Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 371 372 374 375 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1219992 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
e vec dva dana mucim muku sa ovim problemom i nista mi drugo ne preostaje nego i ovde da pitam, nadam se da cete mi pomoci . .
Pre 2 dana sam postao admin na stranici od 260. 000 clanova, ali kada hocu da napisem status izadje mi neka greska gde pise da sam dva puta napisao isti tekst (nigde vezee) , ne moze nista da se napise, takodje ne mogu ni sliku na zidu da postavim, preko mozile me odmah izbaci i prikaze mi isto neku gresku ,a preko ostalih programa pola sata ucitava i na kraju ne postavi, tako je i kod druga isto …
jedino sto mogu da objavim su slike u albumu nekom ili neki link, a i to kada objavim nikome se ne pojavljuje na pocetnoj stranici, cak ni meni na drugom profilu gde nemam ni jednog prijatelja i samo sam tu sranicu lajkovao, u cemu je glupava foraaaaa … inace sve opcije su ukljucene da stranica bude vidljiva za sve … sta to moze da budeee, greota da stranica sa tolikim brojem ljudi propadne . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
pokusao al nije uspeo pa mi se zakljuco, al sad ni ja sam ne mogu da otkljucam svoj profil Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Facebookov smartphone stiže 2013?

Facebook već nudi aplikacije za različite mobilne platforme, a šuška se da bi smartphone model ovog giganta mogao da se pojavi iduće godine.

Ilustracija, Guliver/Getty images

"Njujork tajms" piše, pozivajući se na neimenovane izvore među kojima su i zaposleni u Facebooku, da je kompanija već zaposlila više inženjera koji su ranije radili na projektima razvoja različitih smartphone modela, uključujući i iPhone.

Ovakve vesti ne čude kad se ima u vidu da je Facebook nedavno priznao da traži način da zaradi novac od činjenice da raste broj korisnika koji mreži pristupaju preko mobilnih uređaja.

Kompanija koja je nedavno izašla na berzu lansirala je i svoju prodavinicu aplikacija za mobilne, App Center, koja trenutno korisnicima nudi Facebook aplikacije za Apple iOS i Android kompanije Google.

"Njujork tajms" prenosi navode jednog od zaposlenih u kompaniji Facebook koji kaže da je Cukerberg navodno "izrazio zabrinutost da će, ako uskoro ne lansira svoj smartphone, Facebook postati prosto aplikacija na drugim mobilnim platformama".

O Facebookovom smartphone modelu već se govorilo, ali ovo je prvi put da se ta mogućnost spominje kao samostalni projekat ove kompanije, a ne u kontekstu saradnje sa nekim proizvođačem, prenosi BBC.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Imam problem sa fb profilom.Kada mi od devojke stigne poruka ili mi pise na chatu,uopste mi ne dolazi dole obavestenje,kao ni gore gde pise broj novih poruka.Mogu da vidim kad mi pise tek kad otvorim chat.To mi se desavalo i jos se desava na starom profilu,a od juce i na ovom novom.Sta moze biti u pitanju?Ima li neko resenje?Unapred hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Da li imas neke FB skripte ili addon-e instalirane?

Da li si nju nekada blokirao?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Jesam jednom je blokirao,ali odavno.Sve sto imam od adona i skripti,imam od pre 2 meseca,kad sam dizao sistem.A do juce je sve radilo bez problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Apple Iphone 4s
narode , ima li ko informacija sta su u fejsbuku odlucili , oce li vise doci do promena svih profila u timeline i kada??
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Da li moze da se podesi da bilo sta sto postavim na svoj "Wall" (bilo da je u pitanju status ili neka fotografija) ne bude prikazano na "News Feed-u" prijatelja, a da taj sadrzaj bude vidljiv kada gledaju profil?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Naša firma lider irskog tržišta Fejsbuk aplikacija

Izrada aplikacija za popularnu društvenu mrežu Fejsbuk postala je stvar prestiža, ali i dobrog biznisa, i to ne samo u svetu, već i kod nas. Digitalna agencija Razor iz Beograda, važi za jednu od 50 najboljih firmi tog tipa u svetu, i prvi je proizvođač Fejsbuk aplikacija za Irsku.

IZAZOV - I nije baš jednostavno raditi u Srbiji, a probiti se na svetskom tržištu digitalnih komunikacija, ponuditi korisnicima aplikacije koje će privući njihovu pažnju. To je uspelo Razoru.

Vuk Mirković, izvršni direktor i osnivač Digitalne agencije, za “24 sata” kaže da je bio veliki izazov za njih kada su počeli s radom 2002. godine, a da su uspeli veoma brzo da izađu na evropsko tržište:

- Već nakon četiri godine usluge smo pružali na inostranim tržištima, odnosno u EU. Zbog izuzetno razvijenog IT sektora i dobrih poslovnih veza, Razor je 2009. godine otvorio predstavništvo u Korku, u Irskoj. Sada sarađujemo sa najvećim svetskim kompanijama poput "Sony", "Nokia", "Chevrolet", "Vodafone", "Delhaiz"... - priča Mirković.

S obzirom na to da je Fejsbuk postao većem delu svetske populacije sastavni deo života, i aplikacije na ovoj društvenoj mreži se izrađuju sa velikom odgovornošću.

Proces izrade, objašnjava naš sagovornik, počinje razumevanjem ciljeva, odnosno rezultata koje klijent želi da postigne, nakon čega se pristupa razvoju koncepta same aplikacije. - Tokom procesa uzimaju se u obzir mogućnosti i ograničenja koje Fejsbuk postavlja u razvoju, ali i zakonska regulativa u zemlji, odnosno regiji sedišta klijenta. Koncept aplikacije se razvija grafički, gde se dizajnira svaki „ekran“ koji se u scenariju pojavljuje, kao i poruke koje želimo da plasiramo. Sav materijal se potom kodira, implementira u Fejsbuk i testira. Jednom kada je aplikacija testirana, ona se lansira i počinje proces praćenja njenog korišćenja i interakcije sa korisnicima - kaže Mirković.

I u budućnosti će Fejsbuk, ali i Tviter i Jutjub, igrati važnu ulogu u digitalnoj komunikaciji, smatra Mirković, i dodaje da porast broja korisnika koji servisima pristupaju putem prenosnih uređaja, mobilnih telefona i tableta otvara prozor novog, mnogo intimnijeg iskustva interakcije sa korisnikom, sa svim izazovima koje takva promena nosi.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
FB će dozvoliti pristup mlađima od 13

Iako i sada na najvećoj društvenoj mreži ima onih mlađih od 13 godina, to zvanično nije dozvoljeno.

Situacija bi se mogla promeniti, piše Wall Street Journal, jer Facebook planira da razvije tehnologiju koja bi povezala naloge dece sa nalozima njihovih roditelja.

Roditelji bi, prema ovim navodima, bili u mogućnosti da kontrolišu koga njihove dete dodaje za prijatelja, kao i koje aplikacije koriste.

Iz Facebooka nisu želeli da komentarišu ove navode.

Procene su da se sada među 900 miliona korisnika, nalazi i oko 7,5 miliona onih mlađih od 13 godina i oko 5 miliona onih ispod 10 godina, piše WSJ.

Izvor: B92

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 371 372 374 375 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.