Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EPS - Drzavni neprijatelj broj 1  (Pročitano 129557 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Zasto ovako mocna EPS sa mocnom zandarmerijom ne udje u Veliki trnovac i naplati stara i nova dugovanja za struju?  Nema muda, jer bi onda bila ugrozena ljudska prava nacionalne neprijateljski raspolozene manjine. Ali zato su najpogodniji Srbi iz sSrbije za jebanje uzduz i popreko jer su gradjani drugog reda koji nemaju prava da se pozivaju na povredu ljudskih prava. Pa nama nisu ugrozena ljudskaprava- nama su ugrozeni zivoti. Znam puno ljudi koji se spremaju da napuste Srbiju, mozda zauvek, a za to je jedini krivac ova vlast koja se izabrala sa zakonskom vecinom od 8% glasackog tela.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2014, 02:30:29 od mrgudin »
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ma dobro,to da u Trnovac ne smeju,to znamo svi. Nego se ja pitam šta je sa ostalim dužnicima. Duguju ljudi i po Srbiji pa im ništa ne rade nego nama drugima nabijaju cene.

Zile,dobar poster.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Pa gde je to Trnovac u kojoj drzavi? Sto su oni privilegovani? zato sto ce da primene silu, a drzava im nesme nista. Zasto bih ja placao siptarima struju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
Ma dobro,to da u Trnovac ne smeju,to znamo svi. Nego se ja pitam šta je sa ostalim dužnicima. Duguju ljudi i po Srbiji pa im ništa ne rade nego nama drugima nabijaju cene.

Zile,dobar poster.  Smile

Smile
i corava koka ubode neko zrno  Smile
tako i ja nekad pronadjem dobar poster ili dobar tekst  Smile

Pa gde je to Trnovac u kojoj drzavi? Sto su oni privilegovani? zato sto ce da primene silu, a drzava im nesme nista. Zasto bih ja placao siptarima struju?

jel si ti nekad dirao nekog jaceg od sebe ??? zasto bi placao struju ??? zato sto tebe smeju da biju a njih ne zato sto znaju da im ti ne mozes nista  Smile

nazalost nasa policija i vojska je trenirana samo da deluje protiv sopstvenog naroda i da zastiti kriminalce i lopove
sad kad bi neko napao nasu zemlju ne bi mogli uopste da se odbranimo  Smile Smile

mogu ovo da rade kako oce ali nece moci dokle hoce  Smile
to je isti primer kao i u skoli kad cackas nekog dok ti taj baja ne dekne povratni samar neces se smiriti
tako ce biti i sa ovima dok se narod ne pobuni mozemo samo da kukamo  Smile

zar od ove policije da ocekujemo da ce da hapsi lopove dilere i kriminalce ???

« Poslednja izmena: 18. Jan 2014, 03:37:04 od zilezvezdas048 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
ali.. to je vasa Zorana .. za koju ste pre godinu i po dana pricali da vam deluje sposobno.. i da ce sigurno sprovesti kvalitetne reforme..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Da je moja prikljucio bih je na 380 v.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 15
Citat
jel si ti nekad dirao nekog jaceg od sebe ??? zasto bi placao struju ??? zato sto tebe smeju da biju a njih ne zato sto znaju da im ti ne mozes nista

Ko je jaci? Smiley

5000 ljudi drzi Srbiju kao taoce...
Kako se to lepo resava u svim ostalim zemljama...
Proteras policiju i vojsku, CNN vristi nedelju dana, SB se nesto buni, Ameri masu, Rusi masu, Nemci masu rucicama... i posle mesec dana se niko ne seca..

Elem... jedna od teorija zasto su racuni veci - navodno neke ED danima nisu ukljucivale jeftiniju tarifu:

Nema grada u srbiji gde nisu stigle uplatnice sa ogromnim iznosima
EPS oteo građanima 1,7 milijardi dinara

Z. Lazarević/K. Marković/B. Janačković | 17. 01. 2014. - 21:46h  | Foto: D. Goll |

Potrošači struje u Srbiji moraju da plate najmanje 1,7 milijardu dinara više nego što su potrošili, pokazuje računica „Blica“.

Prigovore na dospele račune za struju građani mogu da predaju na šalterima distribucija

Srbija je šokirana decembarskim računima za struju. Gotovo da nema građanina koji ne veruje da mu je „EPS Snabdevanje“ obračunao više struje nešto što je zaista potrošio, u šta sumnja i ministarka energetike Zorana Mihajlović. Prema podacima do kojih smo došli, računi građana uvećani su za najmanje 20 odsto, a kako je mesečni prihod EPS 8,7 milijardi, jasno je da ova državna kompanija želi da naplati 1,7 milijardi dinara više nego što je uobičajeno.

