Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dok se u Srbiji cmizdri zbog ugroženih prava kerova, u Kini ih peku na roštilju  (Pročitano 23007 puta)
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
Nokia 
Ma da, vidim kako se vodi briga, zato je pun grad lutalica  Smile

Sto se tice Shiptara, njih sve treba pobiti.

Pa sta da rade sa toliko zivotinja?  U proseku po Okrugu se navata 30-50 pasa mesecno, puta 12 meseci, puta broj okruga. Na kraju to je milionska cifra.

I sta bi da se radi sa psima u Srbiji? Srbi nemaju uslove za sebe kamoli za zivotinje.  

Vidi Amerikanac nisi u toku sa desavanjima i imas pogresne informacije neke, ti pricas ko da si bio u Srbiji, pa kao ti nesto znas? To za Ameriku mozemo da ti verujemo al da nam pricas kako se zivi u Srbiji, molim te...

Sta bi ja? Definitivno da bi zelela da psi u Srbiji zive u vilama na Dedinju i da im robovi upravo budu ti Srbi koji ne vole ni same sebe.

Obrni okreni Vi Amerikanci ste bolesni narod i sve sto propagirate je bolesno, glupo i zatupljujete sirokim masama mozak, nije ni cudo sto su vam zene toliko glupe. Smile

Lutalice treba po kratkom postupku bez milosti,ko se buni njemu uvališ po kvadraturi,recimo 1 ker na 10 kvadrata pa nek ih čuva ako mu žao.Ne možeš da prošetaš kera da te ne zaskoči minimum 5 lutalica,a ako pustiš kera dda ih podavi onda se nađu dušebrižnici pa te tuže.

JA sam mog Frica uvek pušta na lutalice,ako se neka lutalica zaleti na njega ne cimam mu povodac nego ga pustim da dohvati pa nek kolje,mada nikad nije ni je dnu preklao zakači ih mao i one pobegnu  Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2016, 22:20:13 od leonora87 »
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Koliko si lutalica do sad udomila?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Ma da, vidim kako se vodi briga, zato je pun grad lutalica  Smile

Sto se tice Shiptara, njih sve treba pobiti.

Pa sta da rade sa toliko zivotinja?  U proseku po Okrugu se navata 30-50 pasa mesecno, puta 12 meseci, puta broj okruga. Na kraju to je milionska cifra.

I sta bi da se radi sa psima u Srbiji? Srbi nemaju uslove za sebe kamoli za zivotinje.  

Vidi Amerikanac nisi u toku sa desavanjima i imas pogresne informacije neke, ti pricas ko da si bio u Srbiji, pa kao ti nesto znas? To za Ameriku mozemo da ti verujemo al da nam pricas kako se zivi u Srbiji, molim te...

Sta bi ja? Definitivno da bi zelela da psi u Srbiji zive u vilama na Dedinju i da ima robovi upravo budu ti Srbi koji ne vole ni same sebe.

Obrni okreni Vi Amerikanci ste bolesni narod i sve sto propagirate je bolesno, glupo i zatupljujete sirokim masama mozak, nije ni cudo sto su vam zene toliko glupe. Smile

Lutalice treba po kratkom postupku bez milosti,ko se buni njemu uvališ po kvadraturi,recimo 1 ker na 10 kvadrata pa nek ih čuva ako mu žao.Ne možeš da prošetaš kera da te ne zaskoči minimum 5 lutalica,a ako pustiš kera dda ih podavi onda se nađu dušebrižnici pa te tuže.

JA sam mog Frica uvek pušta na lutalice,ako se neka lutalica zaleti na njega ne cimam mu povodac nego ga pustim da dohvati pa nek kolje,mada nikad nije ni je dnu preklao zakači ih mao i one pobegnu  Smile

Smile Smile Smile Smile
Ma ne, nista ja ne znam.  Smile
Bio sam dovoljno da vidim koliko smo kao narod pukli, i koliko cemo tek da puknemo.  Koliko ce tek ljudi da placu kada im se sve ovo sviranje kurca obije o glavu, kada izbije neki rat a nema sa cim zemlja da se brani kada su muskarci ko pedercici a zene ko razmazena derista.  Ja znam kako moja porodica ziva, i to je meni dovoljno.

