Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drustvene zablude o homoseksualcima  (Pročitano 35944 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0

Приватна као и вероисповест, политичко опредељење, националност, музички укус, финансијско стање...

Smile

Само што ја не тврдим да људи немају право да се окупљају због приватних опредељења и уверења...

Проблем је што нико није рекао да људи немају право да се окупљају због приватних опредељења и уверења, већ када то претворе у јавну ствар, немају право да се бране од јавних критика позивајући се на свој приватни избор и да нико нема право да им оспорава приватни избор. Ако своју приватност учиним јавном, нарочито ако је претворим у политички покрет, онда јавност има право да ми је оспорава или критикује.

Приватност може бити бити претворена у јавну ствар, али онда више није приватност.

Уосталом, то сам све већ објаснио, али имам утисак да тебе то уопште не занима.

« Poslednja izmena: 21. Avg 2013, 20:57:48 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Шта има да лупају контру, ако се ради о промоцији геј права? Какве везе Косово и њен статус имају "геј правима"?

Nema veze status Kosova sa gej pravima, ali organizacije koje napadaju bez potrebe LGBT organizacije najčešće su takozvani branioci Kosova. To ti je kao odbrambeni mehanizam!
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
YuWarez прилази неком друштву у кафићу и жели да се упозна са њима...рукује се и почиње: "ја сам YuWarez и синоћ сам свог дечка одвалио од курца...трпали смо се до ујутру

YuWarez прилази неком друштву у кафићу и жели да се упозна са њима...рукује се и почиње:""ја сам YuWarez...синоћ сам био на концерту цеце,да ли неко од вас слуша цецу? прочитао сам нову књигу ден брауна и мислим да није добра као његове раније
е сад ако не разумеш...шта да ти радим Smile

Или здраво ''ја сам Јуварез, Србенда сам, светосавски православац и и окорели националиста и не волим Хрвате...''

Не знаш разлику између пристојности и непристојности и јавног и приватног...

Не одговори ми ти ел Хјустон у Тексасу? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Шта има да лупају контру, ако се ради о промоцији геј права? Какве везе Косово и њен статус имају "геј правима"?

Nema veze status Kosova sa gej pravima, ali organizacije koje napadaju bez potrebe LGBT organizacije najčešće su takozvani branioci Kosova. To ti je kao odbrambeni mehanizam!

Јер је циљ геј организација повећање дискриминације и тензија, и провоцирање не само тих организација већ и целокупног становништва на националној основи, или њихово смањивање?

Уосталом, неко је већ рекао:

а да ли ти увиђаш да од како су се појавиле те лгбт организације да је насиља све више и више? Smile

Али твој проблем је што си дошао овде да мисионариш своју идеологију, не да би давао сувисле аргументе.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2013, 21:02:40 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
чек...а шта је непристојно у томе што се ти сексаш са дечком? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Проблем је што нико није рекао да људи немају право да се окупљају због приватних опредељења и уверења, већ када то претворе у јавну ствар, немају право да се бране од јавних критика позивајући се на свој приватни избор и да нико нема право да им оспорава приватни избор. Ако своју приватност учиним јавном, нарочито ако је претворим у политички покрет, онда јавност има право да ми је оспорава или критикује.

Приватност може бити бити претворена у јавну ствар, али онда више није приватност.

Уосталом, то сам све већ објаснио, али имам утисак да тебе то уопште не занима.

Слажем се ту са тобом...али једно је критика а друго вређање и говор мржње...
И Албанци имају скупове па ми то не даје за право да их називам геноцидним, да кличем Уби Шиптара, да их називам болесним, да их тучем по улици јер носе албанску застави и причају албански, да их дискриминишем и исмејавам њихову културу и националност...

чек...а шта је непристојно у томе што се ти сексаш са дечком? Smile

Пристојно: Имам девојку.
Непристојно: Јуче сам одвалио девојку од курца, јебо сам је целу ноћ и свршио сам јој по фаци...

Надам се да сад разумеш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Јер је циљ геј организација повећање дискриминације и тензија, и провоцирање не само тих организација већ и целокупног становништва на националној основи, или њихово смањивање?

Srbi su i na jednoj i na drugoj strani tako da mora da bude tenzija i negativne energije. Takvi smo šta da se radi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Слажем се ту са тобом...али једно је критика а друго вређање и говор мржње...
И Албанци имају скупове па ми то не даје за право да их називам геноцидним, да кличем Уби Шиптара, да их називам болесним, да их тучем по улици јер носе албанску застави и причају албански, да их дискриминишем и исмејавам њихову културу и националност...

Па да ли си ти заборавио шта сам поставио...

Да ли је ово говор мржње?:

Да ли је ово вређање и исмејавање?:

А онда, да ли је ово провоцирање:

Притом, такво понашање финансира наша држава, од наших пара:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=11&dd=26&nav_category=12&nav_id=330796

Citat
Kviriji novac od Ministarstva
Izvor: B92

Beograd -- Portal Kvirija, koji se bavi informisanjem homoseksualne populacije, dobio je novac za svoj rad i od Ministarstva kulture, saopštio je Kvirija centar.

Дакле, батали двоструке стандарде и лицемерје.

« Poslednja izmena: 21. Avg 2013, 21:17:39 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0

Srbi su i na jednoj i na drugoj strani tako da mora da bude tenzija i negativne energije. Takvi smo šta da se radi.  Smile

Онда немојте да кукате о тензијама, насиљу, нетолеранцији и дискриминацији, јер је и сами радо генеришете.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Онда немојте да кукате о тензијама, насиљу, нетолеранцији и дискриминацији, јер је и сами радо генеришете.

Reci mi ko tjera ove homofobe da diskriminisu i terorisu Gay osobe na ovakav ruzan nacin:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.