Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 22:18:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dz  (Pročitano 11129 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
nisam bas onaj osecajni tip...

Илити имам 15 година и опасан сам и бичарке могу да ми блајве фазон Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
nisam bas onaj osecajni tip...

Илити имам 15 година и опасан сам и бичарке могу да ми блајве фазон Smile

16 Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Је л си јој послао позив на фејсу да будете пријатељи/љубавници? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Evo i ja radulcev sledbenik da kazem po koju foru  Smile

Slusaj nikako se ne postavljaj prema njoj kao drugar,jer ce tako i da te shvati.
Provociraj je malo..pa onda klasika 'teraj je da te masira..pa onda malo "Napravi" neki zeznut odnos.
Drugo ne cekaj tu zurku..Radi korak po korak,mozda ce ti trebati i duze od mesec dana.Nemoj da budes navalentan i tako dalje.
I zadnje nadji joj manu !
Tako da ako te iskasira...jebem li ga bude ti lakse.  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Имам ја план, приђеш и кажеш јој "Ако не будеш хтела да изађеш самном, пустићу бамбину на тебе" и она наравно пита ко је бамбина и ти лепо извадиш лаптоп па правац бурек и почнеш да кењаш како си ти истакнути члан форума и да те цене и поштују у научним круговима интелигенције, па линкујеш неки пост где бамби планира да запали земаљску куглу и ако је то не уздрма одеш на секс лепотице и кажеш "види ове све теме и имена жена, све сам их CENZURA јер сам искусан CENZURA!" То ће је одушевити, девојке воле искусне партнере.........

« Poslednja izmena: 03. Mar 2010, 19:31:07 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Је л си јој послао позив на фејсу да будете пријатељи/љубавници? Smile

да играју фарму заједно? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Да мењају сличице фудбалера Smile

Иначе одмах да се оградим ја ово знам само из прича  Smile немогуће је заобићи фејс  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Raspitaj se kod nekih ljudi koji je poznaju o tome sta voli, i naprasno zavoli i ti sve te iste stvari, jednostavno, to ce vam pomoci u komunikaciji, ipak nije ok da ti se konverzacija sa devojkom koja ti se dopada svodi na prosipanje starih fora.
Svi su ti rekli, pa evo i ja da ponovim, nemoj da cekas tu zurku, ako snimis (kroz razgovor, poglede, i sl.) da joj se dopadas i da imas prolaz, kreni i taman ces imati curu za tu ultra-mega-giga zurku.
I da, lepo rece covek, ne postavljaj se kao drug, to ces i ostati do kraja... Srecno  Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
I da, lepo rece covek, ne postavljaj se kao drug, to ces i ostati do kraja... Srecno
Ja sam reko..Ja sam pametan  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Stvar je sledeca,ovo mi se nije ranije desavalo...Ali,ne smem to ni da izgovorim pa cu napisati,mislim da sam se...Kako se to kaze...,,Zaljubio'' Naravno ne bi se ,,hvalio'' time ovde da ne postoji problem...Da pocnem,devojkama sam uvek smeo da prilazim to mi nikada nije bio problem,cak sta vise umem da dobijem i po desetak ispala za jedno vece,ali devojku cu uvek naci... Smile I sta se desilo,posto idem u Ekonomsku skolu,ima 2 smera,ja sam Poslovni Administrator i ta devojka je Komercijalni smer...Znaci ne idemo u isti razred,ali smo isto godiste i prvu godinu idemo...I mi sa Komercijalistima imamo Gradjansko kao zajednicki cas jednom nedeljno...Ona sedi ispred mene,ponekad pricam nesto skroz nepovezano sa ovim,zezanje i ostalo...Cini mi se da imam sanse kod nje,ali ovo mi se nikad nije desilo,naime ne znam kako da pocnem razgovor,sta da radim,kako da joj pridem i odradim ovo direktno,iako dobijem ispalu da znam da sam dao sve od sebe i da sam barem pokusao...Ali nemam muda da joj pridem!Imam neke planove,posto nam skola pravi zurku za nekih mesec dana u 3. najboljoj diskoteci u Srbiji,naravno u nasem gradu(Senta) i cela nasa skola ce biti tamo...I posto sam ja dobro upoznat sa tim mestom,mislio sam da tamo nesto pokusam...Ali ne znam,dajte neke savete,sigurno znate da postoji razlika izmedu obicne devojke za koju te boli kurac i da ispadnes budala i one koja ti se bas bas svida i ne zelis da ispadnes budala...Eto,sad se osecam ko debil sto sam ovo izneo na internet  Smile

nemoj da zajebavaš ? imate Građansko pravo u srednjoj ekonomskoj ?
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 22:18:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.389 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.