Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dok se u Srbiji cmizdri zbog ugroženih prava kerova, u Kini ih peku na roštilju  (Pročitano 22905 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Ja i dalje ne verujem da si ti o bilo kojoj zivotinji nesto preterano vodio racuna, cisto sumnjam da si traco da dodjes kuci iz grada da bi svoje ljubimce prebrinuo, da ih ti recimo cesljas, prasisi od buba i redovno cistis njihova govna, ja tolikoooo sumnjam da ne mogu da ti opisem al ako ti kazes da vodis racuna o njima, onda tebi svaka cast.

Naravno da nisam trčao kući da bi ih prebrinuo i češljao.  Smile Ja sam držao ljubimce, ne ukrase
A ti sumnjaj do mile volje, ja sam ti reko šta sam imao.  Smile Mene zanimaju argumenti, ne tvoje sumnje.

Citat
Zelela bi da mi iscitiras moj citat i pokazes gde PISE da sam JA napisala da je meni to OK, kad mi pokazes ja cu ti se javno izviniti.

Bilo gde sem u krevetu u kome spavaju ljudi.  Smile It's that fucking simple.  Smile

Na šta misliš?

Citat
Molim te mi argumentovano objasni zasto zivotinje ne trebju da spavaju sa ljudima?

Zato što nije higijenski.

hkj... sto opet znaci da ne vode racuna o sebi i drugima... odes kod zubara i povadis trule zube... npr. ne sljkas kao smuk i nemas cirozu... ne pusis kubik cigareta... i nemas problema sa sinusima i plucima... zvaces zalfiju i nanu koji su prirodni osvezivaci daha...

Samo izgovori i izgovori...

Halitoza nastaje i kod ljudi koji vode higijenu, ne puše i ne piju. Kao što se neko znoji više a neko manje iako se obojica kupaju svaki dan, isto tako neko ima halitozu bez obzira na sve. Halitoze se nekad javljaju i tinejdžerima zbog proteza koje noću stavljaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
3% hidrogen cuda cini...

Ma Domestos u nos i boli te paja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.103
a ne. to je vec otrovno...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Ispade autobus deponija leseva.

Nije bas toliko tragicno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
jbg trebali su aktivisti za zastitu zivotinja da protestvuju sad kad je bio ovaj kinez,da se blokiraju svi razgovori i uvedu sankcije kini

volim zivotinje al ljudska stoka ih zloupotrebljava i preko njih trazi neka virtuelna prava za sebe
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.84
Интересантна тема Smile Шта знам...више вучем ка томе да буде забрањена вожња са псима у градском превозу осим у случају пса водича. Далеко од тога да ме тема дотиче јер сам се последњи пут возио у градском превозу пре двадесет година  Smile Ипак...већина се неће сложити али је држање пса у граду луксуз. Пас није животиња која се осећа комфорно у стану. Пас је животиња којој треба двориште. Ако већ хоћеш да имаш пса у стану мораш да будеш спреман на додатне трошкове а то је транспорт љубимца сопственим возилом или таксијем који је специјализован за љубимце.Замислите ситуацију да уведете пса у аутобус и станете поред особе која се плаши паса. Па кад крене та особа да хистерише, па се пас узнемири...свашта се може десити Smile
Ја моју Мрвицу волим али је никад не би пустио у кућу. Њено је двориште, она је ту шеф и то је сасвим ок Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
jbg trebali su aktivisti za zastitu zivotinja da protestvuju sad kad je bio ovaj kinez,da se blokiraju svi razgovori i uvedu sankcije kini

volim zivotinje al ljudska stoka ih zloupotrebljava i preko njih trazi neka virtuelna prava za sebe

A ne ne, ne možeš tako.

Ili ćeš da budeš 100% za životinjska prava i njihove aktiviste, ili si ti Hitler koji nikad nije držao ništa živo u ruci i koji nema pojma ni o čemu.

Nema ništa između. Samo dve krajnosti. A ti vidi na koju ćeš.

Ако већ хоћеш да имаш пса у стану мораш да будеш спреман на додатне трошкове а то је транспорт љубимца сопственим возилом или таксијем који је специјализован за љубимце.

Upravo tako. Evo da napravim jednu analogiju sa biciklom i njegovim korisnicima - ja leti vozim stalno bajs, i to još od detinjstva tako. I evo prošle godine je bilo situacija kada bih sve dao da mogu da ga strpam u autobus i za 10 minuta budem u naselju do kog vodi uzbrdica i opasan put na kome nemam čak ni gde da se sklonim da propustim vozila. I iako znam da ima autobusa koji voze poluprazni, pitao sam vozače da li se dozvoljavaju bicikli ili ne i rekli su mi ne. Al ništa jbg, prihvatio sam da ne može i kraj priče. Ortak i ja uzeli mapu i našli drugi put, koji je čak bio lepši i bolji. Nismo zvali novine da kukamo što zli GSP neće da nas pusti da unosimo bajseve u autobus i njima prljamo i čukamo sve oko sebe. Niti smo besneli ispred Miksera što Grad Beograd na svojim već tesnim ulicama neće da nam napravi staze na uštrb trotoara i/ili kolovoza. O tome niko nije ni razmišljao (jer gde ćeš da turiš tolike staze???!!!) dok se nisu pojavile grupe ljudi koje smatraju da ceo svet treba da se prilagodi njima i samo njima.

Jednostavno postoje prioriteti, postoji nešto što se zove obzir i postoje potrebe većine kojima manjina mora da se prilagodi. I naravno, sve ima svoju cenu. Bajs jeftin, čist i jednostavan prevoz, ali zato ne možeš na prometan put, ne možeš u GSP i ne možeš svuda i u svako doba. Isto je i sa posedovanjem ljubimca. Ali eto, uvek imaš ljude koji bi da imaju sve privilegije a nikakve obaveze i cene.
« Poslednja izmena: 22. Jun 2016, 16:05:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 51.0.2704.81
Psi vole da se uvaljaju u kojesta, najbolje u strvinu neku. To I'm dodje kao parfem kad se jure sa kujama. Ne daj boze nikom da Mora da pere PSA posle takvih aktivnosti.
Generalno psi smrde. Vidjao Sam kad Jedu govna I slicno.
Kad Sam imao zeceve, odrzao Sam ih napolju. Izmet ima tendenciju da smrdi.

Porediti cistocu ljudi I pasa stvarno nikako smisla nema.
Drzati zivotinju u krevetu?
Drzite ljudski bice koje volite pored sebe u krevetu.

Jos jedan izvestaj iz kine: ne vidjam skoro nikad PSE lutalice. Ali ni golubove.
Na pijacu Sam video Macke u kavezima tamo gde su ribe, rakovi, zmije, kornjace I razni akrepi
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
SonyEricsson k750i
znam jednu zenu sto je spavala sa kozom dok je koza bila mala  Smile decko joj kupio  Smile okacila i slike na fb  Smile

znaci .....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
Alcatel OT Telenor Smart
U osnovi psa je da laje. Zato sam protiv toga da se psi drze po stanovima i gusto naseljenim podrucjima jer onda bi vlasnici morali stalno da ga "prekidaju" u tom lavezu. Je l' vi volite kad vas neko ucutkuje? Zamislite da vama neko uskrati pravo na govor.
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.