Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Optužnica protiv Ražnatovićeve  (Pročitano 52772 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Volim ja neke njene pesme, ali ne volim postupke.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Kramp je progovorio.. Smiley

Vendi: Ceca je zaslužila veću kaznu!

Alo! - 15. 04. 2011.06:31h Komentari (54)
Dogovor koji je Ceca Ražnatović postigla sa tužilaštvom je skandal, misli Vesna Vukelić Vendi, koja smatra da je na taj način Ceca stavljena iznad svih, pa čak i države.
- Stara poslovica kaže - malim lopovima se skidaju glave, a velikim šešir. Ovim gestom tužilaštva bačena je prašina u oči svakom građaninu i intelektualcu. Nepunih godinu dana kućnog pritvora nekom ko je osam godina lagao da nešto nije uradio, a onda preko noći priznao da jeste, to vređa inteligenciju svakog čoveka - rekla je Vesna Vukelić Vendi za Alo.

Samo me pozovite, sve ću da vam objasnim
- Nerazumno mi je da lekar koji dobije mito od 500 evra bude osuđen na zatvorsku kaznu od tri godine, a neko ko prećuti nekoliko miliona evra bude kažnjen tako što će morati osam meseci da sedi kod kuće, a pitanje je da li će i to morati da odsluži - pita se pevačica.

Veliku pažnju u medijima nedavno je izazvala i vest da je Ceca posle podizanja optužnice posetila jedan manastir, a Vendi je i to prokomentarisala u svom stilu.

- Smeta mi korišćenje božjih hramova zarad marketinga. To što neko odlazi u svetu kuću ne znači da je vernik. Ono što ja preporučujem takvima koji iako uspevaju da svojim muvažama prođu nekažnjeno, treba da im klecaju kolena od nebeske kazne, a ne od ovozemaljske. Važno je ne ubijati, ne pljačkati, ne biti prevarant... A ljudi koji to jesu, spasa im nema - zaključuje Vukelićeva.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Nasoj drzavi je bitna otimacina, ima kod nas da bude nova nacionalizacija, sinovi moraju da slede oceve stope. Nista se kod nas nije promenilo.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Problem je taj sto mnogima nije u interesu da se Ceca osudi kako bi trebalo, jer bi onda mnoge guze visile u procepu. Kao kad su onomad Rusi "oslobadjali" Evropu ... pa nisu oni nju "oslobadjali" vec su sebe branil od Nemaca. Da su ih ostavili kod Poljske, danas bi dobar deo Rusije bio nemacki.

Tako i ovde, napad je najbolja odbrana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Sta je? Zaigrala mecka i pred njenim vratima a  Smile
Jao bre mafijasica jedna...kao nije imala izbora morala je...je l i ja isto mater joj jebem nemam izbora pa cu sada saovim mafijasima u kraju da sedim pijem,jedem i vrtim kesh od droge.
A kod mog komsije na FB-u , kao "uz tebe smo kraljice", "nedaj se"sve zajedno napisano, da da to je profil ljudi koji i dalje veruje kako ona jadna kroz svoje pesme pati za svojom romanticnom ljubavi Arkanom. Koji ju je , btw,pred nama samarao u jednom BG restoranu .Ta Ceca je rame uz rame sa ovim kretenima koji prodaju i valjuju drogu nasoj deci,i smrka sa onim pacenikom Lukasom  Smile
Jebem joj ja mater eto.Neka sedi u zatvoru nek osisaju na celavo, nije joj prvi put.
Otprilike. Zato i mene nije uopste zao.

Citam neke naslove po novinama "Sekira se pa oslabila", "Deca ne idu u skolu" itd. Kada je reketirala ljude tada se nije preterano sekirala  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat
Kada je reketirala ljude tada se nije preterano sekirala

ајд сад ти мени реци где си то чуо /прочитао ... не тангирам се претерано, јебе ми се за Цецу, али колико видех спомињали су јој нелегално поседовање оружја које није заливадила после Арканове смрти и ове милионе које је узела па заборавила да однесе у клупску касу.

Мислим ако ћете јој приписивати Арканова дела, зашто стати на рекетирању ... може и покоје убиство или ратни злочин мислим да би се и Аркан увредио да га памте као ситну јајару којој је крајњи домет био изнуда  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Citat
Kada je reketirala ljude tada se nije preterano sekirala

ајд сад ти мени реци где си то чуо /прочитао ... не тангирам се претерано, јебе ми се за Цецу, али колико видех спомињали су јој нелегално поседовање оружја које није заливадила после Арканове смрти и ове милионе које је узела па заборавила да однесе у клупску касу.

Мислим ако ћете јој приписивати Арканова дела, зашто стати на рекетирању ... може и покоје убиство или ратни злочин мислим да би се и Аркан увредио да га памте као ситну јајару којој је крајњи домет био изнуда  Smile
Čisto da znaš,ona lično je pokušala Olarevićima da otme stadion Inge,došla se sestrom,Ocokoljićem i nekim glaonjama,htela da ih natera da potpišu da je ona vlasnik,napaal ih da otimaju iz usta njenoj deci,bruka i sramota,a oni ljudi su vlasnici tog terena nekoliko decenija,i žive u polurazrušenim kućama u sklopu terena,inače,stadion Inge se nalazi na mnogo perverznoj lokaciji,na vrhu Zvezdare sa pogledom na ceo grad,i zemljište vredi nekoliko miliona.. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Svaka osoba protiv koje ustane Vendi treba da dobije drzavnu penziju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Ma koga interesuje šta taj bolid grakće,zbog sebe ona napada druge,sad joj je i slika izašla,priča se o njoj,ista varijanta kao i ona fuksa Karleuša. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat
Čisto da znaš

ето нисам знао ... је л' то нека ''јесте мајке ми претила ми је'' прича или су је тужили за то?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.147 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.