Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dok se u Srbiji cmizdri zbog ugroženih prava kerova, u Kini ih peku na roštilju  (Pročitano 22974 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Hah,gomila dušebrižnika  Smile Ker je na povodcu i sve što mu uđe u tih 2,3m koliko je povodac tug da kefće,reži,šeni ispred njega ja za to ne dogovaram  Smile Briga me dal je ljubimac,dal je miran,sladak ili kakv već pas nije na povodcu naleteo je na mog kera koji je na povodcu i zaleće se i ja trebam mog kera da cimam  Smile Ima šanse da se izvuče iz tog kruga,ali sve dok su mu na dužini povodca ne cimam se ni 2% da razdvojim,jer da je mops bio na povocdu ne bi ni dospeo u tu siruaciju.

Tako da te priče opsan pas i slična proseravnja vlansika pudilca bez povodca koje vole da se zaleću i da sikću an ostale pse su obično proseravanje.

Prošao je obuku za napad i odbranu,jer to mu je i namena da štiti gazdu i njegovu imovinu.Živeo je 12 godina u stanu,čuim zagrebeš vrata čeka te sa druge strane pa uđi ako smeš,godinu i po dana je učen da ne kreće smao na onoga ko pozvoni pa otvori vrata dok je sma u stanu,ako otvoriš vrata bez zvonjave jbg sjebao si se.Kad sam ja tu možeš slobodno da uđeš u stan i da radiš šta ti je volja,ali čim ostaneš sam sedne ispred tebe i ne da ti da mrdneš  Smile Na komandu OP bolje ti je da mu se ne nađeš na putu  Smile daklke dresiran i obavljao je ulogu koja mu e i namenjena i za šta je stvoren.Nije stvoren da leži sa nekim u krevetu,da jede iz mog tanjira,da bude igračka deci i tatinim princezama,već da čuva i sačuva i da brani i odbrani.Sve komšije je znao i nikad nije kretao na nnjih,osmotri smao nekog kog sretne na stpeništu,a ne zna ga.Napolju ja sma mu centra sveta i ostalo ga ne interesuje,na moje povlačenje povodca reaguje tako što fiksira onog ko prilazi i čeka dačuje OP,do tad samo bez komande ide na mopsiće,pudlice i ostale igračke bez povodca koje su eto slatke i umiljate pa im ne treba povodac  Smile Dakle gomila gluposti od strane ljudi kojima lik preskoči terasu,a ker krene da mu se umiljava  Smile

Daklke prošao je dresuru od starne sertivikovanih instruktora i obučen ja zanapad i odbranu,uvek uredno vakcinisan i uvek na povodcu,to što se džukele i ostalli keorvo zaleću na njega pa ne mogu da pobegnu,to nije moj problem  Smile

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Mora da imas bas zajebanu imovinu cim imas potrebu za rambom na povocu. Sto je ok. Al korpa "dok je u civilu" je cini mi se obavezna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Mafija, tebra... mafija...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Napisoa sam iz kog razloga je šetan bez korpe,dakle kad eliminišu lutalice i male dosadne pudlice bez povodca koje se zaleću,onda će i korpu da nosi njegov nalsednik,pošto on trenutno živi starčkim životom i samo jede,ne kreće se kao pre  Smile

To nije rambo,već sasvim običan radni pas,koji nije dozvoljavao da neki narkom uskoči prkeo terase ili da te grupa cigana zaskoči u mračnoj ulci jer vidi da nosiš dobar fon.

Jebene tatine princeze su napravile haos,pa kad im starda pudlica oan kukakju,znašona je mirna pa joj ne terba povdac,a to što se zaleće na tvog psa,pa hoće da se igra  Smile Eto i moj voli da se igra pre nego što prikolje,tako da igrali su se  Smile

A i tako pravimo jansu granicu između nas i raznih Anea,kojih danas ima i previše po m2  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2016, 16:58:24 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Ne znam sta bih dalje rekao, ziveo sam svuda redom, u narkomanskim delovima, pored cigamale, vracao se u pola noci kroz razne krajeve i van Srbije pa opet nisam imao neki utisak da mi je krzneni telohranitelj neophodan.

Nije moje da ti solim pamet, drzi brate sta oces, al uz obavezu i konfor ide i odgovornost.

