Vojska Srbije nije na teritoriji Kosova niti policija pa prema tome to je činjenica. Ono što nisam znao jeste da je Kosovo izgubljeno još za vrijeme Kralja. Dobili smo zato Vojvodinu, protjeravši pola miliona Njemaca i to je to.
није проблем што су протерани...требали су бити побијени
Па јер се те будале хапсе и сакционишу клубови због тих инцидената?
А овде си наиван као француска собарица...и причаш како ЛГБТ скупови никог не угрожавају и да се ту ради само о геј правима.
И овде нек се стави у бајбокану човек са натписом ''Смрт држави'' и готова ствар...а не забрањивати и то узимати као аргумент забране...
Мајсторе, човек са тим натписом стоји поред министра у нашој влади, поред представљника страних политичара и амбасадора, које штити полиција наше државе на паради која је плаћена из буџета наше земље.
За то време су били забрањени протести малинара и протести пореских обвезника, који су били заказани истог дана. После ми ти причаш о апстрактним неким правима и дикриминацији сиротих ЛГБТ активиста.
И да наведи ми шта су по теби приватне ствари да знам убудуће...
Са обзиром да причамо о сексуалности и да си ти сам тражио да се држимо теме, ред је на тебе да ми одговориш, да ли је секуалност приватна или јавна ствар по теби? Ја сам на то већ одговорио и објаснио.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2013, 20:37:50 od ganderoleg »
Ovo je silovanje mozga bre, sami ti koji se šatro satire od borbe za prava nimalo ne mare za sve one koji ne žele da se eskponiraju nego da žive mirno. Budaletine bezobrazne
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Vojska Srbije nije na teritoriji Kosova niti policija pa prema tome to je činjenica. Ono što nisam znao jeste da je Kosovo izgubljeno još za vrijeme Kralja. Dobili smo zato Vojvodinu, protjeravši pola miliona Njemaca i to je to.
А какве све то има везе са геј правима?
Vjerovatno je neka kontra ovima iz Nasi, Vasi, Dveri, Zveri... koji potenciraju nacionalizam protiv LGBT osoba. Nema šta drugo biti!
Шта има да лупају контру, ако се ради о промоцији геј права? Какве везе Косово и њен статус имају "геј правима"?
Ако ЛГБТ активистима смета конфликт и дискриминација, зашто их подстичу кроз политичке провокације које немају благе везе са геј питањем? Што су на ЛГБТ протесту били припадници само оних земаља које су признале Косово? Случајност?
Па саме ваше параде и организације се финансирају из буџета државе, док људи умиру од глади у Србији а ви кукумавчите како сте дискриминисани.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2013, 20:39:15 od ganderoleg »
Са обзиром да причамо о сексуалности и да си ти сам тражио да се држимо теме, ред је на тебе да ми одговориш, да ли је секуалност приватна или јавна ствар по теби? Ја сам на то већ одговорио и објаснио.
Приватна као и вероисповест, политичко опредељење, националност, музички укус, финансијско стање... Само што ја не тврдим да људи немају право да се окупљају због приватних опредељења и уверења...
Сад ти мени наведи које су то приватне ствари по теби...
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
YuWarez прилази неком друштву у кафићу и жели да се упозна са њима...рукује се и почиње: "ја сам YuWarez и синоћ сам свог дечка одвалио од курца...трпали смо се до ујутру
YuWarez прилази неком друштву у кафићу и жели да се упозна са њима...рукује се и почиње:""ја сам YuWarez...синоћ сам био на концерту цеце,да ли неко од вас слуша цецу? прочитао сам нову књигу ден брауна и мислим да није добра као његове раније