Brate kazem ti to je fora,nisam uopste toliko dobar s njim...Nista idem da odradim svoje potrebe
misliš, da baciš majmuna ? pa, da, ti bacaj majmuna, dok ti se ovaj bude bacakao po devojci... čoveče, a zašto je ti ne bi spopao ? jel toliko teško ?
O Boze uradio sam 100 trbusnjaka u 2 serije i 50 sklekova u 2 serije i posle sam isao da kenjam i da se istusiram i ne nisam onanisao Sto si tako jbt?haha
dobro... to je malčice više informacija nego što je potrebno... i nemoj samo da širiš priču, pretpostavljam da kenjanje nije bilo ništa spektakularno....
E zaboravio sam nesto jako vazno i zajebano...Juce sam bio na basketu,sa bivsim najboljim drugom...Bio mi je kao stariji brat,ceo zivot se druzili i nije bitno sad sta se dogodilo ali prestali smo da se druzimo...Sad se malo kao opet nesto druzimo i naravno pricali smo o ribama generalno...On je inace magnet za ribe,ne znam kako mu to polazi za rukom,cak sta vise mogao bih da kazem da bolje izgledam od njega...Ali lik ima stalno,najbolje ribe u kraju,znaci ne samo iz Sente,Kanjiza,NK,Ada...I sve starije,znaci naj naj naj ribe!I Mi pricamo...I kao pita on mene,jel znas onu Tijanu Visnjic sto ide u Komercijalni smer...Da zastanemo na trenutak,znaci to je ta devojka koja mi se jako dja...I ja onako hladnokrvno,da znam je dobra devojka,nije fukara kao vecina u skoli i cak sta vise mislim da nije imala ni decka do sada...Mislim da sam mu od reci do reci tako rekao...I kaze on meni,jako mi se svida moram da joj nabavim broj...Sad ja da vam kazem,mislim da je Bog ovde umesao prste,ja sam licno radio mnogo lose stvari u zivotu,ne mislim na kriminal,ali sam los covek...jako los i pun sebe...I sad me Bog kaznjava,znaci kazem vam lik moze da ima koju god hoce ribu,a sad se primio na ovu,nije uopste ona neka riba,nema nesto posebno telo,dupe,sise...Ma nista skoro,ali je devojka jako lepa i zraci sa necim posebnim,sto ostale nemaju...Verovatno se i njemu to svidelo...Zajeban je ovaj zivot :/
Pazi...Imao sam slicno(nismo u svadji bili) iskustvo-samo sam ja u tom slucaju bio na mestu tog tvog ortaka... Vi vise niste najbolji ortaci.Vi ste suparnici,sada u svakom smislu...Nemoj da dozvolis da je uzme a da nista ne pokusas.Bar probaj,preduhitri ga,jer...nema vremena.Samo zamisli tog "smekera" sa njom,koliko bi mu trebalo da je poj***?Kako bi se ti osecao posle toga?Jel bi bolelo a?E pa ne budi p... nego ga sje*i Ako nista-bar si pokusao,tako je kako je...bar neces imati u glavi ono-"Eh,a da sam samo prisao..."
« Poslednja izmena: 04. Mar 2010, 01:27:47 od boki_grobar »
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!
dobro... to je malčice više informacija nego što je potrebno... i nemoj samo da širiš priču, pretpostavljam da kenjanje nije bilo ništa spektakularno....
E zaboravio sam nesto jako vazno i zajebano...Juce sam bio na basketu,sa bivsim najboljim drugom...Bio mi je kao stariji brat,ceo zivot se druzili i nije bitno sad sta se dogodilo ali prestali smo da se druzimo...Sad se malo kao opet nesto druzimo i naravno pricali smo o ribama generalno...On je inace magnet za ribe,ne znam kako mu to polazi za rukom,cak sta vise mogao bih da kazem da bolje izgledam od njega...Ali lik ima stalno,najbolje ribe u kraju,znaci ne samo iz Sente,Kanjiza,NK,Ada...I sve starije,znaci naj naj naj ribe!I Mi pricamo...I kao pita on mene,jel znas onu Tijanu Visnjic sto ide u Komercijalni smer...Da zastanemo na trenutak,znaci to je ta devojka koja mi se jako dja...I ja onako hladnokrvno,da znam je dobra devojka,nije fukara kao vecina u skoli i cak sta vise mislim da nije imala ni decka do sada...Mislim da sam mu od reci do reci tako rekao...I kaze on meni,jako mi se svida moram da joj nabavim broj...Sad ja da vam kazem,mislim da je Bog ovde umesao prste,ja sam licno radio mnogo lose stvari u zivotu,ne mislim na kriminal,ali sam los covek...jako los i pun sebe...I sad me Bog kaznjava,znaci kazem vam lik moze da ima koju god hoce ribu,a sad se primio na ovu,nije uopste ona neka riba,nema nesto posebno telo,dupe,sise...Ma nista skoro,ali je devojka jako lepa i zraci sa necim posebnim,sto ostale nemaju...Verovatno se i njemu to svidelo...Zajeban je ovaj zivot :/
Pazi...Imao sam slicno(nismo u svadji bili) iskustvo-samo sam ja u tom slucaju bio na mestu tog tvog ortaka... Vi vise niste najbolji ortaci.Vi ste suparnici,sada u svakom smislu...Nemoj da dozvolis da je uzme a da nista ne pokusas.Bar probaj,preduhitri ga,jer...nema vremena.Samo zamisli tog "smekera" sa njom,koliko bi mu trebalo da je poj?Kako bi se ti osecao posle toga?Jel bi bolelo a?E pa ne budi p... nego ga sje*i Ako nista-bar si pokusao,tako je kako je...bar neces imati u glavi ono-"Eh,a da sam samo prisao..."
