Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 05:32:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 828 829 831 832 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326828 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Ako ga uvrsti u plan treninga sa vezbama snage i ako jede normalno nece izgubiti misice, naravno, pa nije ni katabolizam toliko laka stvar, pogotovo kod rekreativaca  Smile Ja ne znam nikoga ko se osusio od takvih treninga, ali sa druge strane niko nije radio SAMO HIIT.
Pre LI kardio skida misice nego HIIT.
Osim toga...nece ona na masu pa da izbegava kardio u sirokom luku  Smile

svaki vid kardia skida misice ..... e sad...to sve zavisi PRVO od unosa belancevina (3-4gr/kg) onda ne skida.. ali mora da se unosi i glutamin i bcaa da sprece katabolizam.. zato sto je mozak zajebana stvar... i moze da stvori kontra efekat jer se stvaraju odbrambeni sistemi (kao kod belih medveda) da se stedi salo i prvo na sta se krece to su misici a ne mast....medjutim to sve ne moze da se desi od JEDNOG treninga.. za to je potrebno recimo period od 2-4 nedelje .. zato se i mere % masti da bi se znalo sta se skida... ili misic ili mast.. posto je glikogen spaljen odavno ...
« Poslednja izmena: 23. Jun 2011, 00:38:51 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ako ga uvrsti u plan treninga sa vezbama snage i ako jede normalno nece izgubiti misice, naravno, pa nije ni katabolizam toliko laka stvar, pogotovo kod rekreativaca  Smile Ja ne znam nikoga ko se osusio od takvih treninga, ali sa druge strane niko nije radio SAMO HIIT.
Pre LI kardio skida misice nego HIIT.
Osim toga...nece ona na masu pa da izbegava kardio u sirokom luku  Smile

Ti koje ti znaš onda nisu radili HIIT, ili nisu imali šta da izgube od mišića. Smile
Bez zezanja, HIIT trening je užasno kataboličan, više ćete potrošiti energije mišićima koje ćete njime izgubiti, nego njime samim... u al' sam ovo sročio.
Naravno, ja podrazumevam da neko radi radi HIIT na low carb ishrani, inače on nema smisla, sa popunjenim glikogenom, nema značajne potrošnje masti, pa makar istrčali i ceo maraton..

Citat
pa nije ni katabolizam toliko laka stvar, pogotovo kod rekreativaca

Kod onih koji imaju šta da izgube jeste, pogotovu kod rekreativaca koji ne znaju kako da se zaštite od gubitaka...

Redosled trošenja izvora energije uz low i high uh ishranu:

Citat
Preferirani izvori energije uz high-carb ishranu (sto nize idemo, duže traje aktivnost):
- ATP
- kreatin-fosfat
- glukoza (iz glikogena)
- glukoza (iz krvi)
- glukoza (iz krvi, preko aminokiselina iz krvi)
- masti
- glukoza (iz krvi, preko amino poola i misica)
Zadnje dve stavke imaju otprilike isti prioritet.

Preferirani izvori energije uz low-carb prehranu (sto nize idemo, dulje traje aktivnost):
- ATP
- kreatin-fosfat
- glukoza (iz glikogena)
- masti
- glukoza (iz krvi)
- glukoza (iz krvi, preko aminokiselina iz krvi)
- glukoza (iz krvi, preko amino poola i misica)

To je opšte, a individualne varijacije su poprilicne (genetika).

Znaci, za topljenje masti treba: niska koncentracija insulina, niska koncentracija glukoze u krvi, sto vise aktivnosti (visoka  koncentracija noradrenalina i adrenalina), dovoljno sna (adekvatna  koncentracija GH), brz metabolizam (adekvatna  koncentracija T3).
« Poslednja izmena: 23. Jun 2011, 00:45:57 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11

Da li je neko Testosteron Depo koristio kao steroid i kakva su iskustva,na sta treba da se obrati paznja i sl.