Srpske zene su pokupile sve od Americkih, i koliko sam video u Srbiji se sve Americko uzima shakom i kapom, bez ikakvog ispiranja mozga. I da, definitivno nisu mnogo pametnije od Srpskih domacih koje ih imitiraju.

Odlicno pitanje  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
Nokia 
Citat
Ma ne, nista ja ne znam.  Smile
Bio sam dovoljno da vidim koliko smo kao narod pukli, i koliko cemo tek da puknemo.  Koliko ce tek ljudi da placu kada im se sve ovo sviranje kurca obije o glavu, kada izbije neki rat a nema sa cim zemlja da se brani kada su muskarci ko pedercici a zene ko razmazena derista.  Ja znam kako moja porodica ziva, i to je meni dovoljno.

Srpske zene su pokupile sve od Americkih, i koliko sam video u Srbiji se sve Americko uzima shakom i kapom, bez ikakvog ispiranja mozga. I da, definitivno nisu mnogo pametnije od Srpskih domacih koje ih imitiraju.

Ne bih ja rekla da si ti bio u Srbiji.  Smile

Ne bih se na ovoj temi mnogo bavila sta nase zene kupe od vasih, al vidm sta hoces da kazes da su tebi sve zene na manjem intelektualnom nivou od muskaraca, ti si neki izgleda opasni hejter, osim sto ne volis nase krznene prijatelje, vidim i tezak si mrzozenac  Smile

Dva kuceta, 10ak macica, zec, papagaj i tako sve po malo  Smile jos neko pitanje?
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Citat
Ma ne, nista ja ne znam.  Smile
Bio sam dovoljno da vidim koliko smo kao narod pukli, i koliko cemo tek da puknemo.  Koliko ce tek ljudi da placu kada im se sve ovo sviranje kurca obije o glavu, kada izbije neki rat a nema sa cim zemlja da se brani kada su muskarci ko pedercici a zene ko razmazena derista.  Ja znam kako moja porodica ziva, i to je meni dovoljno.

Ne bih ja rekla da si ti bio u Srbiji.  Smile

Ne bih se na ovoj temi mnogo bavila sta nase zene kupe od vasih, al vidm sta hoces da kazes da su tebi sve zene na manjem intelektualnom nivou od muskaraca, ti si neki izgleda opasni hejter, osim sto ne volis nase krznene prijatelje, vidim i tezak si mrzozenac  Smile

Dva kuceta, 10ak macica, zec, papagaj i tako sve po malo  Smile jos neko pitanje?
Ma ne uopste  Smile

Izgleda da jesam, kada neko sa tolikom strucnoscu to iznosi Wink

Papagaj lutalica  Smile

Zec lutalica  Smile

Crtani film  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Slazem se nije higijenski al eto meni nista ne fali.

Još...

Pritom moja zivotinja voli da bleji u krevetu, sad ja njoj treba da branim jel? 

Jel ti imaš takav pristup i kad vidiš mačku kako kreće da grebe nameštaj ili psa koji ruši i baca sve oko sebe?
''Pa on to voli, šta sad, jel treba ja da mu branim?''

Ne mogu da verujem koliko ljudi umeju da budu iracionalni i slepi kad su ljubimci i životinje u pitanju. Evo zamisli da imaš neko ljudsko biće u kući koje živi s tobom, donosi pare u kuću i pomaže ti u životu. ALI voli da bleji baš u tvojoj sobi i da ostavlja đubre i nered za sobom? Da li bi i onda rekla to ''pa dobro on to tako voli, sad ja treba njemu da branim?'' Jel bi? Ne, ne bi naravno, nego bi mu se krvi napila i izbacila ga a da ne trepneš. Iako ti pomaže u drugim stvarima i donosi pare. Al kad to radi neki pas ili mačka, koji nikako, apsolutno nikako ne doprinose i ne prviređuju zajednici... tu odjednom ništa od toga ne važi nego se primenjuje neka iracionalna logika po kojoj Arči/Micika ima sva moguća prava i privilegije da radi šta hoće jer... jer je cakan/a. 

