Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:14:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da se ja pitam... poplave  (Pročitano 56975 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
A kao kada si kandidat za EU ono mozes da ocekujes da ti sedis kuci i drkas kuricic a EU da ti obnovi kuci i da ti da jos 10k jevra da to isto radis narednih par godina... Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Samsung 111111
Pa sad nije da ne mogu da na youtuetu da pustim sprdnje od govora iz 2000tih,pa i ovih godina kad je Vucic dosao na vlasti tako dalje.  Smile

U svakom drugom slucaju meni nije jasno sto onda idemo u EU , ako sve moramo sami i ako konstantno sami  Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2014, 15:43:23 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
srbija nije jos isplatila nista ni zrtvama poplava 2006, kao ni pokrila troskove sanacije privatnih objekata posle 2010 zemljotresa, ne znam kako i odakle i na koji nacin i kojim propisom ce to sada raditi, kad osnovno osiguranje ne podrazumeva poplavu..

kao i uvek sanirace se infrastruktura, a priv vlasnici nista.. nemoguce da to nekome nije jasno..

zarazna je romantizacija sa pinka.. znam ..  Smile opaliti sebi jak samar  Smile
« Poslednja izmena: 30. Maj 2014, 22:24:19 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Докле иде ово, мајко моја... Па ово је безобразлук, ово је хорор један. Влада обавила беспрекоран посао? Smiley 1 Скандал. Народ су спасили, спашавају и спашаваће искључиво обичан народ, волонтери, добровољци, хуманитарци, спортисти... Да није било руских спасилаца, ова наша вајна војска, свих 691, спасили би из Обреновца мог покојног деду. Smile

Не, сад разумем маторог у потпуности зашто је одустао од избора, политике... потпуно је узалудно, овде се ствари никада неће променити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Ne znam dal mi se vise prisere od mistifikacije Rusa ili EU... Smile Smile

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Samsung 111111
Ne , nakraju cemo mi nekako uspeti da se izborimo sa svim ovim.A onda ce da se pojavi mazgov kao sto je sistem ili oni bas sto svrsavaju na USA i EU i da mi prodaju maglu kako nam EU pomaze.Kako bi bez njih propali.
Kako ne postoje neke alternative.Kako su nam oni neki izlaz.

Nego da se nadovezem,izgleda nisam jasan.CG i neki likovi me ne kapiraju..Ja ne trazim od EU novac.Mislim ne trenutno  Smile Svuda sam jasno pisao,da su oni prvi koji su trebali da salju neke avione,ljude,tehniku,podrsku. Smile

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Vidis tu postoje malo problemi...niko nece da ti pomogne dok ne zatrazis pomoc.
Rusi su uvek tu iz prostog razloga jer je Srpsko-Ruski spasilacki centar u Nisu i veoma brzo se alarmira sve zivo, zato je i napravljen.
Mi nismo u EU, samo smo kandidati...takvih ima u redu podosta...i to ne znaci apsolutno nista. Mozes posati sutra clanica a mozes i za 365 godina.
I sve za sta se zakuka moras lepo da ides preko kancelarija itd.
Juce je bio tekst o Hrvatima koji su tu od prvog dana...pa niko da kaze Hvala jer jbg to su Hrvati a jos su i u EU duplo zlo.
I zbog takvog razmisljanja sto uvek cekamo da nam neko drugi pomogne smo tu gde jesmo, na dnu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Samsung SGH-E590
Zli Vucic nam i vojsku unistio!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Samsung 111111
Cekaj znaci EU ni braci Hrvatima nista a ?  Smile
Lepo lepo.. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Ne daj Boze da te snadje neko zlo u zivotu...pitao bih te dal bi cekao pomoc od bilo koga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:14:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.