Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li bi zapoceli vezu sa nekim ko je ozbiljno bolestan?  (Pročitano 17268 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02

I sta se radi u takvoj situaciji?

Pa potpuno logicno, bude se potpuni skot i dibidus neodgovorni kreten - i radja se dijete.

Smile Smile

To je bila njihova odluka a dete je hvala Bogu savrseno zivo i zdravo. U moru negativnih primera gde ljudi od silne ljubavi ne znaju gde teraju i rade sve i svasta, ulaze u brak jer su napravili dete pre toga a razvode se posle mesec dana ovi su jedan od pozitivnijih primera. Trezveni ljudi, fakultetski obrazovani sa finim poslovima, a koliko ja znam i koliko sam video i cuo odlicno su se slagali i brinuli o jedno drugom i detetu. Stvarno ne mogu da vidim tu izvrnutu logiku stvari gde je radjanje deteta losa stvar i da zbog te odluke moraju zavrsiti u nekoj instituciji, al ajde...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Znaci poruka je...reprodukcija nema alternativu....to je ispravno jel tako... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Ne, vec samo da ne vidim da neko treba da zavrsi u instituciji jer je tu istu reprodukciju zeleo i da je zbog toga neodgovorni skot i kreten.  Smile I veze i brak su u mnogim slucajevima odricanje od nekih svojih interesa radi visih i napustanje sebicnosti, pa ne vidim da bilo ko pravi losu stvar ako zaista odluci tako...

Zivo me interesuje sta biste vi radili da se nadjete u takvoj situaciji i da zaista zelite dete?
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Znaci to je ona logika "tata a sta sad"....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Lično nisam nikad,ali nikad razumjela da neko svjesno,po cijenu da umre od toga,odluči da ostane u drugom stanju i gura trudnoću. Ej,pa sjutra će dijete da ti bude bez majke,jesi li mogla gore da ga kazniš?

fala bogu na izuzecima,pa majka bude dobro
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Pa kazem, zivo me interesuje sta biste vi uradili u toj situaciji a da zaista zelite decu?  Smile

A da je svesno znala da joj moze biti gore i jeste, samo sto i da ga nije rodila zivela bi  mozda priblizno toliko. Tako da, svodi se na njihov izbor koji je bio takav kakav je. Onako bi imali jedno drugo, ovako su imali zdravo detence uza sebe i to godinama pre nego sto se situacija zaista i pogorsala.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Ako sam ja dobro shvatila, većina ljudi je ovde u fazonu da može ako je izlečivo, a ne može ako će umreti, pošto je to onda neki izam?

mazoh---izam... jasta je drugo...ne znam kome je to nesto drugo...dok gleda osobu koju voli..
 kako mu se raspada i umire pred ocima...a znao je da ce doci do toga...i njoj i sebi davao lazu nadu....
a u ocima raje bio veliki covjek...a citavo vrijeme kad ostane sam gubio se...u svojim mislima......
i razmisljao o tome.....i planirao kako ce i sta ce...dalje....
to ti je licemjerni mazohizam nista drugo..

a da  kazem i...malo je na ovom svetu tesko i neizljecivo oboljelih... koji bi se upustili sa nekim u neku dublju vezu...i povredili ga...svojim...odlaskom sa ovog sveta..ti ljudi znaju sta je bol..
i ne bi je nikad nikome nanijeli...

i dvije stvari vas nekolicina  ovdje..brka...
nije isto biti sa nekim u vezi....pa se taj ne daj boze iznenada tesko razboli...

i svjesno uci u vezu sa nekim za koga znas da ce u neko dosledno vrijeme da premine od tog oboljenja.

u prvom slucaju bi pre ja umro... nego ostavio takvu osobu... kad je i njoj i meni  zbog nje najteze...
i izvukao svoju gu****....nisam to radio ni sa potpunim neznacima...
na ulici ..i jos nekim mjestima....

