Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 13:52:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Цеца и Јеца  (Pročitano 21161 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung SGH-E590
Anea nabrojala sve neke tamo koje ne slusam i sto je jos gore za vise od pola nabrojanih misim da su isti k*rac ko i ovaj turbofolk. Smile

P.S.
A farmu ne gledam, pa seljacina ispadam kroz neke druge aktivnosti. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Citat
јер су филмови покретне слике и као такве може их свако гледати. То ти је отприлике објашњење ... књиге су ексклузивније... шабанизам Smile

i to što kažeš, ne zna svako ni da čita Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6630, valjda
Citat
јер су филмови покретне слике и као такве може их свако гледати. То ти је отприлике објашњење ... књиге су ексклузивније... шабанизам Smile

i to što kažeš, ne zna svako ni da čita Smile

E za to ti je vec kriv obrazovni sistem...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 
Anea nabrojala sve neke tamo koje ne slusam i sto je jos gore za vise od pola nabrojanih misim da su isti k*rac ko i ovaj turbofolk. Smile

P.S.
A farmu ne gledam, pa seljacina ispadam kroz neke druge aktivnosti. Smile

Kad vozis kroz NS  Smile Smile  Smile

Upravo gledam, opet Stanija nesto kenja, a ni Era ne zaostaje.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.63
jbg, ne znam kakve filmove gledaš... ali ako smatraš da su svi filmovi koje si ikad gledao šund, to je pitanje tvog izbora, ne filma generalno...

filmovi nastaju s istom motivacijom kao i slike, pesme, knjige... isti im je i cilj... po čemu bi onda potonji bili umetnost, a samo film laka zabava?

Рекао сам генерално... не сви али огормна већина...
Углавном најпопуларнији филмови немају везе са уметношћу...
Ако се креће с циљем шта ће се допасти публици од чега крећу већина филмова да би могли надомирити своје финансијске трошкове то није уметност...
Ако се креће од чисте уметничке идеје без обзира на то шта ће мислити публика то већ има неку основу уметности...
Од свих уметности филм и музика су постали најкомерционализованији и тиме им је уметничка вредност драстично смањена...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
@Roki...

Kao sto rekoh... to je ono sto je valjda "urbano... urbano"... ta neka "peta Srbija"... sta li...

Ali to ne privlaci klikove, jbg...

@tema

Nego... razmisljam nesto... i kapiramo kako smo mi kao generacije koje rastu zesce zatucani... kulturoloski posebno... iskljucivi... 

Gledam generaciju svojih roditelja, rodjene posle rata... i kada se okupe... tu ima svega... od Bitlsa i Rolingstonsa, pa malo Dzenis... dernjanje uz Hey, Joe... kastanjeta uz spanske gitare... preko Colica i Kristine... do Kafu mi draga ispeci i tamburica sa osam tamburasa s Petrovaradina...
I tako je bilo i u danima njihove mladosti.... a svi pozavrsavali neke fakultete, isli u bioskope i pozorista, imali karijere, decu, bla... bla.. bla...

A danas... danas svi po nekim grupama i coskovima... dusu nam je unistio Kardelj i usmereno obrazovanje...

I globalizacija... da...
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 16:32:12 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Jzma, cisto da kazem, odgovorio ti diletant na ovo po temi za istu.  Smile Smile

Citat
ово ми је интересантно ...

Ја и даље не знам шта је она то тачно урадила или скривила. Као прво идиотизам је спочитавати њој оружје нађено у кући ил било шта што је Арканова заоставштина.... она се крај њега питала колико једно маково зрно. После његове смрти питала се колико жена бившег шефа чији је потпис неопходан за нешто. Око ње је увек морало бити и одлучнијих и верзиранијих за малверзације и оних који се више питају а њено је да на убеђивање одолева до пристанка. У свему томе што је урадила ја и даље ценим да то њено суђење и осуђивање више личи на линч неког жртвеног јагњета него ли на заслужени пад неког ко је био криминал мастермајнд ...

