Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Ја сам очекивао нашу говно игру, као што сам и написао, и ту никаквих изненађења није било, говно смо и одиграли. Изненађење је што нам је Партизан дао два гола а ми на њихов нисмо шутнули.
Ништа, сад нам остаје да се претварамо како баскет више волимо од фубала.
Ja iskreno i volim, doduse fudbal samo Zvezdu i gledam, al isto pizdim i kad gledam Zvezdu u fudbalu i u kosarci, Zvezda je Zvezda dal fk il kk boli me kurac...a milojevicu zelim uspesnu karijeru u nekom panioniosu
Мислим да, још пре завршетка полусезоне, треба обезбедити наследника Милојевића, који критикује играче, иако је он у неколико дербија узастопно, фудбалски разочарао. Иначе, правило када се игра на ЈНА, које постаје и аксиом, који се буквално понавља сваки пут да би била случајност - зашто Црвена Звезда прима голове после осамдесетог минута? Писао сам на теми, иако су неки тврдили супротно, да имамо слабији тим и у односу на прошлу и у односу на претпрошлу сезону