Jedino da reaktiviras nalog, preuzmes podatke i ponovo deaktiviras, ali i to samo ako nisi deaktivirao pre vise od 30 ili 60 dana - mislim da toliko cuvaju naloge i podatke.
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Jedino da reaktiviras nalog, preuzmes podatke i ponovo deaktiviras, ali i to samo ako nisi deaktivirao pre vise od 30 ili 60 dana - mislim da toliko cuvaju naloge i podatke.
Probaj da ga reaktiviras, pa vidi
Jbg, stvar je u tome sto mi je FB blokirao nalog, nisam ga ja deaktivirao. 8-[ E sad, ima tu fazon trazili su mi da podnesem zahtev za ponovno pregledanje mog profila (od strane FB) i to je trajalo nekih mesec dana. Nakon toga su mi poslali poruku da nisu stigli da pregledaju moj profil i da je sad trajno blokiran. :-k Zbog gluposti ode profil u tri kurca a najzalije mi sto sam imao slika dosta na njemu. [-(