Imate obraza kao Zvezdan? Ej, pljacka, kradja, posle onakva dva penala? A prosle nedelje cuti kao mula...
nemoj da lazes smrade jedan mali smrdljivi oglasili smo se i rekli da nama to ne treba da nije bio penal i da trazimo var sve ono sto vi nikad u svom malom smrdljivom pisljivom klubu niste niticete ikad reci za sve ``nenamerne`` greske sudija u vasu korist isto smo rekli i za gol posle gola auta dok ste vi cutali ko male pizde sto i jeste posle ponistenog gola bena,priznatog gola tavambe onog cuvenog ofsajda milijasa, nesviranog penala nad kaduom posle prekrsaja krstajica u derbiju za titulu... da ne duzim em ste lazovi em ste pizde one najnize licimurske jedne i bedne i takvi ste od kad ja znam za sebe.a to nije tako malo to sto sebe nazovete avangardom nece promeniti da ste one male govnjive gliste te lazi oko para tati svom poturajte u bulju jer u to ne veruje ni onaj smrad pantic govno u ljudskom obliku na nivou vucicevica iz informera i sad da se nosite u tri lepe picke materine na vasu tamu,a nas ostavite da medjusobno diskutujemo gde je nasa krivica,a ne sudije zbog izmisljenog faula
« Poslednja izmena: 23. Sep 2019, 19:56:45 od fredikruger »
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Meni samo nije jasno zašto se vodi rasprava sa navijačima Partizana oko utakmice koju su isključivo upropastili naši igrači i stručni štab. Ne postoji opravdanje za ovakav meč.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
"Došao sam do zaključka da rukovodstvo Partizana na jedan perfidan način truje javnost da je Zvezda mezimac države". 23.09.2019.
Isto Zvezdan Terzić: "Zvezda je miljenica države i naroda". 28.08.2019. "Duh Aleksandra Vučića lebdi Marakanom!" 20.12.2018.
Citat
oglasili smo se i rekli da nama to ne treba da nije bio penal i da trazimo var sve ono sto vi nikad u svom malom smrdljivom pisljivom klubu niste niticete ikad reci za sve ``nenamerne`` greske sudija u vasu korist isto smo rekli i za gol posle gola auta
Ovo je kao SNSovci kad preuzmu odgovornost ali ne daju ostavke. Hahah, a oke, ako je Zvezda rekla da nije penal, sad ce vratiti bodove Indjiji odma' .
I dobro je da si rekao za gol posle auta da nije regularan, ja sam mislio da je to gol inace, ali drago mi je sto si priznao , menja skroz perspektivu.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2019, 23:02:15 od FilipFr »
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.