Ja to ne kapiram, zaista. Ni sa aspekta životinjske psihologije, ni sa aspekta ljudske psihologije, a pogotovu sa aspekta zdravog razuma i logike.

Eno televizije i sajtovi su puni takvih ljudi koji su, prosto i objektivno rečeno - iracionalni degenerici, koji su dozvolili svojim ljubimcima da postanu gospodari ne samo njihovog doma nego i njihovog života, i nekima zbog toga puca veza, drugima posao, trećima zdravlje, četvrtima budžet... jer su bili iracionalni i pustili da im ljubimac - usput to nisu deca, to nisu bebice, to su lj.u.b.i.m.c.i. ! - postane gospodar života pa prvo pate godinama a onda od očaja zovu druge ljude koji im za debele pare kažu nešto što zna i razume svako s mrvicom razuma. A rešenje i recept su uvek isti - postave se granice, podele se uloge, to se poštuje i primenjuje. I problemi preko noći nestaju. Nema depresije i dosade u mačke, nema nakupljanja besa u mačora, nema anksioznosti i ludila u kera, nema svađe u ljudi, nema haosa u kući. Svi svesni svog mesta i uloge, svi zadovoljni.

Jednostavno shvatite već jednom - postavljanje granica i ograničenih prava životinji je sasvim normalna i neophodna stvar. Životinja vas neće manje voleti niti će patiti što ste joj dali do znanja da ste vi glavni u kući odnosno čoporu i što ste joj dali do znanja šta sme a šta ne sme da radi. Štaviše, oboje ćete biti srećniji, jer vi nećete morati da budete rob u sopstvenom domu (koji ste vi podigli i koji vi držite u žvivotu!), a životinja će biti zahvalna i srećna zbog svega što joj pružate, umesto da divlja po kući ceo dan i stalno traži nešto zbog čega će da kidiše na vas, što će pre ili kasnije rezultirati kidisanjem na neku životinju jaču od sebe, koja će to rešiti na tipičan MajkaPriroda način.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2016, 01:40:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
moje zivotinje su svrsishodne,hvataju,krtice,gustere zmije,ciste dvoriste od stetocina i ulaz kuce od raznih insekata,imaju 2 obroka dnevno,i smestaj u garazi kad je hladnije vreme,zivotinji ne trebas biti rob nego gospodar,zivotinja nije za stan i tako nesto treba zabraniti,prvenstveno mislim na kerove macke, zmije, zeceve,manje ptice se mogu cuvati i u stanu,al jebo ti tu pticu koja zivi u kavezu Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
moje zivotinje su svrsishodne,hvataju,krtice,gustere zmije,ciste dvoriste od stetocina i ulaz kuce od raznih insekata,imaju 2 obroka dnevno,i smestaj u garazi kad je hladnije vreme,zivotinji ne trebas biti rob nego gospodar,zivotinja nije za stan i tako nesto treba zabraniti,prvenstveno mislim na kerove macke, zmije, zeceve,manje ptice se mogu cuvati i u stanu,al jebo ti tu pticu koja zivi u kavezu Smile
Ali ljudi njima pomazu jer su u kavezu, i njih ta ljubav hrani i cini srecnima, jer svi znamo kako je lepo sedeti u kavezu dok ti neki degen prica "Poli hoce kreker?" Smiley
@HKJ
Oprez brate, pomislice da imam drugi profil  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Sad si me podsetio sa tom pričom na primer koji znam i koji vidim svakog meseca kad idem kod druga. Porodična kuća, dva psa.

