Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dok se u Srbiji cmizdri zbog ugroženih prava kerova, u Kini ih peku na roštilju  (Pročitano 22911 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
U ovom slučaju nije feminizam u pitanju ali jeste ona tipična ženska bandoglavost i isterivanje svoje volje iako je evidentno da nemaju pojma šta rade. Ker je em sjeban u glavu, em je napaljen i naelektrisan non stop. A već je i odrastao, ima skoro 5 godina. I ako neće sad da se ''troši'' ne znam kad će.  Smile Ja kažem ''vlasnici'' : ''aman više, ili mu dajte već jednom da se ''ispuca'' negde ili ga kastrirajte, ovako je mučenje i za njega i za vas i za nas koji dolazimo''. A ona meni odgovora ''a ne ne, ne možemo tek tako da ga pustimo s bilo kim jer je on kuca s pedigreom, pa ne možemo tek tako da rasipamo te gene''

Ja gledam i ne verujem. I mislim se u sebi ''E ništa onda ti ga stavi u vitrinu da ti stoji kao ukras i aupičkumaterinu!''  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2016, 02:42:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 51.0.2704.81
A ne pitaju ga dal bi on voleo da malo rasipa gene.

Mislim sa bi rec sevap mogla da se definise oko tog slucaja
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Zamisli logiku zašto ga puštaš na lutalice  Smile Ja sam ga jendom šetao sa korpom i htele da me rastrgnu te iste lutalice,a i njega Boga mi.Od trad ništa korpa  Smile Dakle koja god lutalica da se zaleti popuštam povodac i dozvoljavam mu da ih dohvati,a onda mogu da se mole Bogu te lutalice dal će da prežive  Smile

Ja znam njegovu narav i snagu i znam šta može da uradi,tako da sam pizedo kad se likuše priblkižavaju sa vsojim samojedima,malamutima i ostalim debilima od pasa sa pričom hoće samo da se igra,e pa mj se en igra i bolje se skloni ako ti je drag taj tvoj pas.Ljdui ne shvataju da mu je u genima da mrzi druge mužijake i da je takav da ne voli kad mu se igračkice tatinih ćerkica motaju oko nogu.

A nisu ni svesni snage Bandoga iz Miksa DAxMastifXPit dakle ne shvataju da  to nije CC koji je slekcijom radi izlozba izgubio sve karakteristike i postao igračka.

Dok je bio u punoj snazi šetnja nije mogla da se zamisli bez povodca za konja četvorostruko upredenog,dvostrukog kaišaod telećeg boksa duplo proštepanog,profi karabinjera i kovane alke,sve ostalo je kidao kao od šale,i naravno biber sprej u džepu jer kad proradi nemam mu vraćanja,srećom nije ni jendom proradio u punoj snazi.

Dakle povodac mu je 2.3m i svaki ker koji priđe na tu razdaljinu jbg,briga me što je tvoj haksi umiljat i hoće da se igra  Smile A da ne pričam o mopsovima,pudilicama i ostalim igračkama kojih nosi 4 na duši  Smile Dakle ako si ljubitelj zivotinja ko si ti da mu ubijaš instikt?A instikt mu e da kolje ostale pripadnike svoje vrste koji mu se nađu na putu ili su slabiji od njega   Smile

Pravite gomile debila od pasa i uništavate rase tom vašom estetikom i finoćom,pa kad tatinoj princezi dosadi ker je jer porastao onda ajmo na ulicu,ali zato prkeo neta kukak za prava lutalica  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Drugim recima, tvoj pas nije dresiran, da ne kazem.. nevaspitan je.

Moj brat seta staforda bez povodca, uz nogu. Jbg. Pas koji je voljen i vaspitan.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Straford  Smile pusti ti te rase koje su selektovane za izložbe i uništen im je svaki gen sem onog da kenjaju,jedu i laju.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2016, 13:51:36 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
Samsung SGH-E590
Zivis u gradu i imas psa koji nije istreniran? Pa ti nisi cist onda...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
dobro i sad neko dete naidje na takvog kera i on ga udavi ko pile,ali bitno da je gazda ponosan sto ker ima instikte,treba zabraniti drzanje opasnih pasa sem kod drzavnih sluzbi u strogo kontrolisanim uslovima
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 51.0.2704.81
Tvoj pas je rastrgao 4 tudja psa zato sto neces da mu stavljas korpu. I to istices sa smajlijem. Kao i to da si morao da nosis biber sprej da bi ga onemogucio u njegovim devijantnim namerama..

Stvarno divan tekst. I posle se cudimo zasto se desavaju grozne stvari.

Meni da je tvoj pas bez korpe pokidao ljubimca, vise ne bi imao psa a pitanje da li bi imao noge u upotrebi. Ali ne zato sto setas opasnog psa bez korpe.. vec zato sto si vlasnik zivotinje opasan po okolinu. Ali svi znamo vec jako dobro kakvi profili prave i setaju bez korpe takve bolestine od kerova, evo ovde kod mene ih je deset takvih i sve ti bude jasno kad cujes jedan njihov razgovor. Njih je priroda vec dovoljno unazadila zauvek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mozda se staford samo branio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.