Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:08:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da se ja pitam... poplave  (Pročitano 56973 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
To treba da znaci sledece,ili mi dajte dokaz gde je faking haarp i kako je to uradjeno ili prestanite da lupetate,to sto mi ti kazes "to je haarp" je isto kao kad bi jarekao "dosli zu vanzemaljci sa marsa i nasuli iz leteceg tanjira ogromnu kolicinu vode i eto kako je doslo do poplave"..
vidi, problem je taj sto se danas dokazi vrlo lako fabrikuju. Sve je podlozno korupciji, pa i nauka, koja je otisla daleko od toga da sluzi ljudima. Naucna istrazivanja se kupuju.
Ne znam kako da ti iznesem dokaze na forumu o nacinu rada HAARP? Pa postoje jasni dokazi da banke pljackaju svet putem bankartsva delimicne rezerve, pa nikom nista, to je postalo normalno, nema na TV-u, znaci - ne desava se ; )

Citat
Ja mislim da se poplava uci negde u trecem-cetvrtom osnovne u Prirodi i drustvu ili kako se vec sada zove taj predmet...
Uci se i da je 1+1=2, pa bankari rade po principu 1+1=3, daju manje, a traze vise…perpetuum mobile : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Sony xperia
Eeee, aj' svega ti nemoj i na ovoj temi. Ne kazem nista zlonamerno. Ali da je ne udavimo natezanjem i prepirkom oko tih stvari.
Aj' svega ti, kad' otkucas, puni sebe teznjom da ne posaljes post, pa onda budi srecan kada ga izbrises na kraju. Smiley

Znas, jedna od najvecih moci pored znanja, je moc nad sobom.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2014, 17:37:10 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
lightsoft
Ne znam kako ljudima nije dosadno da stalno raspravljaju oko istih stvari (ne samo na forumu), stalno se vrte u krug i pokusavaju da u tom krugu nadju odgovore i stalno prave iste probleme i greske. Pokusavaju da na nove probleme uticu starim resenjima. Vazi, necu vise pisati na temi, uzivajte u "jednom te istom". Ako sam ja problem, vrlo lako cu se povuci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Па међу првима су нам помагали Бугари, Хрвати, Словенци...зар они нису у ЕУ?  Smile

Rec je o zvanicnim institucijama i mehanizmima EU a ne o drzavama clanicama, to nije isto.
To jeste isto  jer je Srbija uputila zahtev u Brisel,a oni aktivirali mehanizam za zastitu svojih clanica,koordinacioni centar EU uspostavlja kontakt sa Srbijom,Srbija trebuje,koordinacioni centar kontaktira najblize clanice ili clanice koje imaju raspolozivu opremu i to je to...

Znaci Srbija nije trazila pomoc posebno od zemalja clanica vec od EU,kad se iskoordinise ovo sto sam gore naveo,onda se dolazi do transporta,carine bla,bla,sto Srbija resava sa svakom clanicom ponaosob...

Ne znam sta je to od ovoga sto je raner naveo,mislim da je ERCC
« Poslednja izmena: 24. Maj 2014, 17:51:11 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Sony xperia
lightsoft
Ne znam kako ljudima nije dosadno da stalno raspravljaju oko istih stvari (ne samo na forumu), stalno se vrte u krug i pokusavaju da u tom krugu nadju odgovore i stalno prave iste probleme i greske. Pokusavaju da na nove probleme uticu starim resenjima. Vazi, necu vise pisati na temi, uzivajte u "jednom te istom". Ako sam ja problem, vrlo lako cu se povuci.
Vidi, mnoge stvari sam i sam iznosio. Stvari za koje je tesko poverovati i u snu a kamo li ovako. Pa opet ne davim po temama.

Jednom, pre neku god sam napisao jednu pricicu. Da je ponovim ukratko. Ovce na livadi, srecne, imaju sta da pasu, cuvaju ih psi, cobanin se brine o njima ... Desi se jednog dana da jedna zaluta i krene van stada. Neprimecena od psa i cobana. Ode ona daleko i vidi kamion klanice. Zaprepascena se vrati i krene da prica i ubedjuje. Sta ce se desiti? Smiley

Zato, ne moras na svakoj temi ponavljati isto. Vreme prolazi. Ljudi osete na svojoj kozi neke stvari pa im postane jasnije. Ili dosta njih ne obraca paznju. Sazivi se sa stvarima. Postane im to normalno, prihvate situaciju takvu ...

Ajd' da pa ja sada ne duzim. Uzivaj. Znas sta znas. Koliko je tacno ili ne, ne zalazim u to. Ali ne nameci ljudima nesto, jer ce izazvati u vecini slucajeva otpor.

Ziv bio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0

E jbg sad...

Emergency Response Coordination Centre (ERCC)
European Centre for Disease Prevention and Control
European Environment Agency
European Defence Agency
European Union’s law enforcement agency (EUROPOL)
European Union Force (EUFOR)
Humanitarian Aid and Civil Protection department of the European Commission (ECHO)
Community Mechanism for Civil Protection

Eto samo par...

Све неке агенције... Smile

Ево овај Еуропол...има 858 припадника...па новосадска полиција има више припадника него то за целу ЕУ...

Овај ЕУФОР је деловао само пет пута...увек у виду мировне мисије и у замљама ван Европе...значи није деловао ни кад су поплаве биле у ЕУ...

ЕКХО увек делује преко других организација или преко Црвеног Крста или преко УН организација итд...

Контам да смо добили исто помоћи колико су и Немци када су код њих биле поплаве...ни њима нису слали ЕУРОПОЛ или ЕУФОР... Smile

Скоро све те агенције само повезују националне мреже заштите, одбране, полиције и координише...они сами немају никакву моћ нити људство.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49721
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S24
Uci se i da je 1+1=2, pa bankari rade po principu 1+1=3, daju manje, a traze vise…perpetuum mobile : )

Зашто мислиш да је неко дужан давати џаба било шта? Ако ти се не свиђа цијена робе или услуге молим лијепо. Не мораш исту ни куповати.
« Poslednja izmena: 24. Maj 2014, 21:41:32 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Човек тврди да га је осигуравајућа кућа три дана раније обавестила да ће Обреновац бити поплављен

Овај видео снимак човека који тврди да је осигуравајућа кућа из Италије три дана раније знала да ће бити поплава у Обреновцу преплавио је друштвене мреже.

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
IP sačuvana
social share
Bubamara, bubamara nosa nema, slonovima njonja strci!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
Patriarch Amfilohije of Montenegro

Smile

Амфилохије патријарх?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:08:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.