Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li bi zapoceli vezu sa nekim ko je ozbiljno bolestan?  (Pročitano 17230 puta)
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Sofija, mislim da to nije bolest, il kako ti reče "da se donekle podvodi pod bolest". To je samo nedostatak, ne znam tačan termin, ali u suštini: kod muškaraca su spermatozoidi previše spori pa ne mogu da stignu do cilja; ili u slučaju žene: jajne ćelije im nisu dovoljno plodne da bi prihvatile spermatozoid i razvile fetus. Kažem, ne znam stručni termin za ovo, možda neko zna, ali definitivno smatram da to nije bolest, ili neka vrsta bolesti.
IP sačuvana
social share
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena...
Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Ok ok to,ali recimo koliko bi na vas uticala situacija da ste mladi,par mjeseci u vezi ali jako vjerujete u tu vezu  i ispostavi se da jedan od partnera ima problema sa plodnošću?

koliko lično imate problem sa tim?
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Ja lično nemam problema s tim. Ako sam toliko uveren da će ta veza uspeti, bez obzira na sve prepreke, kao i tog tipa koji si navela, ja bih se i dalje držao čvrsto te veze. Ako nema dece, onda nema, mada postoji veštačka oplodnja u Leskovcu koju radi jedan veoma dobar i učen lekar, i daje izuzetno dobre rezultate. Mislim da je za 2 godine njegovog rada u Lesu rođeno više od 200 beba putem te veštačke oplodnje. Takva ustanova postoji i u Kragujevcu, čini mi se (ili tek treba da se otvori). Ili, kao što neko reče, postoje i previše napuštene dece po raznoraznim sirotištima, te bi i to moglo biti jedno od rešenja, ukoliko je osobama koje su u vezi stalo do dece.
Kao što rekoh, ako u nešto veruješ, onda se za to boriš svim srcem. I nepostoje te prepreke koje mogu da te zaustave.
IP sačuvana
social share
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena...
Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Apple 15
Anea - superstar foruma, pokušava da ispadne pametna u trenucima kad joj je namera namerna da ego svoj zadovoljava. Protiv toga nema protivotrova, jer otrovna duša je otrovana, kuša sudba ko kurva, čupa znak pitanja pa isti zakucava na odgovoru u kome je poruka jasno istaknuta. Al šta je to tera? Čemu to? Šta ona to smera? Ta Anea... ehh... Šta je pisac hteo da kaže? Ma ne slušaj pisca, on je đankoza i laže. Te laži ga draže, ne veruj mu, ne, ne, ne... Zajebi druge, zabodi im nož u leđa, misli samo na sebe, misli samo na svoje dupe! Pusti pisca nek piše priče tužne, istine su ružne, zato veruj lažima, laž stažira u ustima jadnika, oni su fini, oni proklinju grešnika, al bontonski... znakom pitanja. I nema poštovanja, i nema sažaljenja, ovaj život je surov, zato gazi druge, gledaj samo svoje dupe, i sve će biti super... dok ponorom šetaš i slep dotičeš dno, a kad saznaš da si zezno, biće kasno za sve to, i biće jasno tebi, "viša kasto" - blato!

PS. - Nažalost, kao što to obično i biva, uvek se nađe neko ko će s teme da skrene. Gledano iz ugla foruma, tema je nebitna, samo još jedna u moru proseka, al kad pogledaš temu i srž njenu, i taj iskren znak pitanja, onda se drži teme, nemoj da uzdižeš sebe i budeš centar pažnje ko centar pažnje što zalud pokušava. Tema je odlična i veoma ozbiljna, i nema mesta za šale i prepucavanja.

Obozavam kada se sve svodi na to da mi neko govori sta ja mislim.

