Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 370 371 373 374 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1220414 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
i ja se druze nadam je do njih..meni ni chat ne radi,,a ni inbox,,bas isto pise kao kod tebe kada hoces da otvoris inbox..nazalost trenutno ne mozemo da pristupimo tvojim porukama. molimo pokusajte kasnije

Kod tebe je znači teža situacija, kod mene radi chat, samo privatne poruke ne mogu da se otvore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 
Tek ste navikli na Timeline, a Facebook testira novi

Prije nego je izašao na berzu, Facebook je svim korisnicima omogućio korištenje novog izgleda profila koji je nedavno postao obavezan za fan stranice, a ova kompanija sada već testira i novi izgled Timelinea.

Promjene o kojima se ovih dana piše na internetu nisu radikalne kakve su bile pri prelasku sa starog profila na Timeline, već je riječ o nekoliko noviteta koji se odnose na naslovnu fotografiju i prikaz informacija koje se nalaze ispod njih.

Facebook Timeline dostupan za sve korisnike >>>

Kratak vodič za zaštitu podataka na Facebook Timelineu >>>

Novosti u Timelineu prvo je prenio Karl Franzen sa stranice Talking Points Memo sa koje su kontaktirali ekipu iz Facebooka koja im je potvrdila da trenutno testiraju novi izgled profila. Ipak, detaljnije informacije o broju korisnika kojima je dostupan novi testni izgled, kao ni da li te promjene na kraju zaista i primijeniti na Timeline svih korisnika nisu saznali.

Na novom Timelineu osnovne informacije o korisniku poput imena, lokacije, zanimanja, obrazovanja, statusa veze više se ne nalaze ispod slike profila, već su na naslovnoj fotografiji, odmah pored slike profila. Facebook je promijenio i tabove koje se nalaze ispod naslovne fotografije (gdje se nalaze aplikacije, slike, prijatelji, karte, lajkovi i slično) – tu je sada dodan novi "Summary" tab u kojem se nalaze neke informacije o važnim događajima iz života korisnika, a umjesto dosadašnjeg 'Like', odnosno taba 'Sviđa mi se', sada se nalazi opcija 'Favoriti'.

Facebook je promijenio i izgled tih tabova pa umjesto trenutnih fotografija, ova kompanija namjerava da stavi samo tekst i broj koji se odnosi na taj tab – na primjer tab 'Prijatelji' više neće biti prikazan sa slikom jednog od vaših prijatelja, već će na njemu samo pisati 'Prijatelji' i pored njega će se nalaziti broj prijatelja koje korisnik ima na ovoj društvenoj mreži.

S obzirom na stanje na berzi, testiranje novog Timelinea trenutno nije najveća briga Facebooka – nakon što se cijena dionice ove kompanije prvog dana jedva zadržala iznad 38 dolara, u ponedjeljak je počeo 'slobodan pad' cijene koji se nastavio i utorak, pa je cijena dionice Facebooka pri završetku trgovanja pala na samo 31 dolar.

Facebook izgubio 13 milijardi dolara na berzi, kupovalo se i u Srbiji >>>

Kako trenutno nema nikakvih znakova oporavka, nikoga ne bi trebalo da iznenadi ako cijena danas padne ispod 30 dolara, piše Dnevnik.hr.
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Poštovani stručnjaci, =D>već izvesno vreme imam problem sa FB. sajtom. Naime, na dnu stranice stalno stoji ERROR on page. S tim u vezi, predpostavljam, je teškoća ubacivanja slika i tekstova, bilo na home page ili na moju stranicu  Pokušao sam nekako to da rešim. međutim, bez uspeha.  Onda sam se setio da sam od vas uvek dobijao dobre savete. Molim za savet ukoliko ga imate. Pozdrav  [img][/img]
PS. Kako se ovde ubacuje fotografija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Pozdrav...kako da se resim virusa na FB stranici...radi se o virusu u inboxu...Unaprijed hvala na odgovoru Smiley))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Žena
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
Pozdrav drugari, receno mi je da ovde postavim pitanje i da ce te mi mozda moci pomoci.  
Na fbu mi je poslata poruka koja sadrzi vise od hiljadu karaktera i sada zbog te jedne poruke ne mogu da udjem u inbox sa osobom koja mi je to poslala. . sada kad se dop normalno prikazuje konverzaciju i u inboxu te nove por. . ali one stare ne mogu nikako da vidim,nece da se ucitaju. . da li to moze nekako da se sredi i da normalno vidim stare poruke u inboxu ili npr,obrisem sve te poruke i zanima me kako to da ucinim,obrisem ceo razgovor. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
odjednom mi se zakljuco facebook. i pojavilo sledece? kako da pristupim svom sopstvenom profilu?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

facebook.jpg
(103.48 KB, 1518x679)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
HTC 
ja ne mogu da udjem u grupe na fejsu,ne da se uclanim,nego da pogledam sta ima u grupi.
samo se vidi ono plavo gde pise fejs buk
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Imam tri pitanja pa ako mi netko može dati konkretne odgovore:

Napravio sam FB pred desetak dana međutim nikako ne mogu stavit onaj novi timeline (napominjem da sam isao na link http://www.facebook.com/about/timeline , ali nigdje mi nema opcija da se prebacim na to, neki su rekli da FB mora biti star bar 30 dana???

Drugo pitanje je kada kliknem na FB na svoje ime i prezime pokazuje mi moje informacije koje su ispunjene, ali ja bi hteo da mi pokazuje zid?

I treće najvažnije pitanje instalirao sam aplikaciju FB i FB messenger na mobitel. Prijavim se i na jedno i drugo međutim moji prijatelji me ne vide da sam online odnosno ne video onu ikonu mobitela kraj moga imena pa ako netko zna kako bi to mogao rjesit?

Unaprijed se zahvaljujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
zakljucan mi je profil. pisao sam pre neki dan zbog cega mi se to sve tako izakljucavalo da nisam imao pojma kako da otkljucam, a niko mi se nije javio da mi odgvori. citao sam tu na fb podrsci, i skontao da treba da uploadujem neki verifikacioni dokument, ja sam skenirao moju licnu kartu i upisao drugi mejl kad su me pitali, na koji bi trebalo da mi stigne potvrda. medjutim ja cekam vec 4 dana da mi to stigne al jos nista. sta da radim? kako da povratim svoj profil???  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2166908_facebook.jpg
(64.83 KB, 1518x679)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
LG g5
Neko pokušao da te hakne
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 370 371 373 374 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.192 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.