U pravu si,idem da odradim jos ovoliko trbusnjaka...E evo i ako nekoga zanima kako izgleda devojka
« Poslednja izmena: 04. Mar 2010, 01:33:00 od Dane9444 »
Sto si postavljao ovo?Dobro Dane,znamo da si i ti "smeker" i da je devojcica lepa...al dzabe ti svi ti trbusnjaci i vezbe ako te ovaj-ili neko drugi(nece ona vecno cekati) preduhitri.Deluj brzo...I skidaj slike i imena sa neta,nije fer prema toj devojci
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!
Sto si postavljao ovo?Dobro Dane,znamo da si i ti "smeker" i da je devojcica lepa...al dzabe ti svi ti trbusnjaci i vezbe ako te ovaj-ili neko drugi(nece ona vecno cekati) preduhitri.Deluj brzo...I skidaj slike i imena sa neta,nije fer prema toj devojci
Skinuo sam...Brate ne znam sto ali ulivas mi neku energiju pozitivnu verovatno zato sto navijamo za najbolji klub ali aj mi se javi na PP da te dodam na facebook moze?
Ljudi dajte neku inspirativnu house pesmu to mi daje motivaciju
EDIT: Momci dajete mi samo moralnu podrsku(Ogromnu svaka cast) ali ja sam rekao da je glavni problem,da ne smem da joj pridem,ne znam sta bi joj rekao...Najjace od svega sutra idem opet s ovim ortakom na teren...Ali ovoga puta na mali fudbal...Zovu me Gatuzo
« Poslednja izmena: 04. Mar 2010, 01:36:02 od Dane9444 »
Danny boy... za početak izbegavaj kačenje slika i punog imena (izmenjeno u onoj poruci btw) dotične devojčice koja je imala tu neopisivu sreću da se nađe u samom epicentru sviđanja takvog šmekera kao što si ti. Velika je to privilegija i verujem ja da bi ona takođe poput tebe želela s celim svetom da podeli tu svoju srećnu okolnost tako što će se naći njeno ime i lik pored tebe, ali ajde da ne rizikujemo.
Dalje.
Pod uslovom da nas ne ložiš (good luck in that) tako što nam se predstavljaš kao vrhunski jebač od 16 godinica u paketu s tvojim drugarom koji je pojebao pola Vojvodine sudeći po tvojoj priči... i pored toga što moje iskustvo kako u realnom životu tako i na internetu govori da psi koji mnogo laju zapravu i jebu previše... i pored svega toga... istina, desi se često da nam za kombinacije za jedno veče i nije preterana frka pa samim tim nam i nije ogroman problem da rizikujemo s njima za razliku od nekih mladih ženskih čeljadeta do kojih nam je pak stalo. Stvari imaju onoliku vrednost koliko im značaja pridaješ. Vidi, osim što povremeno Ćatuješ na temi o stvarima koje ne doprinose nešto posebno istoj i očekuješ neko univerzalno rešenje, moram te razočarati i reći da ne postoji baš neko uputstvo koje konkretno govori šta trebaš reći šta trebaš uraditi itd... Sve se svodi na to da se moraš opustiti... jer kad se ti opustiš tad ne smaraš svoj mali mozgić pa ti se on odužuje tako što ti pomogne u muvanju te privilegovane devojčice. Kad se opustiš tad ti najbolje i najkreativnije ideje i krenu na pamet, s druge strane kad si pod pritiskom i praviš ogromne planove možeš vrlo lako naleteti na zid i slomiti jedan vrlo važan deo tela jer momak u tvojim godinama ima bar jedno 68 puta erekciju, na dan. Dakle mani se trčanja pored zidova i ostalih čvrstih objekata. 'Nači iskuliraj. Za početak. Prestani mu (mozgu) zadavati zadatke koje ne može ispuniti, bombardovati ga suludim zadacima, vodeći se time da si najzajebaniji i slično... prestani komplikovati stvari... već najednostavnije upoznaj tu devojku.. saznaj nešto više o njoj... pozovi je na kafu... ako je izvan te žurke o kojoj si pisao. A ako si na žurci tu tek ne treba previše da pametuješ. I ne očekuj instant rešenje i prilazak od drugoga jer se odgovor nalazi u tebi.
Takođe. Bez off-a!
Edit: Off-obrisan. Dakle, pročitaj uvodni post (ironija je što si ga ti pisao) ukoliko tvoji sledeći post-ovi ne budu nešto više govorili o relaciji Dane-Devojka_kojoj_ne_znam_kako_da_priđem možeš da očekuješ vrlo ubrzan lock.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2010, 03:25:32 od WhiteGoa »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...