Blah.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Hvala za citat. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Anea - superstar foruma, pokušava da ispadne pametna u trenucima kad joj je namera namerna da ego svoj zadovoljava. Protiv toga nema protivotrova, jer otrovna duša je otrovana, kuša sudba ko kurva, čupa znak pitanja pa isti zakucava na odgovoru u kome je poruka jasno istaknuta. Al šta je to tera? Čemu to? Šta ona to smera? Ta Anea... ehh... Šta je pisac hteo da kaže? Ma ne slušaj pisca, on je đankoza i laže. Te laži ga draže, ne veruj mu, ne, ne, ne... Zajebi druge, zabodi im nož u leđa, misli samo na sebe, misli samo na svoje dupe! Pusti pisca nek piše priče tužne, istine su ružne, zato veruj lažima, laž stažira u ustima jadnika, oni su fini, oni proklinju grešnika, al bontonski... znakom pitanja. I nema poštovanja, i nema sažaljenja, ovaj život je surov, zato gazi druge, gledaj samo svoje dupe, i sve će biti super... dok ponorom šetaš i slep dotičeš dno, a kad saznaš da si zezno, biće kasno za sve to, i biće jasno tebi, "viša kasto" - blato!

PS. - Nažalost, kao što to obično i biva, uvek se nađe neko ko će s teme da skrene. Gledano iz ugla foruma, tema je nebitna, samo još jedna u moru proseka, al kad pogledaš temu i srž njenu, i taj iskren znak pitanja, onda se drži teme, nemoj da uzdižeš sebe i budeš centar pažnje ko centar pažnje što zalud pokušava. Tema je odlična i veoma ozbiljna, i nema mesta za šale i prepucavanja.

Obozavam kada se sve svodi na to da mi neko govori sta ja mislim.

Blah.

nemoj tako...anea...Smile Smiley

moras da kazes na ovoj ozbiljnoj temi...da bi zapocela vezu s nekim ozbiljno bolesnim..
jer je to ono kull ....ali samo ako si na nekim drogama...i ako si sklon vrhunskom "sado -mazo i jos svasta nesto -hizmu"... Smile
--------------------------------------------------------------
a ovaj maderfaker je propizdio ko da je na artanima jbt..Smile
koji ti je ku*** ostavi ljude na miru  Smile Smile Smile
------------------------------------------------------

tema...ja ne bi....nisam toliko perverzan...Smile a i jer ne znam nikoga dovoljno bolesnog ..
da bi zapoceo vezu ..tj samounistenje.... sa mnom Smile Smile Smile
a i to bi se malo krsilo sa vjerskim..moralnim i "pravnim zakonima"... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
I tebi fala za citat. 
Uzgred, artani su do jaja!

PS. - Pogrešno si protumačio temu. Da, kao i obično.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
Izgleda da si jedino ti pravilno protumacio temu...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
cg, nisam to rekao, ali vidim da si i ti deo ekipe koja želi da me se reši što je pre moguće. Njih ne opominješ kad me vređaju i napadaju, ali zato meni pretiš kako ću završiti karijeru. Sad me i ti provociraš, pratiš, čekaš mi grešku... jel će te ispuniti to ako mi obrišeš profil? Jel previše boli to što sam realan? Ne znam šta je u pitanju, ali koliko ja znam, tebe niti jednom nisam prozvao, pomenuo, uvredio... šta god. A eto te tu, spreman da me rokneš. Pa hajde, kad si već "vlast", i imaš tu mogućnost, obriši me, pa da završimo s ovom šaradom. Samo ne znam zašto u pravilniku piše jedno, a vi sprovodite svojevoljno nešto drugo... Jel samo meni zabranjeno na ovom forumu da kažem bilo šta, ili postoji još neka osoba koju proganjate? Jel samo mene ućutkujete na čatu zato što vas nerviraju moji komentari, ili ima još nekog? Čemu to cg? Zar toliko smetam? Je li to zato što se ne uvlačim, šlihtam... pardon, podilazim adminima i modovima, ili je u pitanju nešto treće...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
A da ste recimo u situaciji da ste mladi,zaljubljeni sve super..i saznate da ne možete da imate djece?
i to se donekle podvodi pod bolest
To nije bolest. Jeste prepreka ako par zeli da ispuni svoju reproduktivnu funkciju i ima decu ali nikako se ne moze bas podvesti pod bolest...

Imamo negde temu za to. Ima tu mnogo opcija i daleko su od jednostavnih ali uvek postoje. Tretmani, vestacka oplodnja pa i usvajanje. Jeste komplikovano(sto rece alex i ponekad skupo) ali gde postoji volja postoji i nacin.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.