Redovi na šalterima za reklamaciju u svih pet elektrodistribucija u Srbiji pokazuju da je došlo do očito velike greške. Novinari „Blica“ bili su svedoci da su mnogi građani, uz povike „lopovi“ i „nikada vam nećemo platiti“ napuštali šaltere EPS, nezadovoljni zbog očiglednog izostajanja pravog odgovora za očigledan problem.

EPS: Nema popusta - više ste trošili
 - Uradili smo kontrolu obračuna decembarskih računa i utvrdili da su računi za struju za decembar 2013. tačno obračunati i da nije došlo do sistemske greške - kažu za „Blic“ u „EPS snabdevanju“.

- Držimo staklorezačku radnju i obično oko praznika imamo manje posla. Račun za mesec novembar je bio 6.190, da bi nam za decembar stigao 12.031 dinar iako smo u decembru kraće radili - kaže revoltirana Ljubica Arbutin.

Građani su glasno komentarisali šokantno visoke račune, a razvijale su se i „teorije zavere“: od toga da EPS namerno pušta struju nižeg napona preko dana kada je tarifa skuplja, pa samim tim se troši više struje pri kuvanju, do toga da će država oteti pare kako bi ih oprala, pa će im naknadno zbog greške umanjiti dug.

- Račun za novembar mi je bio 4.700, a decembar 10.500 dinara. Struju su mi očitali 2. januara, a danas sam sama proverila brojilo i videla da pokazuje da za period od 14 dana nisam potrošila nijedan kilovat jeftine struje, već samo skupe. A to je, priznaćete, malo neverovatno - kaže ljutito Dragana Radovanović.

Obradović: Građani imaju pravo da se žale
 "Građani imaju pravo da se žale ukoliko nisu zadovoljni računima za struju, ali prvo moraju da ih plate", kaže generalni direktor EPS Aleksandar Obradović

Nišlijka Lidija Vučković dobila je petostruko veći decembarski račun za struju za stan u kojem niko ne živi. Prethodna dva računa iznosila su joj po 1.100 dinara sa TV pretplatom tako da se šokirala kada je otvorila kovertu EPS-a i videla najnoviji račun od 5.800 dinara! Iako je stan prazan i u njemu nema nikakve potrošnje!

Većina građana tvrdi da nisu trošili više električne energije tokom praznika, a i da jesu, računi za tih nekoliko dana nisu mogli biti duplo veći. Većina je iskoristila praznike i da otputuje.

- Za novembar je stiglo 7.000 a za decembar 16.000 dinara. Da paradoks bude veći, mi smo u novembru slavili Mitrovdan i tada se puno kuvalo i pripremalo - kaže Persa Veljković.

Ogorčeni potrošači

Aleksandra Šimpraga
 Sa 7.000 dinara račun je povećan na 15.00 dinara. Ne pada mi na pamet da ga platim.

Dragana Radovanović
 Račun za novembar mi je bio 4.700, a decembar 10.500 dinara, a sada mi brojilo registruje samo skupu struju, a jeftina se poslednjih 15 dana nije ni pomerila.

Lola Jovanović
 U stanu mi živi podstanar. Mladić je student koji troši obično po 5.000 dinara za struju obično. Ovog puta, račun je 15.000 dinara, zato sam i došla da se žalim.

Ljubica Arbutina
 Račun za moju staklorezačku radnju mi je sa 6.190 skočio na 12.013 dinara, iako zbog praznika u decembru kraće radili. To je prosto nemoguće.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Samo bojkot EDB-a, da niko neplati struju. E onda bi videli da ne mogu da se igraju sa gradjanima.Da svima iskljuce struju je ne izvodljivo, jedino da iskljuce termoelektrane. Ali od ove sadasnje vlasti koja je vladala i devedesetih kada su nam uvodili svakodnevne restrikcije da bi struju prodavali u inostranstvu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Da je moja prikljucio bih je na 380 v.

Smile Smile Smile Smile Smile

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
najpogodniji Srbi iz sSrbije za jebanje uzduz i popreko jer su gradjani drugog reda koji nemaju prava da se pozivaju na povredu ljudskih prava.

ne seri  Smile
mog komsiju madjara odrali isto za struju kao i mene,a i kolega rusin isto prosao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.342 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.