Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 628 629 631 632 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 834202 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
I posle prespavane noci/dana ja sam za odlazak milojevica...nadam se da i terzic slicno razmislja...hvala mu za evropu, hvala mu za sve, ali mene zanima 1 stvar, da li ikog ovde ima da jedva ceka neku nasu utakmicu sa euforijom? Jednostavno Zvezda vise ne igra fudbal, ovo sto mi igramo je kurac jos od liverpula, Zvezda na snagu tima i na mutne radnje dobija indjiju itd...sve su sjebali, muka mi je vise od ove igre...mi smo Zvezda, a ne neki tamo osrednji tim...nzm, ne valja ovo nista i stvarno mi je zao jer bas dosta gotivim miloja i imao sam bukvalno sliku heroja u glavi, ali toliko me je razocarao da jedva cekam da ode, ocigledno je da je Zvezda prerasla njega
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Evropska Zvezda.  Smile

Sta se nervirate, ne gubite vise bodova do polusezone, zna se.

Ај сад ти објективни, што не спомињеш поништен гол ? 2 у 3 меча ?
На страну што и тај мучени и угњетени партизаи исто игра европу, коју је држава потпомогла, док су нас није.

Добар је милоје и све то, не очекујем да нападне реал и барселону, мада је напао ливерпул ал очекујем да нападне њих. А не да изађе са 3 штопера, 2 бека и 2 задња везна... На страну то што нам је поништен чист гол(а који нико не спомиње). Дакле он није изашао са намером да напада, већ да се брани и да игра на неке контре... Зашто ? Напдали смо ми њих и са горим тимом, па смо добијали. Већ дуго им дозвољавамо да се провлаче и да нас провлаче по штампи. Водиш 2-0 и уместо да их довршиш, ти им даш пенал и после причају како смо их једва добили. Ето, јуче на 2-0 у 90 и ком минуту, они јуре као да дају трећи гол. Е то тражим од играча, а не да их боли курац после 2-0(без обзира дал губимо ил водимо).
Милоје је могао и да се провуче са 1-0, да нам је признат дај гол, али крајње је време да се нешто мења и да коначно играмо ко људи тај дерби.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
крајње је време да се нешто мења и да коначно играмо ко људи тај дерби.
Отворите буђелар да се Вучела почасти.  Smile Милоје је ту ниво Грофа ал много га сере у квалама за Европу, ако сте паметни задржаћете га.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Naravno da ne kukamo za ponisten gol, jer mi nismo oni... Bogu hvala na toj razlici. Da njima nije priznat cist gol ili tako nesto, pa ne mogu ni da zamislim sta bi bilo... Navijaci bi opet opsedali kucu sudije, mustafa se odrice srpstva, svi redom vracaju pasose, na sva zvona zvone o drzavnom mezimcu za kojeg se sudi, i jos sto kuraca, samo njima svojstvenih. Mi smo izgubili, i krivicu trazimo u sebi i svi redom na temi su besni na nase igrace, trenera, taktiku itd. E to je razlika izmedju gospode i jajara. Zato njih sve to toliko boli. Zabole nas za jedan derbi, budite ponosni na tu razliku, da i kada nas dobiju na terenu, i dalje smo gospoda, a oni sklanjaju pogled i smisljaju kako ce se blamirati dalje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ja to pricam vise od deset godina ovde

tavamba nije fulirao kad je dao gol al zato mustafa jeste sam sebe po njihovom tumacenju fudbala i istorije istog
al mene boli kurac za to ako smo mi spali da jedna greska protiv njih odluci utakmicu onda nek se nosimo u pizdu materinu
secam se ja kad su nama ponistavali golove u derbiju zbog ofsajda i ako je bio autogol Smile al smo ih nabili 4-0
oni pobede real 0-0 golom sase ilica pored gola zigic ih nakanta 3-0 tako smo nekad radili

ja tvrdim da mi imamo igrace koji su u stanju da ih nakantaju ko volove u kupusu i ne samo njih samo kad bi bili pusteni sa lanca
« Poslednja izmena: 23. Sep 2019, 16:45:08 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
A da bi ih pustili sa lanca onda susoje mora da ode, jer im je skratio lanac toliko da vise ni uz nogu nmg da idu
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
mob
HTC One M8

На страну што и тај мучени и угњетени партизаи исто игра европу, коју је држава потпомогла, док су нас није.

Ovo je mozda veca laz od svih Vucicevih lazi. Neko od drzave i ugovora koje mu je drzava nabacila, godisnje inkasira preko 10 miliona evra, a neko nema toliki ni budzet kad proda sve igrace. Nemojte o pomoci drzave, rusa, arapa, oprastanju dugova, hipoteka i ostalih madjionicarskih trikova, mozemo do sutra i nikad necete imati vise argumenata u toj raspravi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Citat
крајње је време да се нешто мења и да коначно играмо ко људи тај дерби.
Отворите буђелар да се Вучела почасти.  Smile Милоје је ту ниво Грофа ал много га сере у квалама за Европу, ако сте паметни задржаћете га.

Чак сте и у победи под дејством комплекса, више порука сте откуцали на теми о Црвеној Звезди после јучерашњег дербија, него на теми о Партизану  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1231
nema tu kompleksa nego inat ,koliko se samo u medijima gura CZ da nam je dozlogrdilo a verujem da se i vama zgrozilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
У медијима се гура ЦЗ  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile, то не примећујем, како ја не пишем на теми о Партизану-уопште ме не занима, како се улогујем на Бурек буквално на свакој, али на свакој страници теме о Црвеној Звезди се оглашавају навијачи Партизана, буне се против цене карата у евро-куповима Црвене Звезде  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile, лебе мекани, пишу о државној завери, отимању титуле, крађама, намештаљкама, једино је све било регуларно у доба претходних фудбалских апостола, Толета и Ђуре, када држава никога није фаворизовала и када је сироти Партизан доминирао, јер у то време победе против Новог Пазара од 4:3, финале купа са Војводином и x примера све бејаше регуларно Smile  Smile  Smile  Smile, које не бих да наводим јер гледам у своје двориште, нисам опседнути воајер који шпијунира комшије и присталица инфантилних оправдања или пати од селективне амнезије.....

Али, изгледа вама није дозлогрдила регуларност када је у вашу корист, јер сваки шампионат који не освоји Партизан није регуларан, једино је регуларно када се освоји 6 узастопних титула, нема склањалица, намештаљки, све поштено, спортски и у духу фер-плеја.... Smile  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2019, 18:45:02 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 628 629 631 632 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.