Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dijete - Nutricionizam - Saveti i komentari  (Pročitano 725746 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Medicinska dijeta za 7 dana

Ponedeljak

Doručak - jedno parče hleba ili integralna kifla, jedna šolja jogurta, 80 gr nemasnog sira
Prepodnevna užina - jedna jabuka
Ručak - supa od povrća, 150 gr belog mesa sa roštilja, zelena salata i parče integralnog hleba
Popodnevna užina - sok od sveže ceđenog voća ili sezonsko voće
Večera - musli (2 do 3 kašike) sa jogurtom i jedna jabuka

Utorak

Doručak - 2 do 3 kašike ovsenih pahuljica i čaša obranog mleka
Prepodnevna užina - 200 gr sezonskog voća
Ručak - 150 gr junetine nemasne sa roštilja ili barene, salata od mladih tikvica i parče crnog hleba ili posne proje
Popodnevna užina - sok od grejpfruta
Večera - 80 gr nemasnog sira i jedan paradajz

Sreda

Doručak - dva parčeta tosta sa 50 gr nemasnog sira, čaša obranog mleka
Prepodnevna užina - sezonsko voće
Ručak - 200 gr barene ribe ili sa roštilja, salata od blitve i jednog manjeg krompira sa prelivom od limuna i maslinovog ulja ili neko drugog hladno ceđenog ulja. Parče crnog hleba ili integralna kifla
Popodnevna užina - 100 gr rotkvica ili sok od paradajza
Večera - jabuka i čaša obranog mleka

ÄŒetvrtak

Doručak - voćni sok - jedna čaša. Biosendvič (dva parčeta integralnog hleba premažite nemasnim sirom, dodajte nekoliko listova zelene salate i struganu šargarepu)
Prepodnevna užina - voćni jogurt sa žitaricama
Ručak - bistra supa od povrća, jedan tanjir, 150 gr belog mesa sa roštilja, 250 gr barenog spanaća sa prelivom od jogurta i maslinovog ulja i parče integralnog hleba
Popodnevna užina - sok od paradajza
Večera - zelena salata i 80 gr nemasnog sira

Petak

Doručak - sezonsko voće i jedna integralna kifla sa čašom obranog mleka
Prepodnevna užina - sok od grejpfruta
Ručak - 200 gr ribe sa roštilja, ili barene, i pola šolje barenog integralnog pirinča. Zelena salata
Popodnevna užina - sok od grejpfruta bez šećera

Subota

Doručak - ovsene pahuljice sa jogurtom
Ručak - 150 gr barene junetine + 250 gr barenog karfiola i parče integralnog hleba
Popodnevna užina - sok od grejpfruta
Večera - mešana salata od povrća s parčetom integralnog hleba

Nedelja

Doručak - voće po izboru sezonsko i jedna integralna kifla.
Ručak - supa od povrća, bistra, jedan tanjir, 200 gr ribe sa roštilja ili barene, salata od krastavaca, paradajza, mladog luka sa prelivom od 1/2 kašike maslinovog ulja i parče integralnog hleba
Popodnevna užina - sezonsko voće (jagode, trešnje)
Večera - jedna čaša obranog mleka i jedna jabuka
Ovu dijetu treba da korigujete prema vašoj težini i visini, starosnoj dobi, zdravstvenom stanju i treba da bude vaš putokaz u planiranju pravilne ishrane.

Ne zaboravite da uzimate dovoljno tečnosti.
Dr Ksenija Maid
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Vec dva meseca pokusavam da uz pomoc dijete se otarasim od povecanih triglicerida, uz sve to uzimam i omega 3 masne kiseline. Da li  vi znate neki lek za smanjenje istih. Hvala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
imam 17 godina. teska sam 83 kg, a visoka 169 cm. zelela bih da smrsam ali ne znam kako i na koji nacin idem vec godinu dana na aerobik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
@zobenica

Pogledaj dijete koje se nalaze na prvoj strani, mozda ti nesto od toga bude odgovaralo.Mada, s obzirom koliko imas godina treba da budes bas pazljiva sa tim.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 25
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
ja licno mislim da je najbolja od svih dijeta, ne znam sad tacno kako se zove, al prvi dan jedes proteine, drugi dan povrce, treci zitarice i testenine a cetvrti voce. naci ces je na prvim stranama. Ja licno znam 4 muskarca koja su drzala tu dijetu, i koji su se bukvalno prepolovili, jedan od njih je moj muz koji je tu dijetu sprovodio u leto 2003. i nista mu se nije vratilo od skinutih kilograma. sve se moze jesti, samo paziti po danima, koji dan sta ide. Naravno ukoliko ti ne smeta voce za dorucak, mislim da s tom dijetom mozes dosta postici, mada mozda bi bilo pametno konsultovati se sa lekarom, ili dijeteticarem, cisto zbog godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ja licno mislim da je najbolja od svih dijeta, ne znam sad tacno kako se zove, al prvi dan jedes proteine, drugi dan povrce, treci zitarice i testenine a cetvrti voce. naci ces je na prvim stranama. Ja licno znam 4 muskarca koja su drzala tu dijetu, i koji su se bukvalno prepolovili, jedan od njih je moj muz koji je tu dijetu sprovodio u leto 2003. i nista mu se nije vratilo od skinutih kilograma. sve se moze jesti, samo paziti po danima, koji dan sta ide. Naravno ukoliko ti ne smeta voce za dorucak, mislim da s tom dijetom mozes dosta postici, mada mozda bi bilo pametno konsultovati se sa lekarom, ili dijeteticarem, cisto zbog godina.