ako prvi put uzimas steroide ne preporucujem da pocnes sa testosteronom, bolje npr primabolan i dodas uz to nesto oralno npr. anavar, e sad, zavisi u kakvom si trenutno stanju, i sta zelis postici, reci mi nesto vise o tome i nacicemo neko resenje.... Nisam za steroide, ali ako bas mora bolje da te uputim nego da ti svasta uvaljuju, naravno urdi i krvnu analizu, kreatinin, enzime jetre, nivo testosterona,....

anavar i primabolan ... hah .. prva kura.. a sta ce u petoj sestoj ... deka,sustanon,hormon rasta,IGF-1 i anadrol ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Kod onih koji imaju šta da izgube jeste, pogotovu kod rekreativaca koji ne znaju kako da se zaštite od gubitaka...

upravo to mi se desilo ... izgubim ja 10 kila padnem na 82 i imam VISE MASTI nego pre dijete.... znaci izgubio misice... posle je**o majku svoju kolko sam morao da ulazem truda i novca da vratim misicnu masu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
E pa deco, miki od sutra kreće na trčanje, tri puta nedeljno, po programu trcanje.rs ... cenim. Stomačina se neumesno širi kao pena za brijanje kada stoji na suncu par sati.
Aj napisi taj prgoram ukratko ako te ne mrzi!
IP sačuvana
social share
Срце хероја заувек живи не могу да га убију
слобода за генерала младића
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
Apple iPhone 7
Stvar je što ni ja ne znam. Samo mi je rekao drrug, idemo zajedno, imamo trenera on će ti reći šta da radiš  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0

upravo to mi se desilo ... izgubim ja 10 kila padnem na 82 i imam VISE MASTI nego pre dijete.... znaci izgubio misice... posle je**o majku svoju kolko sam morao da ulazem truda i novca da vratim misicnu masu Smile

I nisi jeo dovoljno, možda si jeo po pravilima, ali si sigurno bio nisko sa kalorijama.

HIIT nije za rekreativce, a "hemičari" ga ne rade... oni imaju neke druge metode.

A to sa aminokiselinama jeste zaštita. Telo od onoga što mu daš napravi ono što mu treba-u tom trenutku treba mu glukoza za ATP. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
HIIT nije za rekreativce, a "hemičari" ga ne rade... oni imaju neke druge metode.

imaju metodu klenbuterola i visok nivo testosterona u igli ... inace test depo pali kalorije kao nista.. bolje od GH Smiley provereno ..zato i ne rade kardio .. bocnu se .. malo keto dijeta i eto ti trbusnjaci ... pocecu i ja tako ..sto da treniram 45 minuta kardio kad mogu da se ispricam i brze skidam salo (odem da trcim cisto zbog srca) i njega malo da vezbam i tako ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0

imaju metodu klenbuterola i visok nivo testosterona u igli ... inace test depo pali kalorije kao nista.. bolje od GH Smiley provereno ..zato i ne rade kardio .. bocnu se .. malo keto dijeta i eto ti trbusnjaci ... pocecu i ja tako ..sto da treniram 45 minuta kardio kad mogu da se ispricam i brze skidam salo (odem da trcim cisto zbog srca) i njega malo da vezbam i tako ...

I šta posle? Kada se za dva meseca nakon kure vratiš na još gore stanje nego pre kure kad ne budeš mogao psihofizički finansijski da ispratiš PCT i održiš masu, a to je jako teško uraditi, pogotovu nekome ko nema iskustva sa roidsima.

Drugo-keto dijeta nije za svakog, neko može ozbiljno da nahebe, jer će jetra nekih ljudi "odbiti" da isporuči tih par grama glukoze mozgu, a on čak i na keto mora 50% goriva da uzima iz glukoze. Treba probati...

Oni koji rade ozbiljne keto dijete imaju i ozbiljnu "podršku", tako da ih i ne osećaju.

Citat
odem da trcim cisto zbog srca

Srcu je sasvim dobro i sa običnim brzim hodanjem i laganim jogging-om. Previše trčanja-sportsko srce-ništa strašno, ali neprijatno.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
pitanje, mozda nije za ovde. . .
Da li moze u apoteci da se kupi testosteron enanthate, da li treba neki prepis tj.  recept za to ili mogu sam da odem da ga uzmem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 828 829 831 832 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 05:32:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.