Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 04:29:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da se ja pitam... poplave  (Pročitano 56928 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Па међу првима су нам помагали Бугари, Хрвати, Словенци...зар они нису у ЕУ?  Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2014, 16:15:11 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Samsung 111111
Ne ne decko to vec nije pomoc  Smile

Pomoc je kad ti neko pomogne a nema nikakvu obavezu da to uradi.Kao na primer ti me pozoves da icepamo drva .. popijemo pivo i pomogao sam ti.
Ili ja i ti odemo u obrenovac i izbaciujemo dzakove sa peskom.To je eto pomoc.Niko nas ne tera,ali eto osetili smo potrebu da pomognemo.

Ali EU ?
Pa ja ne znam dal nam oni vise duzni sto su nas razjebali ili sto smo kandidati za clanstvo ili jos gore Hrvati clanovi pa pisaju po njima.

Neke stvari nisu za internet pa tako da ne mogu bas da ti pricam moje muke..Ali ako nesto ne znas nije pametno da govoris.
Ali cisto da ne budemo prazna prica..Meni kad je EU jebala kevu,sam sam popravljao to sto su oni razjebali.Nisu oni meni dali nikakve pare niti su mi pomagali i ne daj boze da mi nikad pomazu  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
HTC One
Па међу првима су нам помагали Бугари, Хрвати, Словенци...зар они нису у ЕУ?  Smile

Rec je o zvanicnim institucijama i mehanizmima EU a ne o drzavama clanicama, to nije isto.
« Poslednja izmena: 24. Maj 2014, 16:18:53 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0

Rec je o zvanicnim institucijama i mehanizmima EU a ne o drzavama clanicama, to nije isto.

Званичне институције и механизми...шта то ЕУ има своју полицију и војску па може да шаље људе, рониоце, чамце, хеликоптере итд... и другу помоћ у људству и опреми?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
SonyEricsson xperia m2
Jasi,kad stizes sa bagerom da srusis vrtic pored moje zgrade,izgradjen od donacija EU ?
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Ne ne decko to vec nije pomoc  Smile

Pomoc je kad ti neko pomogne a nema nikakvu obavezu da to uradi.Kao na primer ti me pozoves da icepamo drva .. popijemo pivo i pomogao sam ti.
Ili ja i ti odemo u obrenovac i izbaciujemo dzakove sa peskom.To je eto pomoc.Niko nas ne tera,ali eto osetili smo potrebu da pomognemo.

Ali EU ?
Pa ja ne znam dal nam oni vise duzni sto su nas razjebali ili sto smo kandidati za clanstvo ili jos gore Hrvati clanovi pa pisaju po njima.

Neke stvari nisu za internet pa tako da ne mogu bas da ti pricam moje muke..Ali ako nesto ne znas nije pametno da govoris.
Ali cisto da ne budemo prazna prica..Meni kad je EU jebala kevu,sam sam popravljao to sto su oni razjebali.Nisu oni meni dali nikakve pare niti su mi pomagali i ne daj boze da mi nikad pomazu  Smile

Svacija je muka najteza...sada ja treba da kukam ovde jer sam ostao bez svega zbog NATO-a...ocu boli me kita.
Ujutru svice novi dan, i niko te nece pitati imas li ili nemas. Sam se boris.
Srbija generalno jos zivi u tom socijalizmu i ocekuje da je necija obaveza da te pomogne...e pa izvini jeste kurac.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Samsung 111111
Aman covece oni jesu u obavezi  Smile
Jel ti uopste kapiras sta znaci EU ? Koji je njen cilji ? Njeni organi ? Kako funkcionise ?  Smile

