Slusaj nikako se ne postavljaj prema njoj kao drugar,jer ce tako i da te shvati. Provociraj je malo..pa onda klasika 'teraj je da te masira..pa onda malo "Napravi" neki zeznut odnos. Drugo ne cekaj tu zurku..Radi korak po korak,mozda ce ti trebati i duze od mesec dana.Nemoj da budes navalentan i tako dalje. I zadnje nadji joj manu ! Tako da ako te iskasira...jebem li ga bude ti lakse.
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Имам ја план, приђеш и кажеш јој "Ако не будеш хтела да изађеш самном, пустићу бамбину на тебе" и она наравно пита ко је бамбина и ти лепо извадиш лаптоп па правац бурек и почнеш да кењаш како си ти истакнути члан форума и да те цене и поштују у научним круговима интелигенције, па линкујеш неки пост где бамби планира да запали земаљску куглу и ако је то не уздрма одеш на секс лепотице и кажеш "види ове све теме и имена жена, све сам их CENZURA јер сам искусан CENZURA!" То ће је одушевити, девојке воле искусне партнере.........
« Poslednja izmena: 03. Mar 2010, 19:31:07 od Oblachak »
Raspitaj se kod nekih ljudi koji je poznaju o tome sta voli, i naprasno zavoli i ti sve te iste stvari, jednostavno, to ce vam pomoci u komunikaciji, ipak nije ok da ti se konverzacija sa devojkom koja ti se dopada svodi na prosipanje starih fora. Svi su ti rekli, pa evo i ja da ponovim, nemoj da cekas tu zurku, ako snimis (kroz razgovor, poglede, i sl.) da joj se dopadas i da imas prolaz, kreni i taman ces imati curu za tu ultra-mega-giga zurku. I da, lepo rece covek, ne postavljaj se kao drug, to ces i ostati do kraja... Srecno
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Stvar je sledeca,ovo mi se nije ranije desavalo...Ali,ne smem to ni da izgovorim pa cu napisati,mislim da sam se...Kako se to kaze...,,Zaljubio'' Naravno ne bi se ,,hvalio'' time ovde da ne postoji problem...Da pocnem,devojkama sam uvek smeo da prilazim to mi nikada nije bio problem,cak sta vise umem da dobijem i po desetak ispala za jedno vece,ali devojku cu uvek naci... I sta se desilo,posto idem u Ekonomsku skolu,ima 2 smera,ja sam Poslovni Administrator i ta devojka je Komercijalni smer...Znaci ne idemo u isti razred,ali smo isto godiste i prvu godinu idemo...I mi sa Komercijalistima imamo Gradjansko kao zajednicki cas jednom nedeljno...Ona sedi ispred mene,ponekad pricam nesto skroz nepovezano sa ovim,zezanje i ostalo...Cini mi se da imam sanse kod nje,ali ovo mi se nikad nije desilo,naime ne znam kako da pocnem razgovor,sta da radim,kako da joj pridem i odradim ovo direktno,iako dobijem ispalu da znam da sam dao sve od sebe i da sam barem pokusao...Ali nemam muda da joj pridem!Imam neke planove,posto nam skola pravi zurku za nekih mesec dana u 3. najboljoj diskoteci u Srbiji,naravno u nasem gradu(Senta) i cela nasa skola ce biti tamo...I posto sam ja dobro upoznat sa tim mestom,mislio sam da tamo nesto pokusam...Ali ne znam,dajte neke savete,sigurno znate da postoji razlika izmedu obicne devojke za koju te boli kurac i da ispadnes budala i one koja ti se bas bas svida i ne zelis da ispadnes budala...Eto,sad se osecam ko debil sto sam ovo izneo na internet
nemoj da zajebavaš ? imate Građansko pravo u srednjoj ekonomskoj ?