a u drugom slucaju..
 nisam  ja majka tereza... ja sam ipak samo bobak...
i za razliku od mnogih..koje poznajem...a i onih koji misle da ih  ne poznajem..
ne skrecem pogled u stranu i ne smjeskam se ko debil...
takvim oboljelim ili sakatim  ljudima  -u facu..da bi pokazao da mi je kao zao....

toga sam se nagledao u zivotu...koliko hoces....
i sve i ejdan taj kojem se smjeskas..zna da bi mu vecina tih smjeskajucih ljudi...
rekla  da odjebe... da je normalan...i zdrav....

ne dijelim ljude ni po cemu...sem po ljudstvu...
ali imam neke svoje granice..koje ne prelazim nikada....pa ni zbog ne znam kakvog ljudstva...
ili bilo koga ili bilo cega... na ovom svjetu...
koliko god to bilo ruzno...ali to je tako...

najmrze mi je kad mi neko prica price kako bi ovo ono....
vole i debele i mrsave..i ruzne i ljepe..i sakate i citave...
i sve sve...vole...
a starata je ili ga... ruzna soba (ispod njenog ili njegovog standarda)....
on je ili ona ismije...i odjebe...
zato sto je ruzan ili debel..ili sto se oblaci drugacije od njenog ili njegovog stila
..ili sto slusa muziku razlicitu od nje ili njega....
a ovamo bi kao bili u vezi s nekim ko je tesko bolestan..i kome treba posvetiti
i malo vise od osmjeha i rijeci volim te...koga treba oprati..ocistiti...njegovati...
slusati njegove jauke...gledati kako se raspada pred tu pred tvojim ocima...

to ba mozete  nekome drugome pricati..a ne meni...
ja sam na vrijeme... i kad sam trebao  da gledam - gledao i slusao...
  u 7 i 15 crtani film.. ili  pricice za laku noc...
a to je bilo jako jako davno..
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
jel MS nasledna u 100% slucajeva?

ako jeste onda ta zena i taj njen muz ozbiljno nisu normalni ..

ako nije, onda i mogu da razumem teznju za potomstvom po svaku cenu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Nije nasledna bolest ali postoji rizik za potomstvo koji je vrlo mali. I sam rekoh da je detence savrseno zdravo. Zato i ne razumem ovoliku poviku oko toga i nazivanje ljudi koji uprkos tome zele decu ludacima koji trebaju biti u instituciji...
« Poslednja izmena: 03. Sep 2012, 15:21:41 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Nije nasledna bolest ali postoji rizik za potomstvo koji je vrlo mali. I sam rekoh da je detence savrseno zdravo. Zato i ne razumem ovoliku poviku oko toga i nazivanje ljudi koji uprkos tome zele decu ludacima koji trebaju biti u instituciji...

Epidemiologic surveys have determined that an individual's risk of developing MS increases several-fold if a close family member has MS. While the average person in the United States has about 1 chance in 750 of developing MS, the risk for a person who has a parent or sibling with MS increases to about 1 in 40. MS.

Znaci povecati rizik da ti dete oboli od MS-a za vise od 18 puta - je prihvatljivo?
Tebi mozda, meni nije.
A pri tome svaka trudnoca znacajno ubrzava propadanje organizma majke ako ona ima MS.

Obzirom da se MS - prvi simptomi javljaju u 20-tim godinama - i kasnije, tvrditi da je dijete pravo i zdravo je malo preuranjeno.

Ako doticni par nije pokusao da uradi bar neka genetrska ispitivanja kojim bi dokazao sebi prije svega, da je zbog genetskih specificnosti tog konkretnog oblika MS-a rizik manji - da oni su neodgovorni kreteni.

I to vazi za sve one koji imaju opasne, smrtonosne bolesti u familiji - tipa Hantington ili sizofrenija ili MS, za koje se zna da genetika ima vaznu ulogu.

I ne, nikada svjesno ne bih radjala dijete po svaku cijenu - rizikujuci pri tome da i svoj i njegov zivot ucinim nevrijednim zivljenja, nanoseci mu bol, patnju, zivot bez ljubavi jednog od roditelja...
Cak i moj sebicluk ima granicu
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.