Gledaj da ne osvanes u novinama da ti je necije dete uslo u 2.5 metra povoca. Drugacije ce da reaguju od vlasnika napadnutih pudli....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Taj ker sad ima 13 godina i živi svoje poslednje dana, a za tih 13 godina je sreo veoma malo dece  Smile Jer deca nemaju šta da traže pored njega,nije to igračka kojoj će da vuku uši,ti nisi imao potrebe ja jesam   Smile

To je ker kao i svaki drugi,aportira kad mu bacis loptu,skače od sreće kad te vidi,voli da šeta,da pliva.Ali ne voli lutalice i male pudlice koje glume ludilo  Smile Nikad ne krene prvi,ali kad se mala govanca zaleću i laju,onda jbg zamisli ti da ideš i da ti neki ranodm klinac skače na leđa i vrišti oko tebe  Smile Ako je i drugi ker nezainteresovan prođemo jendi proed drugih i to je to,ako je neka ženckia onda se i onjuše proba da zaskoči i to je to.Mužijake ne voli jer mu je to prirodno tako.

« Poslednja izmena: 24. Jun 2016, 17:28:56 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Pa nerviraju i mene te lajave pudle i ta sranja pa ne idem ulicom sa nozem da ih koljem ako se priblize Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 51.0.2704.81
Nije kriv pas sto je gazda poremecen.
Na zalost princeze nisu imale nikoga da gazdi izlomi koske i iscupa vrata od stana a terasu srusi bagerom.
Pa onda da razmislis sledeci put dva puta kad ces da izvodis kera bez korpe medju ljude i zivotinje.

Svakome moze da se desi kiks. Normalnim ljudima koji vole zivotinje je krivo sto su odgovorni za smrt tudje zivotinje i nakon prvog kiksa obracaju paznju na predostroznost, ponasaju se zrelo jer su ODGOVORNI za zivote i ljudi i zivotinja kojo dolaze u kontakt sa njihovom zivotinjom.
Ali drzava je banana pa zato i imamo pacenike koji prave od zivotinje ubice. Niko ih ne slusa u zivotu, nikome njihova rec nije bitna pa moraju da naprave makar od zivotinje nesto sto ce bez pogovora da radi sta vlasniku padne na pamet...

Teska psihopatologija. Zapadne zemlje su ovo sjajno sankcionisale. Nema korpu van stana? 450€ kazna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Da li je moguce da se hvalis da imas krvolocnog psa Smile

Ne bih ti usao u dvoriste bez karabina da si mi brat rodjeni.  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Nije kriv pas sto je gazda poremecen.
Na zalost princeze nisu imale nikoga da gazdi izlomi koske i iscupa vrata od stana a terasu srusi bagerom.
Pa onda da razmislis sledeci put dva puta kad ces da izvodis kera bez korpe medju ljude i zivotinje.

Svakome moze da se desi kiks. Normalnim ljudima koji vole zivotinje je krivo sto su odgovorni za smrt tudje zivotinje i nakon prvog kiksa obracaju paznju na predostroznost, ponasaju se zrelo jer su ODGOVORNI za zivote i ljudi i zivotinja kojo dolaze u kontakt sa njihovom zivotinjom.
Ali drzava je banana pa zato i imamo pacenike koji prave od zivotinje ubice. Niko ih ne slusa u zivotu, nikome njihova rec nije bitna pa moraju da naprave makar od zivotinje nesto sto ce bez pogovora da radi sta vlasniku padne na pamet...

Teska psihopatologija. Zapadne zemlje su ovo sjajno sankcionisale. Nema korpu van stana? 450€ kazna.

Jeste  Smile Ja ću da vodim računa dok pudlice i dalje trče po parkovima bez povodca  Smile Lepo je to kad jedni moraju da poštuju,a drugi kao imaju mirne pse pa ih drugi ugrožavaju,ah ta Evropa  Smile Sva 4 kera koja je zadavio su bili bez povodca i nasnuli su na njega,ima nešto u tim malim psima pa vole da nasrću na sve šživo pa kad dobiju zasluženo onda šetate zle rase  Smile Izlazila murija uvek,dobar dan,dobar dan šta je bilo pustila ga bez povodca zaleteo se dogačio ga i jbg,aha ok jel vakcinisan jeste,donesite sutra potvrdu u PU u tu i tu kacelariju i zdravo doviđenja,a princeza dobije upozorenje da vodi računa o svom psu i da park nije mesto gde se ker šeta bez povodca,pa makar bila i pudlica.

Dakle čari Evrope i ta njena selektivna pravila  Smile

Orf,jeidno ako odmah pogodiš u glavu za ostalo dok repetiraš on je već na tebi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.