Jedan pas živi u kućici (zimi u garaži) i služi kao čuvarkuća i povremeni lovac na baštensku gamad.  Smile  Pas je od malena dobro dresiran i disciplinovan, što je dovelo do toga da je ceo svoj život bio miran, staložen i normalan te se lako socijalizuje sa drugim psima, naravno i ljudima, i uvek je srećan i zadovoljan. Idem često u tu kuću i osim što se uplaši kad čuje gromove ili petarde, nikad ga nisam video deprimiranog ili na bilo koji način nesrećnog. 

Drugi pas živi s vlasnicima u kući non stop. Od malena mu je dozvoljivano maltene sve što hoće da radi i tako je odrastao. Danas, osim što služi da bude cakan, nema apsolutno nikakvu drugu ulogu ni dobru osobinu. Kad gosti dođu, prvo jurca i trči po zidovima od nagomilanog ludila, a onda pokušava da ih ''oplodi''. Ono, vrhunac nepoštovanja u životinjskom svetu za šta se odmah dobija ugriz upozorenja u vrat... Elem,to onda traje tako sve dok se Kresoje ne umori ili dok glavi kuće ne pukne film pa ga ''zamoli'' da odmah prestane. Onda prestane s time al počne da se kurva za maženje. Malopre je hteo da te naguzi, a sad te onim isfoliranim pogledom i šapicama moli da ga maziš. Da bi u sekundi počeo da besni i reži čim te vidi da odlaziš iz kuće. Kad je sam sa porodicom sedi u nekoj svojoj letargiji i depresiji (od puke dosade i obesti), a kad je potpuno sam ide po kući i zapišava sve što stigne iz protesta. Još jedan znak ultimativnog nepoštovanja prema svemu što dobija. A da, jesam pomenuo da se očajno slaže sa drugim psima i da mu se sva interakcija s njima svodi na svađu ili bežanje od njih?

Pametnom dosta.

P.S. Prvog, srećnog i normalnog psa, su odgajili i dresirali otac i sin. Drugog psa, ovog sjebanog razmaženog i deprimiranog, su odgajile dve žene. I naravno, prvi nema nikakve nadimke osim svog imena dok drugi ima nadimak i titulu Moja bebica.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2016, 02:27:31 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Sad si me podsetio sa tom pričom na primer koji znam i koji vidim svakog meseca kad idem kod druga. Porodična kuća, dva psa.

Jedan pas živi u kućici (zimi u garaži) i služi kao čuvarkuća i povremeni lovac na baštensku gamad.  Smile  Pas je od malena dobro dresiran i disciplinovan, što je dovelo do toga da je ceo svoj život bio miran, staložen i normalan pas koji se lako socijalizuje sa drugim psima, naravno i ljudima, i uvek je srećan i zadovoljan. Idem često u tu kuću i osim što se uplaši kad čuje gromove ili petarde, nikad ga nisam video deprimiranog ili na bilo koji način nesrećnog.

Drugi pas živi s vlasnicima u kući non stop. Od malena mu je dozvoljivano maltene sve što hoće da radi i tako je odrastao. Danas, osim što služi da bude cakan, nema apsolutno nikakvu drugu ulogu ni dobru osobinu. Kad gosti dođu, prvo jurca i trči po zidovima od nagomilanog ludila, a onda posle pokušava da ih ''oplodi''. Ono, vrhunac nepoštovanja u životinjskom svetu za šta se odmah dobija ugriz u vrat... Kad gosti odlaze besni i kidiše, kad je sam sa porodicom sedi u nekoj svojoj letargiji i depresiji (od puke dosade i obesti), a kad je potpuno sam ide po kući i zapišava stvari iz protesta. Još jedan znak ultimativnog nepoštovanja prema svemu što dobija. A da, jesam pomenuo da se očajno slaže sa drugim psima i da mu se sva interakcija s njima svodi na svađu ili bežanje od njih?

Pametnom dosta.

P.S. Prvog, srećnog i normalnog psa, su odgajili i dresirali otac i sin. Drugog psa, ovog sjebanog razmaženog i deprimiranog, su odgajile dve žene. I naravno, prvi nema nikakve nadimke osim svog imena dok drugi ima nadimak i titulu Moja bebica.
Klasika Smiley

Feminizam u malom.  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.