... dobro je poznato da su negativne emocije i sentimenti daleko jachi od pozitivnih . takodje je poznato da ljudi unose emocije u sve vrste komunikacije ,pa i onda kad o svom sagovorniku znaju samo par (mozda laznih ) podataka i nadimak na forumu ili chatu. interesuje me da li ste osteli da vas neko (i ako nije tajna ko ) nervira zbog onoga shto je rekao (u stvari napisao ) na nekom forumu ,blogu,chatu i da li smatrate da je ovo normalna reakcija u datom okruzenju ?
Ranije me je nerviralo kad neko lupeta, ali vishe ne. Sad kad prochitam neshto glupo, smejem se, a na ekstremne gluposti odgovorim, ali bez kvalifikacija i dugih rasprava. Dobro 'ajde, nekad mi se omakne da nekom dodelim epitet, ali ljudi smo ...
Uglavnom ne. Jednom, pre nekoliko meseci na jednom dugom forumu uspeli su da me iznerviraju. U pitanju je bila gnusna kleveta od ljudi sa kojima sam se lično poznavala. Znači iako je u pitanju bio forum kao medium ipak ništa bez privatnog elementa sukoba.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 16:44:40 od simijon »
Ne mnogooo...Sad umem da se sklonim, kad vidim da je bash neko provokaror.Umela sam da "nasednem" na provokaciju, i da budem nervozna, pa mi se omakne i po neki glupi post.Kad sam uvidela da sam tako gora od "TE" osobe, onda sam pochela da se sklanjam. " Pametniji popushta"
samo jednom je uspeo jedan lik sa ovog foruma kad mi je opsovao majku ..... inace ja se ovde zajebavam sto se ne bi i drugi ja vecinu stvari shvatam kao salu ipak ovo je virtuelni svet