Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li bi zapoceli vezu sa nekim ko je ozbiljno bolestan?  (Pročitano 17200 puta)
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
DA! (Prezirem osobe sa predrasudama, i idu mi na kurac oni koji marginalizuju ljude, znači - lj u d e - osobe koje imaju osećanja, baš kao i vi - sebični smradovi što mislite samo na svoja dupeta). Imao sam devojku koja je bolovala od leukemije, hodali smo 7 meseci, i ne sećam se da sam se ikad tako super-ultra-zajebano dobro provodio. Ljude ceniš po onome što nose u srcu, a ne na papiru.
IP sačuvana
social share
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena...
Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Chrome 21.0.1180.82
mob
Apple 15
Joj... to je tako humanisticko misljenje... prosto.. ja ne znam... moralno i duhovno superiorno...
Moram da se sagnem pred njim i puzim po podu...

Pa i druga (zdrava) strana su lj u d i....koji imaju osecanja... i koji mozda, tj. sasvim sigurno ne zele da ista budu povredjena... kada druga strana zavrsi u komi, trajno onesposobljena, 2 metra pod zemljom...

Mislim... meni je uvek bilo zanimljivo to glorifikovanje patnje bolesnih... i zaboravljanje da i okolina pati.... i te kako pati...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Kome ti ne dajes da umre on tebi ne daje da zivis...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Anea, da me nisi kojim slučajem malkice pogrešno protumačila? Ili kao po svom starom dobrom običaju zamenjuješ teze kako bi ispala Darvin koji je pokušao da opovrgne postojanje boga, kako je čovek nastao od majmuna a ne nekim drugim putem. Pitanje traži odgovor koji se kreće u jednom smeru, a ti ga namerno račvaš kako bi zadovoljila neki svoj ego, samo ne znam zašto... nema potrebe za tim.
IP sačuvana
social share
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena...
Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Qtek 666
Ja uvek na to gledam iz perspektive da mi se danas može desiti da dobijem neizlečivu bolest, pa, kako ja ne bih volela da me neko koga volim odbije zato što ću umreti, ne bih ni ja njega...
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Chrome 21.0.1180.82
mob
Apple 15
Anea, da me nisi kojim slučajem malkice pogrešno protumačila? Ili kao po svom starom dobrom običaju zamenjuješ teze kako bi ispala Darvin koji je pokušao da opovrgne postojanje boga, kako je čovek nastao od majmuna a ne nekim drugim putem. Pitanje traži odgovor koji se kreće u jednom smeru, a ti ga namerno račvaš kako bi zadovoljila neki svoj ego, samo ne znam zašto... nema potrebe za tim.

I sta je pisac hteo da kaze?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Nista lepse na ovom svetu ima nego se zaljubiti i ta ti ljubav bude uzvracena .
Kad se zaljubis u nekog ti ne vidis njegove mane i nedostatke.
Zelis samo da si sa njima i samo tvoje srce zna kako ti je.

Fizicki nisam siguran da li bi mogao imati seks sa njima jer sam gadljive prirode ,
ali sto se tice svih drugih stvari bio bi tu.
Sto se tice  njihovih higijena i kupanja tu je medicinska sestra .

Definitivno podrzavam Eutanaziju koja je osim u Svajcarskoj ilegaln akt u Evropi ,
Na zalost postoji previse puno ljudi koji se muce i godinama pate u bolu dok su njihovi verni partneri uz njih
zrtvujuci svaki aspekt svog licnog zivota iz lojalnosti.

Mnogi koji pate od neizlecivih bolesti poput hronicne skleroze kostiju bi zeleli da okoncaju svoju egzistenciju
da ne muce vise svoje partnere ,na zalost to je ilegalno a i crkva ili hriscanstvo to ne odobrava ,
i umesto da da ljudima utehu oni u slucaju samoubistva propovedaju izgubljenu dusu .
« Poslednja izmena: 02. Sep 2012, 22:04:37 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
tema je : da li biste ZAPOCELI vezu sa nekim ko je bolestan..

a ne da li biste ostali u vezi sa istim..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Ja oduvek sa setom pricam komsijin primer(sa nazalost tuznim krajem) gde je ozenio zenu sa multiplom sklerozom i dobio dete sa istom. Divna zena, nazalost, umrla je pre neku godinu. Najodvratnija prica koju sam cuo je od jednog njiegovog i mog poznanika koji je prokomentarisao(jos dok su se zabavljali) "A sta ce mu ona onako bolesna"  Smile A ona stvarno, em lepa, em visoko obrazovana sa poslom u struci koji je radila sve dok je mogla. E sad jbg, sto se njoj stanje pogorsalo kasnije i desilo se sta se desilo to je druga stvar. A zaista, bili su dobar i skladan par. Nasli se, probali, islo im, a on je bio uz nju  sve vreme do kraja. To je najnormalnija veza dvoje ljudi, samo sto eto, prihvatis neke stvari i mozes da se nosis sa njima. Ima ko moze a ima ko i ne moze. I tu nema nista lose, posto nije ni to za svakog i ne moze svako ni da se nosi sa tim...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
mob
SonyEricsson K610i
Ne bih zapoceo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.