Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 10:26:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dz  (Pročitano 11159 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6630, valjda
Da kažem i ja nešto pre nego što se (opet) posvetim svojim planovima da zapalim zemaljsku kuglu.  Smile

Ne bih ponovo imala 16 godina pa da mi plate.  Smile

Имам детаљан план, и срачунате трошкове за бодљикаву жицу и нафту која је потребна да би се сво човечанство света оградило, полило бензином и креснула шибица... Цене су из 1996 године треба само променити цену нафте... Углавном, јефтиније су хидрогенске бомбе а и мање су штетне по околину, а и нешто рачунам, ко после да живи ту ако ће цела земља да мирише на спаљено месо...

16-22 године, увек бих се мењао...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Имам детаљан план, и срачунате трошкове за бодљикаву жицу и нафту која је потребна да би се сво човечанство света оградило, полило бензином и креснула шибица... Цене су из 1996 године треба само променити цену нафте... Углавном, јефтиније су хидрогенске бомбе а и мање су штетне по околину, а и нешто рачунам, ко после да живи ту ако ће цела земља да мирише на спаљено месо...

Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia E71
Ljudi cisto da vam kazem,taj lik je kao sto sam i mislio u subotu lako smuvao nju...A najjace od svega sto postajem sve bolji sa njim(A pricao sam vam da mi je pre bio kao brat) i on mi sve pricao kako i sta...Ona se na njega pali jos od prvog septembra kada smo krenuli u skolu,u prvi razred...Nije da sam odustao,ali nisam vise toliko napaljen na nju...Eto i ne pisem vise ovde kao pre jer su neki likovi rekli stvari koje nisu tacne i koje ja nigde nisam rekao/napisao...Toliko

P.S.

Hvala brate,samo nije mi jasno...jednom si se sjebao pre 4 godine,kasnije si skontao da si bio budala i pitao si se sto si to uradio...Sada ti se opet pruzila prilika i napravio si istu gresku,zbog cega? Smile

Inace Bog mi se osmehnuo i meni pruzio 2. priliku...Pre 2 godine kad sam ja bio 7. razred smarala me je jedna devojcica 6. razred tada...naravno ja kakav sam majmun tada bio ,,ovako'' sam je ispalio...Danas ona 15 godina ja 16 kad sam je video zapitao sam se sto sam to uradio i kakav sam kreten bio...Ali izgleda da mi je Bog pruzio drugu priliku i ako se ona tako palila tada na mene verovatno tu postoji jos nesto zar ne? Smile Videcemo sta ce biti

moze se rec da sam budala Smiley,mislio sam na druga,vaznije mi je bilo da njega ne povredim nego da meni bude dobro...a kasnije sam saznao da je njemu to bio samo momenat i da je batalio mozda 2-3 dana posle toga a ja nisam znao i cekao 20 dana i u medjuvremenu se ona smuvala sa ovim trecim....ispao sam jos veca budala al eto...a i nesto nisam imao hrabrosti da pridjem jer nisam imao srece sa curama do sad Smile....neka se ona smuvala sa njim boli te uvo,ti pokusaj svakako
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Sada ti se opet pruzila prilika i napravio si istu gresku,zbog cega?

--> Procitaj "stranac" od Alber Kamij-a i bice ti jasan ovaj efekat...

Citat
Inace Bog mi se osmehnuo i meni pruzio 2. priliku...

--> Zvucis kao da su u pitanju velike zivotne sanse, a ne muvanja  Smile

Citat
Danas ona 15 godina ja 16 kad sam je video zapitao sam se sto sam to uradio i kakav sam kreten bio

--> porasle goice*, a

Citat
verovatno tu postoji jos nesto zar ne?

Ja mislim da postoji platonska ljubav cim se toliko pali na tebe.

Citat
Videcemo sta ce biti
Smile

Bog ti se osmehuje i pruza sanse, a ti nista  Smile Pa ako ne iskoristis to, mozda pokaze zube  Smile

Pa ti vidi sta i kako  Smile

*goa - sisa

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
"ko pre devojci sam u nju upa... njegova devojka"

Priznanje osecanja se moze nekada smatrati i kao vrstom taktike... jeste opravdano kada je drug u pitanju i to nas dovodi do gore navedene poslovice... - znaci, ko prvi prizna, ima prava i prvi da pokusa... to mu dodje neko nepisano pravilo naj ortaka...

Ali... kada to uradi neko "nebitan" (nebitan - ne naj ortak) u pitanju je samo strah od i eliminacija konkurencije...

Kako razmislja onaj ko prizna nekom "nebitnom" da mu se svidja doticna cura zato sto je "posebna, bajna, slatka" i sl... - razmislja na taj nacin da ce strana koja ga slusa da ispadne nefer (citaj "3.14chka") i "zavlakac noza u ledja" ukoliko nesto pokusa pored tog saznanja... odnosno, da ce ta strana upravo sama da se oseca tako zbog toga..

A u stvari - niko nema prava na etiketiranje... jer kada bi tako nesto postojalo, svi bi se drali na sav glas o tome ko im se svidja "rezervisuci" tako curu za sebe...

Nema tu grize savesti ukoliko pokusas iako ti je neko vec rekao tako nesto (izuzetak - najortak) jer upravo ta griza savest moze da se udesetostruci tom propustenom prilikom u buducnosti...

Razmisljaj logicno, ako je svaka cura lepa na svoj nacin, i ako svaka krpa nadje zakrpu - poneta je, (iako malo kontradiktorno) da svaka ima svog obazavaoca sto fakticki gura tebe iz igre... a zasto da dodje do toga?

Ono sto je najvece "opravdanje" (ako bas zelis motivaciju i utehu zbog grize savesti) da ipak ucinis tako nesto (smuvas ribu za koju ti je neki "nebitni" lik rekao da mu se svidja) jeste cinjeica da se tom taktikom (recima) najvise sluze oni koji su slabiji na delu i koji na taj nacin kupuju vreme da ih neko kao ti ne pre'ebe...

I ono sto se desi u najvecem broju slucajeva, jeste da se u medjuvremenu tu pojavi neko trece lice koja ova "budala" nije stigla da kaze kako se oseca - i pap - jezicina... ode cura...

Pa ti vidi...

P.S. Zao mi je zbog propustene prilike, bice bolje valjda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One

Citat
Danas ona 15 godina ja 16 kad sam je video zapitao sam se sto sam to uradio i kakav sam kreten bio

--> porasle goice*, a

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
zakljucavam.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 10:26:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.