Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 627 628 630 631 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 833981 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
mob
Nokia 
Ne valja ovo nikako ,jos od meca protiv Indjije ....  Smile  Treba naci zamenu za Milojevica ,sledecu polusezonu neka vodi neko drugi mislim da je vise dokurcio sa ovom njegovom igrom.  Smile 
JBT ucesnik LS celu utakmicu nema ni jedan sut u okvir gola i to protiv jebenog Partizana  Smile Smiley 1  potpuno porazavajuce i najpostenije da sam da ostavku. Hvala ti za sve ali opravdanje za ovakvu igru nemas.....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Не ваља ово од почетка фудбалске сезоне домаће лиге, 2 или 3 утакмице су одигране како ваља, као домаћини против Хелсинкија и у гостима против Копенхагена и Јанг Бојса, све остало је просек или отаљавање, идеално решење би била замена тренера на крају полусезоне, то сам и сам написао у поруци изнад твоје, очигледно је тим слабији у односу на две претходне сезоне....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
mob
Nokia 
Upravo to , slazem se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
И, из дербија у дерби на ЈНА, а тешко је сада избројати колико пута се понавља у претходних десетак година, голове редовно примамо после осамдесетог минута, није ни први, ни други, ни трећи пут, већ copy-paste.....  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Krivi covek igrace, nije mu jasno kako gobelja i jovancic nisu sansu stvorili
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Evropska Zvezda.  Smile

Sta se nervirate, ne gubite vise bodova do polusezone, zna se.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Liga sampiona je nesto najgore sto je moglo da nam se desi...prvo pare videti necemo, dug je isti pa je isti, drugo koeficijent bi nam se lakse nabudzio protiv neke sparte, batea, alkmara itd...i trece, ono najbitnije od svega cilj bi nam bio da prodjemo grupu, kada ti svaki vikend spremas mentalno ekipu da umesto 7-1 pukne 3,4-0 i da je to uspeh onda se stvara gubitnicki mentalitet i tacka...kad sam ja prosle god kukao 0-0 sa napolijem vi ste svi bili u fazonu aaa jok napascemo ih, bla bla bla bla...e pa eto sad sedite i gledajte ovo sranje od fudbala...drazi mi je poraz od milana kad su bili prvaci evrope, od bajerna itd nego ovaj kurac sto gledam sad i sto sam prosle sezone gledao...kada se ekipa sklapa da joj je jedini cilj da ne primi 7 komada pa se redom oteraju kafu, ebisilio, kanga, donald,radonja itd jer jbg umeju fudbal da igraju i nisu disciplinovani igraci onda se dobije ovaj kurac od igre, e pa muka mi je... Pun mi je vise kurac raznih vukanovica, vulica, ivanica, jovancica, gobeljica, njegosa petrovica, causica, jovicica itd...necu bre vise da gledam tromu drvnu gradju, kanga je za ove slepce licno cavi bio...jebite se mrkela i miloje  mars iz Zvezde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Jbt na sta smo spali

