svako ima pravo na svoje misljenje...Ja iznesem svoje misljenje.. ako me neko citira...odgovorim i probam to da razjasnim... ako vidim da me neko podjebava...ponizava...podjebavam i ponizavam i ja njega... pa da vidimo ko ima vise vremena iliti zivaca...
Mene mogu izivcirati samo likovi poput jedne osobe odavde sa ovog foruma... koja se petlja u tudje odnose... i bez obzira na to ko je u pravu ...staje na stranu onom s kim je kao ok... Takvi mi se ljudi inace gade... ( Rekoh da me mogu iznervirati a ne da su me iznervirali... )
Covjek koji smatra da ima pravo na svoje misljenje...i zeli da ga iznosi... a nesto se konfrci na tudja misljenja...i kao zabranjuje drugim da misle sta oni hoce...nego moraju onako kako on misli... ti ljudi ne znaju da vode raspravu...i "unuse se u facu" i sta ces... da je u reali - sto posto bi mu nabio cipelu u usta...
A ovako moras ga poslati u pm... ili suptilno ga izjebati da seljak ne konta da ga jebes u glavu...na pet strana neke teme...
Jos vise mi se gade kontrasi i likovi skloni citiranju jedne reci ili vadjenjem recenica iz konteksta.. i izvrtanju reci... :shock:i filozofiranju o te rei reci... A ne jebe ostalih dvjesto reci... prije te tri reci... i sto toliko posle... te tri reci... Znaci cisto izivlljavanje i prseravanje...i njima je najaci argument neka ustaljena fraza..koja pojasnjava te tri reci... ili spominjanje nekih reci... koje nemaju nikakve veze sa temom ..... Takvi likovi imaju gadan problem...i tako se mogu ponasati samo na netu... i vjerovatno je zbog toga masa takvih kretena po netu...
Jer jarane ti kad nekome na ulici izvrnes rec i kazes nesto sto on nije rekao...i baljezgas sta ti hoces o njemu... lako se moze desiti da dodjes kuci slomljenih rebara i bez pola zuba...u ustima... A ovako...ovako i oni mogu da winkuju...a da i dalje mogu jesti tost i kozicu od svinjskog pecenja...
Ima takvih i ovdje...ali ja sam davno prestao s njima da diskutujem o bilo cemu... Najmrze mi je kad ljudi nesto procitaju i onda pricaju o onom sto nisu vidjeli i dozivjeli...nego procitali... od nekog debeleg seronje koji je to i napisao za takve kao sto su ti likovi a da se nije dalje odmakao... od katedre , kafane i kuce... i takav meni da pise o zivotu... I ti likovi "nacitani sranjea"su u stanju da poginu za neku takvu tvrdju... Koja uopste nije provjerena i vjerovatno nije ni tacna..i uglavnom nema nikakve veze sa zivotom...
Poneki put. Iako znam da je to samo virtuelno takodje znam da su sa druge strane ljudi od krvi i mesa pa me pogodi poneki put kako neko moze nesto da izjavi i kaze. Mada, u zadnje vreme sam dosta jak sa zivcima pa me ne mogu bas tako lako pomeriti iz balansa tj. ne uticu na mene toliko da bih "uzvratio" nego mi jednostavno "na jedno uvo udje a na drugo izadje".
Najlakse je biti bezobrazan, svako to moze. Tesko je iskontrolisati se pa ne pasti na tudji nivo.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2011, 12:30:28 od marko 284 »
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
pa sada...kako sada da ovo srocim Dakle u poslednjih nekoliko meseci citam postove od samo 5 do 7 ljudi i to samo ako nisu duzi od 3do 4 recenice. Oni me nerviraju svi zato sto sam nenaspavana.
I ja selektivno čitam postove Često ne čitam i postove ljudi protiv kojih nemam ništa protiv, al vidim da na toj temi lupeta i kad mu vidim svaki sledeći samo preletim skrolom.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2011, 13:56:56 od bookee »
I ja selektivno čitam postove Često ne čitam i postove ljudi protiv kojih nemam ništa protiv, al vidim da na toj temi lupeta i kad mu vidim svaki sledeći samo preletim skrolom.
tako je ne citam vise postove od ajfilas,deckija 999,trubuntua,zato sto se prvi uplice u gordijev cvor kvazi mudrovanja,a ostala dvojica prosipaju nebulozne new age kvazi mudrosti,celo njihovo bitisanje na forumu se svodi na jedan njihov tipican post