Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 04:58:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 829 830 832 833 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326821 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Trebalo bi da moze svaki testosteron,ja sam depo uzeo prekjuce bez recepta!
IP sačuvana
social share
Срце хероја заувек живи не могу да га убију
слобода за генерала младића
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia N73

Da li je neko Testosteron Depo koristio kao steroid i kakva su iskustva,na sta treba da se obrati paznja i sl.

ako prvi put uzimas steroide ne preporucujem da pocnes sa testosteronom, bolje npr primabolan i dodas uz to nesto oralno npr. anavar, e sad, zavisi u kakvom si trenutno stanju, i sta zelis postici, reci mi nesto vise o tome i nacicemo neko resenje.... Nisam za steroide, ali ako bas mora bolje da te uputim nego da ti svasta uvaljuju, naravno urdi i krvnu analizu, kreatinin, enzime jetre, nivo testosterona,....

anavar i primabolan ... hah .. prva kura.. a sta ce u petoj sestoj ... deka,sustanon,hormon rasta,IGF-1 i anadrol ?
pazi, naveo sam i to da nam kaze sta prvenstveno zeli od steroida, primo i anavar su slabi androgeni i slabo se konvertuju, oparavk je mnogo brzi nego npr. vinstrol ili test.... da ne pricamo o ovim sto si naveo gore... iznesi nam svoje misljenje...
IP sačuvana
social share
zasuci rukave, dobro zagrizi
vidis li da je ljubav u krizi
ne racunaj na ljubav vise nego na snove
gledaj kako cakle se cipele nove
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Mene je kardio u pocetku isto smarao,ali...vremenom se navikne covek. Ako ima TV,to je najbolje resenje.Ili ortak.Uz ortaka uvek leti vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
jau, sto mrzim kardio. . . . .
MRZIM da radim noge, i onako imam debele butine(salo) pa mi je cilj smanjiti ih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 525
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Alcatel Idol X
jau, sto mrzim kardio. . . . .
MRZIM da radim noge, i onako imam debele butine(salo) pa mi je cilj smanjiti ih.

Ako ti je cilj sagoreti salo, svakako treba da radis noge, iz razloga sto su najveca misicna partija i sagoreces dosta kalorija. Naravno sve uz regulisanu ishranu.
A ako mislis da mozes skinuti salo samo sa butina varas se...kada skidas salo, skidas svuda, i sa face, i sa stomaka i sa lista...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Pozdrav. Treba mi savet gde mogu naci ovu sipku za zgibove i propadanje kao sto koristi ova devojka u drugoj polovini videa dole, pogledajte od drugog minuta:

http://www.youtube.com/watch?v=bVNaHSwTz_k
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Mene je kardio u pocetku isto smarao,ali...vremenom se navikne covek. Ako ima TV,to je najbolje resenje.Ili ortak.Uz ortaka uvek leti vreme.
Ja sam rešila problem iPodom, pošto TV-a nema, a i sumnjam da bi bilo nešto zabavno na njemu da ga ima.  Smile

Slušam muziku uglavnom, a u poslednje vreme kad sam na traci se ne smaram i bez muzike, već sebi stalno variram intenzitet trčanja i nagib površine, pa prođe vreme a da ni ne osetim. Dok na bajsu ili Ipod ili nema bajsa.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Kakva je to teretana sa trakama?  Smile Samo HC.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nasmeši se...neko te voli.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung S III
Zanimaju me par stvari, je li kreatin zdrav da se uzima(A mislim da jeste, imaju dokazi za to da jeste, ali me zanima vas misljenje i iskustvo kao prvo)? Namjeravam na mjesec da uzmem da popravim kilazu i misicnu masu. I ocu li izgubiti tu misicnu masu posle prestanka uzimanja i nastavljanja treninga i normalne ishrane? Smiley Znaci uzimam ga samo zbog povecanja kilaze, treba mi masa, misicna, jer ne mogu da se popravim. Namjeravam da uzimam kreatin i da se hranim dobro, meso, riba i te jako proteinske stvari, kao i surutka(cista, tecna Smiley )
« Poslednja izmena: 02. Jul 2011, 17:44:09 od SofTouCh »
IP sačuvana
social share
- Rijesio sam da se zenim ne jos ali rijesio sam!
-Ja znam da nista neznam, ali ipak znam da vise znam od onih koji znaju da nista neznaju!
!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
sa kreatinom ces postici "napumpan" efekat jer povlacis vodu ... a to znaci otvoren atp sa sintezu proteina u misic.. masu od kreatina dobiti neces samo izdrzljivost ali od proteina da ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 829 830 832 833 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 04:58:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.