Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EPS - Drzavni neprijatelj broj 1  (Pročitano 129298 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ja na ovom novom brojilu sto su stavljali nista ne znam da vidim, samo se smenjuju i trepere neki brojevi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.72
Evo govnari su opet pumpali racune,dolazili da citaju struju 1 i 2. januara kad niko nije tu ili ljudi spavaju,i onda ostalima po nekoj svojoj virtuelnoj tarifi napumpali racune,objasnjenje "najvise se struje trosi u decembru zbog praznika" pa ne trosi praznik struju neko elektricni uredjaj a potorsnja struje je direktno proporcionalna vremenskim uslovima

Pa, cekaj.. zar ne mozes sam da ocitas struju?

Cak i kad smo ziveli u zgradi, moji su redovno sami ocitavali struju i pratili potrosnju.

Sada sami ocitavamo, zatim fino proverimo: http://www.elektrosrbija.co.rs/kalkulator/cirilica.htm

pa ja i ocitavam sam,medjutim nije se desilo do sada da citac doje prvog januara,kod mene neij eproblem posto sam ja stanje dostavio naknadno,medjutim oni sto nisu njima su stavili neko virtuelno stanje pa otuda te zalebe sad i redovi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Pa ako sam neces da pomognes, nece ni niko drugi.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.72
Mihajlovićeva traži objašnjenje od EPS zbog previsokih računa za struju

Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajloviće izjavila je danas da je sigurno da postoje problemi s decembarskim računima za struju zbog čega je Ministarstvo zatražilo objašnjenje od preduzeća EPS Snabdevanje.

Ministarka je na konferenciji za novinare kazala da je Ministarstvo energetike dobilo mnogo primedbi građana na iznos računa za struju za decembar 2013.

"Očekujemo od EPS snabdevanja da u roku od sedam dana kaže gde je nastao problem", kazala je Mihalovićeva.

Dodala je da je sasvim sigurno da je jednim delom došlo do rasta potrošnje - o čemu govore svi podaci, ali da je ono što brine Ministarstvo i zbog čega je upućen dopis direktoru EPS snabdevanja Dejanu Vasiću, jeste da se dobiju tačni podaci.

Kao primere primedbi potrošača upućenih Ministarstvu, Mihajlović je pokazala račune domaćinstva koje se greje na gas i za novembar je dobilo račun za struju od 2.800 dinara, a za decembar 4.500, kao i domaćinsta koje ima centralno grejanje sa novembarskim računom od 2.100 dinara i decembarskim od 4.800 dinara.

Mihajlović je kazala da je njena primedba upravi Elektroprivrede Srbije (EPS) da mora se razgovara s rukovodstvima EPS Snabdevanja i elektrodistribucije.

Po njenim rečima, moraju da se reše tehnički problemi ako postoje, a ako postoje kadrovski problemi - da neki ljudi ne mogu da vode odredjene delove EPS-a, onda to ne treba ni da rade.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.68
mob
Apple iPhone 6S
Ovako je to nekada, kada nista nije valjalo, izgledalo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Galaxy S2

Tada je to bila privilegija retkih  Smile
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.72
"EPS nezakonito obračunava struju"

Beograd -- Nacionalna organizacija potrošača Srbije (NOPS) saopštila je da EPS nezakonito obračunava potrošnju struje.

NOPS poručuje da građani čija brojila nisu overena u skladu sa odredbama Zakona o metrologiji, nisu u obavezi da plate ne samo decembarske već sve račune koji im se ispostavljaju preko neoverenih mernih uređaja.

Ta organizacija, zbog jučerašnje izjave vršioca dužnosti generalnog direktora EPS-a Aleksandra Obradovića - da su potrošači u Srbiji u obavezi da plate uvećane decembarske račune, navodi da prema javno dostupnim informacijama blizu dva miliona brojila za očitavanje potrošnje električne energije nije overeno.

Očitavanje potrošnje elekrične energije preko takvih merila nije dozvoljeno i protiv je zakona, ističu u NOPS-u.

"Zakonom o metrologiji propisano je da redovnom overavanju podležu merila koja su u upotrebi, kao i da su za redovno overavanje brojila električne energije odgovorni vlasnici brojila, odnosno lica odgovorna za merenje potrošnje električne energije, odnosno, u konkretnom slučaju, Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije, a nikako građani (čl. 19 i 23 Zakona o metrologiji)", navedeno je u saopštenju.

Odredbom člana 26. stav 2. Zakona o metrologiji propisano je da se merilo čiji je žig, odnosno uverenje o overavanju merila, prestao da važi ne sme upotrebljavati.

"Možemo konstatovati da samo brojilo sa važećim žigom odnosno uverenjem o overavanju merila, može dati pouzdane rezultate merenja na osnovu kojih se može vršiti obračun potrošnje električne energije", navodi NOPS.

Ta organizacija tvrdi da je javnost u Srbiji i predstavnike EPS-a i EPS-Snabdevanja godinama upozoravala o tom grubom kršenju zakona na štetu potrošača, i da su nadležni u tim preduzećima opravdanje za takvo stanje nalazili u tenderima za javne nabavke "koji stalno padaju" i tražili razumevanje.

"Pitamo se kako je moguće da vršilac dužnosti generalnog direktora EPS-a Aleksandar Obradović izlazi u javnost sa zahtevom da se decembraski računi moraju platiti i pritom nema razumevanja za činjenicu da ovo preduzeće utrošenu električnu energiju godinama unazad obračunava nezakonito, preko brojila koja se ne smeju upotrebljavati", ističu u NOPS-u.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat

Predlazem doticnima da jednostavno ne plate, mislim, ako mogu da se svercuju busom jer smatraju da je busplus nezakonit, mogu onda i ovo, ako slede principe  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Qtek 小米

Нема ћирилице, нема плаћања !!!
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung s4
Citat

Predlazem doticnima da jednostavno ne plate, mislim, ako mogu da se svercuju busom jer smatraju da je busplus nezakonit, mogu onda i ovo, ako slede principe  Smile
Sta se desava ako iskljuce struju, jel onda moram ponovo da dajem mito za prikljucak kao 1. put. Pa ovi u distribuciji su se obogatili od organizovanog kriminalnog naplacivanjamita. Sto Vucic ne trazi korumpirane referente organizovanog kriminala u distribuciji. Evo na primer ja imam spisak 20 ljudi sa potpisima , u mojoj ulici koji su dali mito i kome u distribuciji. Spreman sam da svedocim kao zasticeni svedok.
IP sačuvana
social share
sam svoj gazda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.