Hm..ne..retko me iznerviraju sagovornici koji me znaju privatno, a o virtuelnom i da ne govorim.. Naravno da ponekad zastanem, i razmislim o necijim recima, ili postu ako je zanimljiv, ali gubiti vreme na neciju glupost, neinformisanost, i primitivizam - stvarno je poslednje sto zelim sebi. Hvala bogu pa imam prilicno razvijenu moc ignorisanja
... dobro je poznato da su negativne emocije i sentimenti daleko jachi od pozitivnih . takodje je poznato da ljudi unose emocije u sve vrste komunikacije ,pa i onda kad o svom sagovorniku znaju samo par (mozda laznih ) podataka i nadimak na forumu ili chatu. interesuje me da li ste osteli da vas neko (i ako nije tajna ko ) nervira zbog onoga shto je rekao (u stvari napisao ) na nekom forumu ,blogu,chatu i da li smatrate da je ovo normalna reakcija u datom okruzenju ?
Naravno da me nervira,jer ljudska glupost je bezgranicna, bila u virtueknom svetu ili RL.
Citirani autor: simijon Juce u 15:31:17 Uglavnom ne. Jednom, pre nekoliko meseci na jednom dugom forumu uspeli su da me iznerviraju. U pitanju je bila gnusna kleveta od ljudi sa kojima sam se lično poznavala. Znači iako je u pitanju bio forum kao medium ipak ništa bez privatnog elementa sukoba. Nisam znala da si se i Citirani autor: simijon Juce u 15:31:17 Uglavnom ne. Jednom, pre nekoliko meseci na jednom dugom forumu uspeli su da me iznerviraju. U pitanju je bila gnusna kleveta od ljudi sa kojima sam se lično poznavala. Znači iako je u pitanju bio forum kao medium ipak ništa bez privatnog elementa sukoba.
Znaci, privatno si se znala?
Edit by arlekin:Poruke spojene. Nemoj pisati vishe postova zaredom koristi opciju
« Poslednja izmena: 28. Avg 2007, 15:29:37 od arlekin »
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.