Citat
Kada je reketirala ljude tada se nije preterano sekirala

ајд сад ти мени реци где си то чуо /прочитао ... не тангирам се претерано, јебе ми се за Цецу, али колико видех спомињали су јој нелегално поседовање оружја које није заливадила после Арканове смрти и ове милионе које је узела па заборавила да однесе у клупску касу.

Мислим ако ћете јој приписивати Арканова дела, зашто стати на рекетирању ... може и покоје убиство или ратни злочин мислим да би се и Аркан увредио да га памте као ситну јајару којој је крајњи домет био изнуда  Smile
Čisto da znaš,ona lično je pokušala Olarevićima da otme stadion Inge,došla se sestrom,Ocokoljićem i nekim glaonjama,htela da ih natera da potpišu da je ona vlasnik,napaal ih da otimaju iz usta njenoj deci,bruka i sramota,a oni ljudi su vlasnici tog terena nekoliko decenija,i žive u polurazrušenim kućama u sklopu terena,inače,stadion Inge se nalazi na mnogo perverznoj lokaciji,na vrhu Zvezdare sa pogledom na ceo grad,i zemljište vredi nekoliko miliona.. Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.63
Imam vremena. Kod mene se u kucu ulazi u 20h kad pocinje Farma, a gledamo do 2 ili 3 zavisi kako je kada zanimljivo....

Jel mislite da sam to samo ja?
Polovina ovde ustogljenih individua rade to isto. Samo cute da ne ispadnu sabani i seljacine. Mene mozete da krstite kako god vam pada na pamet. Puca mi kurac.

Свака теби част ако ти се то свиђа, онда је Пинк створен за тебе...
Ја то не гледам јер имам паметнија посла(да, мислим да је и форум паметније од фарме...)
Али зато ћале и кева само то гледају...јефтина забава...
Мислим да ту врсту програма углавном гледају људи који су у 40-им, 50-им и пензионери...
Погледам ја кад је нешто било занимљиво па о томе пишу, као кад Екрем изигрва будалу итд...
Али то одем на Јутјуб и одледам...а и то ретко... изгубило је чар...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6630, valjda
Jbg Anea, oni nisu imali slobodu izbora... oni su ziveli u diktaturi... znash ono: 8 sat rad, 8 sati odmor, 8 sati rad na sebi.... loshe je to bilo...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 
Imam vremena. Kod mene se u kucu ulazi u 20h kad pocinje Farma, a gledamo do 2 ili 3 zavisi kako je kada zanimljivo....

Jel mislite da sam to samo ja?
Polovina ovde ustogljenih individua rade to isto. Samo cute da ne ispadnu sabani i seljacine. Mene mozete da krstite kako god vam pada na pamet. Puca mi kurac.

Свака теби част ако ти се то свиђа, онда је Пинк створен за тебе...
Ја то не гледам јер имам паметнија посла(да, мислим да је и форум паметније од фарме...)
Али зато ћале и кева само то гледају...јефтина забава...
Мислим да ту врсту програма углавном гледају људи који су у 40-им, 50-им и пензионери...
Погледам ја кад је нешто било занимљиво па о томе пишу, као кад Екрем изигрва будалу итд...
Али то одем на Јутјуб и одледам...а и то ретко... изгубило је чар...

Ne gledam ove parade na Pinku, iz prostog razloga sto nema kvalitetnih pevaca. Niko mi se osim par ne svidja u sadasnjoj Grand garnituri. Vesti citam ovde. Ali zato gledam neke emisije tipa DNK i mozda nekada Neobjavljene price. Pratim i nosatog, Magazin In....na Prvoj isto tako....
Nisam penzioner i mislim da silno gresis po komentarima i pricama mladje populacije Farmu gledaju i mladi lljudi.
Redovno pratim US magazin da vidim sta ima novo, volim porodicu Kardasijan i sve njihove rijalitije....
I opet ti kazem mnogo ljudi gleda samo se folira.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 13:52:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.