све било регуларно у доба претходних фудбалских апостола, Толета и Ђуре, када држава никога није фаворизовала и када је сироти Партизан доминирао, јер у то време победе против Новог Пазара од 4:3, финале купа са Војводином и x примера све бејаше регуларно , које не бих да наводим јер гледам у своје двориште, нисам опседнути воајер који шпијунира комшије и присталица инфантилних оправдања или пати од селективне амнезије.....
Али, изгледа вама није дозлогрдила регуларност када је у вашу корист, јер сваки шампионат који не освоји Партизан није регуларан, једино је регуларно када се освоји 6 узастопних титула, нема склањалица, намештаљки, све поштено, спортски и у духу фер-плеја....
« Poslednja izmena: 23. Sep 2019, 18:45:02 od Odbojkaš »