Само што ја не тврдим да људи немају право да се окупљају због приватних опредељења и уверења...
Проблем је што нико није рекао да људи немају право да се окупљају због приватних опредељења и уверења, већ када то претворе у јавну ствар, немају право да се бране од јавних критика позивајући се на свој приватни избор и да нико нема право да им оспорава приватни избор. Ако своју приватност учиним јавном, нарочито ако је претворим у политички покрет, онда јавност има право да ми је оспорава или критикује.
Приватност може бити бити претворена у јавну ствар, али онда више није приватност.
Уосталом, то сам све већ објаснио, али имам утисак да тебе то уопште не занима.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2013, 20:57:48 od ganderoleg »
Шта има да лупају контру, ако се ради о промоцији геј права? Какве везе Косово и њен статус имају "геј правима"?
Nema veze status Kosova sa gej pravima, ali organizacije koje napadaju bez potrebe LGBT organizacije najčešće su takozvani branioci Kosova. To ti je kao odbrambeni mehanizam!
YuWarez прилази неком друштву у кафићу и жели да се упозна са њима...рукује се и почиње: "ја сам YuWarez и синоћ сам свог дечка одвалио од курца...трпали смо се до ујутру
YuWarez прилази неком друштву у кафићу и жели да се упозна са њима...рукује се и почиње:""ја сам YuWarez...синоћ сам био на концерту цеце,да ли неко од вас слуша цецу? прочитао сам нову књигу ден брауна и мислим да није добра као његове раније е сад ако не разумеш...шта да ти радим
Или здраво ''ја сам Јуварез, Србенда сам, светосавски православац и и окорели националиста и не волим Хрвате...''
Не знаш разлику између пристојности и непристојности и јавног и приватног...
Шта има да лупају контру, ако се ради о промоцији геј права? Какве везе Косово и њен статус имају "геј правима"?
Nema veze status Kosova sa gej pravima, ali organizacije koje napadaju bez potrebe LGBT organizacije najčešće su takozvani branioci Kosova. To ti je kao odbrambeni mehanizam!
Јер је циљ геј организација повећање дискриминације и тензија, и провоцирање не само тих организација већ и целокупног становништва на националној основи, или њихово смањивање?
Проблем је што нико није рекао да људи немају право да се окупљају због приватних опредељења и уверења, већ када то претворе у јавну ствар, немају право да се бране од јавних критика позивајући се на свој приватни избор и да нико нема право да им оспорава приватни избор. Ако своју приватност учиним јавном, нарочито ако је претворим у политички покрет, онда јавност има право да ми је оспорава или критикује.
Приватност може бити бити претворена у јавну ствар, али онда више није приватност.
Уосталом, то сам све већ објаснио, али имам утисак да тебе то уопште не занима.
Слажем се ту са тобом...али једно је критика а друго вређање и говор мржње... И Албанци имају скупове па ми то не даје за право да их називам геноцидним, да кличем Уби Шиптара, да их називам болесним, да их тучем по улици јер носе албанску застави и причају албански, да их дискриминишем и исмејавам њихову културу и националност...
Јер је циљ геј организација повећање дискриминације и тензија, и провоцирање не само тих организација већ и целокупног становништва на националној основи, или њихово смањивање?
Srbi su i na jednoj i na drugoj strani tako da mora da bude tenzija i negativne energije. Takvi smo šta da se radi.
Слажем се ту са тобом...али једно је критика а друго вређање и говор мржње... И Албанци имају скупове па ми то не даје за право да их називам геноцидним, да кличем Уби Шиптара, да их називам болесним, да их тучем по улици јер носе албанску застави и причају албански, да их дискриминишем и исмејавам њихову културу и националност...
Па да ли си ти заборавио шта сам поставио...
Да ли је ово говор мржње?:
Да ли је ово вређање и исмејавање?:
А онда, да ли је ово провоцирање:
Притом, такво понашање финансира наша држава, од наших пара:
Beograd -- Portal Kvirija, koji se bavi informisanjem homoseksualne populacije, dobio je novac za svoj rad i od Ministarstva kulture, saopštio je Kvirija centar.
Дакле, батали двоструке стандарде и лицемерје.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2013, 21:17:39 od ganderoleg »
Srbi su i na jednoj i na drugoj strani tako da mora da bude tenzija i negativne energije. Takvi smo šta da se radi.
Онда немојте да кукате о тензијама, насиљу, нетолеранцији и дискриминацији, јер је и сами радо генеришете.