Ustvari nisi ti ni prvi ni poslednji koji tako misli.Zasto  ?
Zato sto ljudi zive u mraku godinama.Ljudi jednostavno nemaju pojma gde mi idemo i zasto tamo idemo.
Obicno se odgovori zavrsavaju na tome..Idemo jer tamo ima para.Bice posla.
Obicnog coveka naravno da ne zanima na kojim principima pociva EU.Zasto postoji i koji nam je zaista znacaj da budemo deo toga.
Ja kao neko ko smatra da ne trebamo da da budemo clanica..Ti otvoreno kazem postoje brdo stvari koje su tamo ne odlicne nego perfektne.Cak sta vise ja mislim da je sama EU genijalna stvar.Donekle.
Ali takodje smatram da se oni sa nama igraju. Smile
I to je tako godinama,ljudi namerno zmure.EU jeste odlicna,ali za njih.Mi ostali dobijamo "Povoljne" kredite.Jebu nas kako stignu.Cak mi kao narod smo sklonili nase interese skroz u stranu kako bi bili deo njih.

I jeste da ja se slazem sa tobom.Mi nismo punopravni clanovi da bi mogli da se kurobecamo.Ali jesmo kandidati i ako se gleda nasa istorija sa njima koja traje 15 godina.Oni su prvi trebali da nam pomognu,jer smo mi totalno okrenuti njima.Nasa buducnost je okrenuta njima.Nasa politka je maletene pa njihova.
I nisam trazio pomoc u novcu.Ja ne znam ko je pustio tu glupost ovde.Nego pomoc u vidu pomoci..Da posalju svoju tehniku za takve slucajeve.Da posalju ljude koji znaju 3 puta bolje da reaguju u ovakvim slucajevima.
To je za njih nista.Ali kad kazem nista to mislim.

Ako vi zaista mislite da oni ne trebaju da nam pomognu i da je to njihova dobra volja.Ja se zaista pitam koja je poenta nase politike "Za Evropu" ako je u ovakvim slucajevima njihova pomoc samo njihova dobra volja.Mislite o tome.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
HTC One

Званичне институције и механизми...шта то ЕУ има своју полицију и војску па може да шаље људе, рониоце, чамце, хеликоптере итд... и другу помоћ у људству и опреми?  Smile

E jbg sad...

Emergency Response Coordination Centre (ERCC)
European Centre for Disease Prevention and Control
European Environment Agency
European Defence Agency
European Union’s law enforcement agency (EUROPOL)
European Union Force (EUFOR)
Humanitarian Aid and Civil Protection department of the European Commission (ECHO)
Community Mechanism for Civil Protection

Eto samo par...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Zli Vucic nam i vojsku unistio!

Nije je uništio samo je na njen vrh postavio prevaranta  koji ne zna ni koje su mu dužnosti ali zna kad stiže Šeik Zajeb da proba da mu što pre rasproda pola odbrambene industrije.
Dok za to vreme vojska nema jedan helikopter sa vitlom za dizanje ljudi.
« Poslednja izmena: 24. Maj 2014, 16:57:42 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Citat
Aman covece oni jesu u obavezi  Smile
Jel ti uopste kapiras sta znaci EU ? Koji je njen cilji ? Njeni organi ? Kako funkcionise ? 

Ne ne znam ako moze objasnjenje

Citat
Ustvari nisi ti ni prvi ni poslednji koji tako misli.Zasto  ?
Zato sto ljudi zive u mraku godinama.Ljudi jednostavno nemaju pojma gde mi idemo i zasto tamo idemo

Otkud znas kako mislim...mene zabole kurcic za EU/SAD/Rusiju i Kinu onako na gomili.

Citat
Cak mi kao narod smo sklonili nase interese skroz u stranu kako bi bili deo njih

Prodjes kroz istoriju i videces da smo se uvek svima supkali bespotrebno...nista novo.

Citat
Oni su prvi trebali da nam pomognu,jer smo mi totalno okrenuti njima.

Pa sada, vrati se na onaj pocetak odozgo, cim udjemo posao, pare...milioni, kamioni...

Citat
To je za njih nista.Ali kad kazem nista to mislim.

I sve je to lepo, zasto niko ne postavi pitanje, a zasto MI nemamo te ljude, zasto MI nemamo te generatore, zasto MI nemamo te pumpe, zasto MI imamo slabu civilnu zastitu itd. (ovaj spisak bi mogao beskonacno da se dopuni)

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 04:29:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.