Donald-krsticic-kanga na jovancic-kanjas(vulic)-marin...pa cak i ovo donald-grujic-plavsic...al dzaba, jbg...nece biti promene dok sisoje ne ode...on jednostavno drka na defanzivce i to je to...ne voli da mu igrac iskace iz sablona i sta da se radi, menja covek la paru, lik zje cak vise u defanzivi pokazao od zandera, al jbg nije piksla...garsija na tribine, ben na tribine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Ma koliko ovo bilo porazavajuce, moram da malo stanem na Milojevicevu stranu, pre svega iz ljudskih razloga. Dakle, sve izgleda zaboravljate da nam je Milojevic doneo DVA ucesca u Ligi sampiona. Nama kojima je Liga Evrope bila nedosanjani san. Ta dva ucesca su nam donela 2x20 miliona, sto je kes koji nismo zaradili od 91' pa na ovamo. To da li je neko ukrao ili nije, ajde da to batalimo jer i da jeste mi to svakako necemo znati. Dakle mislim da je covek koji je obezbedio dva ucesca u Ligi sampiona i jedan u Ligi Evrope, zasluzio bar toliko kredita, da se ne pljuje i ne smenjuje posle Indjije i derbija. S'druge strane, pljujete ga sto igra defanzivno. Pa da li ste vi gledali utakmicu nase reprezentacije kada je Krstajic pod pritiskom ortaka iz kafane odlucio da "napadne"? I to nije napao neku Nemacku, Brazil, Argentinu, vec raspalu Ukrajinu. I da li znate koji je rezultat bio? 5-0...ali za Ukrajinu. E sad, zapitajte se sta bi bilo da je napao neku Francusku recimo. Slicno je i sa Zvezdom. Mi smo ucesnici Lige sampiona, gde igramo sa timovima ciji igraci pojedinacno vrede kao nasa cela Liga. Prosto trkamo se u jugu protiv formule 1. Ne mozes ti njih da napadnes i da igras leprsav fudbal i da se nadigravas. Primices, ne 2,3, vec 15-20 golova. Dakle Miloje je morao da uigrava ekipu tako da se brani i da kvari igru ptorivnika i da se nada da ce neka kontra, neki prekid, nesto stvoriti neku sansu. A kada uigravas tako ekipu, ne mozes ti sad na dugme da menjas celu koncepciju igre koju gradis, za jednu utakmicu. Drugo, ma koliko to bio derbi, ja mislim da su igraci u to usli manje vise nezainteresovani, jer realno kad ti igras protiv Bajerna, tesko je za par dana naci motiv da igras protiv Partizana. Ne opravdavam to, ali jebi ga, to je cinjenica. A isto svi zaboravljate jednu "sitnicu". A to je da je siroti Partizan, koga drzava i Zvezda unistavaju, okupio vise nego dobru ekipu, koji ni najmanje nije naivna niti je za potcenjivanje. Tako da ocekivati kako ce neko da njih odvali 5-0 je vrlo naivno...Sve u svemu Miloje je prvi Trener jos od ko zna kada. Nije igra nesto sto je mnogo lepo, ali donosi rezultat. Prosto ti da bi igrao napadacki fudbal u Ligi sampiona, moras da imas budzet od 300 miliona evra. I opet moze da ti se desi da te neko nabije 5-0. Mi sa jednim igracem, Marinom, koji ume nesto sa loptom, a pritom je i on relativno spor i slab, nemamo tu sta da trazimo. I jos nesto. Miloje je kao sto znate imao unosne ponude pre ove sezone i odbio ih je da bi ostao u Zevzdi, izmedju ostalog i zato sto su navijaci to trazili. Malo je dzukacki sada kada malo ne ide, terati coveka, koji je pokazao da ima neku emociju prema ovom klubu i koji je zbog njega podneo veliku zrtvu, a koji verovatno sada u ovom trenutku vise nebi mogao da nadje tako unosan posao... I ne lozite se. Ovo je samo jedan nebitni derbi. Bice ih do kraja sezone jos, a i prvenstvo je predugo, tako da je ovo samo jedna skoro pa nebitna utakmica u svakom smislu. Treba gledati siru sliku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Шира слика изгледа овако: семинарски рад како изгубити финале купа на домаћем терену је положен  на крају минуле сезоне, дипломски/мастер како изгубити дерби је положен синоћ, а не бих желео да докторску дисертацију како изгубити титулу Милојевић положи у следећем дербију. и како то, сваки пут голови у вечитом дербију после осамдесетог минута? Дан одмора више од вечитог ривала, који није ни Наполи, ни Бајерн, ни ПСЖ да би се толико инсистирало на повученој игри, то је, ипак, само Партизан, којег не може да победи трећи пут заредом и при томе сам сигуран да смо играли нешто офанзивније, извукли би барем нерешен резултат, ..... Smile  Smile  Smile  Smile

Што се тиче обезбеђивања учешћа у ЛШ ове сезоне, срећа нас је итекако послужила, реванш у Копенхагену је био пенал рулет, који је лако могао да се заврши другачије, чак је мало и недостајало, а ми у плеј-офу квалификација за ЛШ у претходне 2 сезоне, у којима смо се пласирали у најјаче евро-такмичење, нисмо забележили ниједну победу, све утакмице су завршене нерешеним разултатом......

И, проблем је у томе што на почетку мандата у Црвеној Звезди његова филозофија није изгледала дефанзивно, напротив, колико се могло, играло се против јаких и релативно квалитетних екипа на гол више, и то успешно, његова филозофска, тренерска регресија почиње крајем јесење полусезоне прошле године и заваравате се уколико мислите да је то само један дерби, није, проблем се понавља у низу и мора се решити променом система, који нам може донети само реновирање тима у полусезони, које би укључило и промену тренера, јер ни његов кредит не може вечито да траје, и успешнији клубови мењају тренере када не штима ни игра ни резултат  Smile  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2019, 12:09:57 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 627 628 630 631 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.