Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:51:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dz  (Pročitano 11116 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
Stvar je sledeca,ovo mi se nije ranije desavalo...Ali,ne smem to ni da izgovorim pa cu napisati,mislim da sam se...Kako se to kaze...,,Zaljubio'' Naravno ne bi se ,,hvalio'' time ovde da ne postoji problem...Da pocnem,devojkama sam uvek smeo da prilazim to mi nikada nije bio problem,cak sta vise umem da dobijem i po desetak ispala za jedno vece,ali devojku cu uvek naci... Smile I sta se desilo,posto idem u Ekonomsku skolu,ima 2 smera,ja sam Poslovni Administrator i ta devojka je Komercijalni smer...Znaci ne idemo u isti razred,ali smo isto godiste i prvu godinu idemo...I mi sa Komercijalistima imamo Gradjansko kao zajednicki cas jednom nedeljno...Ona sedi ispred mene,ponekad pricam nesto skroz nepovezano sa ovim,zezanje i ostalo...Cini mi se da imam sanse kod nje,ali ovo mi se nikad nije desilo,naime ne znam kako da pocnem razgovor,sta da radim,kako da joj pridem i odradim ovo direktno,iako dobijem ispalu da znam da sam dao sve od sebe i da sam barem pokusao...Ali nemam muda da joj pridem!Imam neke planove,posto nam skola pravi zurku za nekih mesec dana u 3. najboljoj diskoteci u Srbiji,naravno u nasem gradu(Senta) i cela nasa skola ce biti tamo...I posto sam ja dobro upoznat sa tim mestom,mislio sam da tamo nesto pokusam...Ali ne znam,dajte neke savete,sigurno znate da postoji razlika izmedu obicne devojke za koju te boli kurac i da ispadnes budala i one koja ti se bas bas svida i ne zelis da ispadnes budala...Eto,sad se osecam ko debil sto sam ovo izneo na internet  Smile

nemoj da zajebavaš ? imate Građansko pravo u srednjoj ekonomskoj ?

lol imamo Gradjansko VASPITANJE koje ne ide u prosek  Smile

Ljudi hvala na savetima moze jos po koji,sto vise to bolje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
A nisi 'teo na veronauku? E to te Bog kaznjava da ne znas sta ces sa ovom ribom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
A nisi 'teo na veronauku? E to te Bog kaznjava da ne znas sta ces sa ovom ribom Smile

Hahahaha dobar si,mnogo si dobar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
Tel.Me Your.Number
Zato sam ja išao na veronauku Smile

Da sagledamo stvari iz pravog ugla... ako hoćeš nešto duže s tom ri... devojčicom za jednovečernji trud je nećeš dobiti.
To građansko je jednom nedeljno ili jednom u 2 nedelje...  zajebano. Moraš nešto da bar razgovaraš sa njom na tom građanskom i kad te na kratko pogleda da joj se osmehneš. E sad ide bomba... pitaš je šta radi za vikend. Tu bi trebao da dobiješ neki dečiji rekvizit za pesak ili produžetak dekodiranja ženskog mozga Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
E zaboravio sam nesto jako vazno i zajebano...Juce sam bio na basketu,sa bivsim najboljim drugom...Bio mi je kao stariji brat,ceo zivot se druzili i nije bitno sad sta se dogodilo ali prestali smo da se druzimo...Sad se malo kao opet nesto druzimo i naravno pricali smo o ribama generalno...On je inace magnet za ribe,ne znam kako mu to polazi za rukom,cak sta vise mogao bih da kazem da bolje izgledam od njega...Ali lik ima stalno,najbolje ribe u kraju,znaci ne samo iz Sente,Kanjiza,NK,Ada...I sve starije,znaci naj naj naj ribe!I Mi pricamo...I kao pita on mene,jel znas onu Tijanu ******* sto ide u Komercijalni smer...Da zastanemo na trenutak,znaci to je ta devojka koja mi se jako dja...I ja onako hladnokrvno,da znam je dobra devojka,nije fukara kao vecina u skoli i cak sta vise mislim da nije imala ni decka do sada...Mislim da sam mu od reci do reci tako rekao...I kaze on meni,jako mi se svida moram da joj nabavim broj...Sad ja da vam kazem,mislim da je Bog ovde umesao prste,ja sam licno radio mnogo lose stvari u zivotu,ne mislim na kriminal,ali sam los covek...jako los i pun sebe...I sad me Bog kaznjava,znaci kazem vam lik moze da ima koju god hoce ribu,a sad se primio na ovu,nije uopste ona neka riba,nema nesto posebno telo,dupe,sise...Ma nista skoro,ali je devojka jako lepa i zraci sa necim posebnim,sto ostale nemaju...Verovatno se i njemu to svidelo...Zajeban je ovaj zivot :/
« Poslednja izmena: 04. Mar 2010, 01:56:38 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
znam ja dosta likova koji su grobovi a imaju do jaja ribe... ne znam, neke stvari stvarno reshava kinta, dobar mob, malo jachi auto i sl, izadje u diskoteku, baci par Viskija, kljuchevi od auta na sto, plati pice za susednim stolom, jeste malo seljachki fazon ali pali... ali ne mora da znachi uvek... mozda lik jednostavno ima bolji pristup ribama, zna da ih smota nekim svojim fazonom ili prichom, shto takodje dosta znachi, mozda zna da ih nasmeje ili slichno, nije bash sve ni u izgledu... e da, nemoj se stideti nikad, to ribe ne vole  Smile
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
Tel.Me Your.Number
Zajebao si se što si mu tako rekao... probaj da mu kažeš ili pošalješ poruku da se ona tebi sviđa i da si bio zatečen kad te je pitao. Onda ćeš videti kakav ti je to drug... Najbolje bi bilo da ga zamoliš za savete k'o što si nas i onda smuvaš tu ribu na njegove fazone, ala bi ga zajebao... ahh prokleta informatika Smile

Ako si katolik ne sekiraj se, tvoji preci su zgrešili odavno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Ako si katolik ne sekiraj se, tvoji preci su zgrešili odavno

Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
Zajebao si se što si mu tako rekao... probaj da mu kažeš ili pošalješ poruku da se ona tebi sviđa i da si bio zatečen kad te je pitao. Onda ćeš videti kakav ti je to drug... Najbolje bi bilo da ga zamoliš za savete k'o što si nas i onda smuvaš tu ribu na njegove fazone, ala bi ga zajebao... ahh prokleta informatika Smile

Ako si katolik ne sekiraj se, tvoji preci su zgrešili odavno Smile

Brate kazem ti to je fora,nisam uopste toliko dobar s njim...Nista idem da odradim svoje potrebe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Brate kazem ti to je fora,nisam uopste toliko dobar s njim...Nista idem da odradim svoje potrebe  Smile

misliš, da baciš majmuna ? pa, da, ti bacaj majmuna, dok ti se ovaj bude bacakao po devojci...
čoveče, a zašto je ti ne bi spopao ? jel toliko teško ?
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:51:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.