ne ta dijeta ne valja nista , posle se sve vrati , kod te dijete prvo se gubi glikogen pa se onda razgradjuju misici pa kada je zavrsis ti mozda izgledas mrsavije ali si ustvari deblji jer imas veci procenat masnog tkiva nego pre dijeta , tu dijetu nikako

najbolja opcija su lowcarb dijete pracene sa kardio treningom i radom sa tegovima to je provereno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
UN dijeta... pravljena navodno za zene koje zive na severu... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 25
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Uboje
ja stvarno ne znam ali ti si ocigledno vrlo neprijateljski raspolozen prema svima koji de ovde javljaju, a i sama ne znam sto te ne zaposle na nekom medjunarodnom univerzitetu za nutricionizam. Uostalom, da si zadovoljan svojim izgledom i da nemas nikakvih problema sa tezinom i izgledom ne bi ni posecivao ovaj sajt. Ja sam samo dobronamerno preporucila bas tu dijetu, jer ocigledan primer efikasnosti imam ispred sebe.Mom suprugu se nista nije vratilo i na visinu od 182 ima 86 kg,  i to od leta 2003. Znaci nisam pricala napamet, nego samo dobronamerno predlozila tu dijetu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
moja drugarica je drzala tu dijetu pre 6-7 godina i sa oko 70-75 kg sisla na 55, koje odrzava, s tim sto se povremeno udeblja 2-3 kg.. promene godisnjih doba, itd.. znaci.. ta dijeta pali.. ali je jako rigorozna...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
slusaj ja sam dobro nameran i zato vam i govorim sta valja a sta ne a ta dijeta ne valja i ja sam je drzao mada meni nije bila mnogo potreban pa sam je drzao par puta po 8 dana i onda sam citao malo se obrazovao u ovoj oblasti i shvatio da ta dijeta ne valja nista , drugo moj drug je odradio tu dijetu skroz kao i moja tetka i sve im se vratilo , a vec sam i objasnio zasto , eco jos jednom cu , kod te dijete prvo se trosi glikogen pa onda pocinje katabolizam odnosno razgradnja misicnog tkiva pa tek na kraju masti , jos nesto kod tih dijeta organizam reaguje sistemom odrzavanja odnosno kada unosite bilo koji nutrijent organizam reaguje tako sto stvara masti kao rezervu jer mu prirodni instikt kaze da cuva energiju ako sledeci put ne bude imao energije , i kao  sto sam pre rekao vi na kraju imate manju tezinu ali ste deblji odnosno usled razgradnje misica i prirodne reakcije organizma vi sada imate veci procenat masti u organizmu nego pre dijete

ja ovaj sajt posecujem da bi nekome pomogao ako hoce da slusa , ja posto se amaterski bavim bodibildingom u godini imam dve faze kada sam na masi (ali i tada imam nizak procenat masti ) i druga faza kada sam na defki odnosno kada skidam suvisne masti a cuvam misicnu masu , tako da sam ja zadovoljan svojim izgledom jer  svake godine napredujem i sa dijetom kracem od ponedeljka , dijeta je sa manjom kolicinom UH i malo vecom kolicinom proteina(kvalitenih UH i proteina) kao i odredjenom kolicinom kvalitetnih masnih kiselina pre svega omega-3 i kardio treningom i radom u teretani jer se samom dijetom ne moze nista a neke od razloga sam naveo gore i ovo je jedini odnosno ispravan nacin ako hocete zdravo da smrsate i dobro izgledate a sve ove dijete koje svako ziv pise su gluposti odnosno nacin da prodaju knjige (kao nesto su izmislili novo) nista vise

kao sto sam vec rekao nisam neprijateljski raspolozen prema nikome vec su sve te dijete vecinom glupost , ono jedem samo kupus ili ova pomenuta ili atkinsova , postoji samo jedan nacin i zdrav nacin koji postoji od davnina i nisam ga ja izmislio vec je on proveren a ostalo je sve glupost koja se prodaje lenjim ljudima koji nece da vezbaju i koji nemaju pre svega psihicku snagu da izdrze ovaj rezim ishrane i  vezbanja , precica ne postoji  i nema sta mene da zposljavaju na nekom univerzitetu vec vi treba malo vise da procitate pre nego sto se upustate u bilo koju dijetu jer vam ovakve dijete kao ova sto ste pomenuli mogu ugroziti zdravlje

i ova dijeta je zivo sr...e a ja sam dokazao zasto je sr...e a vi ako mi neverujete igrajte se sa zdravljem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.