Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 12:16:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 663 664 666 667 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1330979 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
 Masti se najbolje tope kad je puls izmedju 120 i 140 ako se tacno secam  Smile Tako da ne smes da ludujes u smislu da cepas sprintove, ili da vozis bajs ko lud. . . Nego ti okaci onu spravicu koja meri puls i kad ti da optimalan ti nastavi u tom ritmu voznju bajsa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Zone se individualno odredjuju, bar koliko ja znam. Vazne su godine i fizicka sprema. Postoje razni kalkulatori na netu, ali je bolje pitati trenera. Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
Odakle ti to da se proteini trose tokom svakodnevnih treninga?

Po mojoj "nauci" trosenje proteina pocinje tek posle dugotrajnog gladovanja, sto se mjeri danima. Ili bar 12h...

Ili grijesim..

?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
SonyEricsson K800i
Tokom trcanja, voznje bicikla i sl. aktivnosti u prvih pola sata se trose UH, tek kasnije telo krene da topi masti. Zato se i preporucuje da vezbanje (ako zelite da smrsate) traje izmedju 45 i 60 minuta.
Bitno je da posle treninga (oko 1h kasnije) unesete dovoljno (ali ne i preterano mnogo) hrane (kombinacija UH i proteina) u sebe da ne bi krenulo do tog efekta i trosenja proteina iz misica.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1042
Zato se i uzima glutamin, ili gresim?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
SonyEricsson K800i
On sluzi da ne bi doslo do razgradnje misica.
A ljudi koji hoce da smrsaju uglavnom koriste L Karnitin. Poprilicno zdrava stvarcica! Smile
Koriste ga i ljudi koji su vegetarijanci, jer se on nalazi u mesu, mleku i sl.
« Poslednja izmena: 01. Apr 2010, 16:47:06 od Dragan, Beograd »
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Samsung E250
ovaj dane nije normalan  Smile Smile Smile  Smile

jedno pitanje - sada sam jos malo poboljsao ishranu (4-5 obroka dnevno) i cesto jedem uh i proteine... ok i dalje ima nekih sranja u ishrani ali polako napredujem... nego poceo sam da radim propadanja i zgibove tako sto na ledjima imam ranac u kojem je teg od 5kg... Pametno ili ne? hoce li imati los uticaj na kicmu, inace svaki dan "visim" sa sipke nekih 3,4 puta po minut

Smile ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung S4
Ako se dobro secam, ta optimalna zona za topljenje se racuna tako sto se od 220 oduzme broj godina i tada se dobija maksimalni puls. 60 posto od tog maskimuma je puls koji bi trebali da imate dok trcite ako hocete da se topite.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Imam manjih problema sa kicmom i krenuo sam da radim zgibove,ali prestao sam pre dva dana bole me ledja. Ne verujem da je upala,jer mogao sam da uradim samo 3 zgiba sa dlanovima okrenutim prema sebi. Ako neko ima savet pomogao bi mi. Imam kriva ledja a pretpostavljam da zgibovi ne mogu da skode mogu samo da pomognu a izgleda da meni odmazu.  Smile

Je л' баш кичмени стуб или део око кичме? Доњи део, горњи? Пробадајући или константни бол?

Gornji deo i sredisnji deo kao da mi neko pritiska kicmu i osecam neki svrab a ponekad i bol u grudima. Kao kad ne vezbas mesec dana pa krenes e takav je osecaj u kicmi. Mene samo zanima zasto su zgibovi losi kad to nije dizanje tegova nego dizanje sopstvene tezine.

Немој да радиш згибове, твоја тежина је велико оптерећење за твоје тетиве, лигаменте. Могуће да је и укљештење неког живца. Не помишљај на мртво дизање.

Ради лат машину са мањим тежинама док ти се то не санира. Ако потраје дуже од десетак дана, можда је нешто треће у питању...знаш и сам, онда нема чекања, него лекар...

У вези аеробног тренинга...
Као и код разних дијета, аеробни тренинг је делотворан извесно време, док организам не препозна да та активност разграђује масно ткиво. Након неког периода губиће се све више мишићног ткива, на тај начин се организам бори против губитка, јер мање мишића-мањи рад-мање изгубљене тежине, тако да се може доспети у тешки катаболизам уколико нема правилне исхране (гладовање и превелико смањење калорија никако!).
Да би се потрошио сав гликоген из мишића потребна су читава три дана у просеку, чак и када се УХ уопште не уносе и када се тренира. Тек након тога можемо бити сигурни да се сва енергија за аеробни тренинг добија највише из телесних масти, вишемасних и амино киселина из крви и делом и разградњом мишића...али рекреативци који немају пуно мишићне масе нема потребе да брину о неком значајном катаболизму, они други користе разне суплементе (слободне амино киселине-глутамин, ак разгранатог ланца...).
Аеробни тренинг је најделотворнији ујутру, на празан стомак, када је конц. гликогена у мишићима најнижа, као и након тренинга са теговима. Веома делотворна кетонска дијета и такође добра дијета ротације УХ у комбинацији са тренингом су добри начини како натерати тело и хаковати метаболизам да троши масти, а при том не гладовати.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Zato se i uzima glutamin, ili gresim?  Smile
ne gresis ali ako mene pitas BCAA i EAA su stvari na mestu broj 1 a glutamin je nesto sta ja znam.... bolje da ne otvaram polemiku ovde Smile

On sluzi da ne bi doslo do razgradnje misica.
A ljudi koji hoce da smrsaju uglavnom koriste L Karnitin. Poprilicno zdrava stvarcica! Smile
Koriste ga i ljudi koji su vegetarijanci, jer se on nalazi u mesu, mleku i sl.
Koriste ga ali nema leba od njega, dzabe ga unose da bi mrsavili veruj mi Smile

Ako se dobro secam, ta optimalna zona za topljenje se racuna tako sto se od 220 oduzme broj godina i tada se dobija maksimalni puls. 60 posto od tog maskimuma je puls koji bi trebali da imate dok trcite ako hocete da se topite.  Smile
Dobro se secas, to je ta formula!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 663 664 666 667 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 12:16:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.186 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.