Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 253 254 256 257 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 369999 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.94
A to sa batinama, jesi li ti policajac pa pretis ili samo pomazes policiji u zastrasivanju?

Мој тата је преко 10 година био начелник криминалистичког одељења муп-а. Наша полиција, не што бије, него ништа друго не ради осим што бије. Неће они никога ко се понаша нормално да дирају, пустиће га, али просто људи обожавају те такве, курчевите кадрове, који мисле да имају грађанско право па почну да им се бусају. Само те одведу у собу на испитивање и ти одатле изађеш потпуно упознат са својим грађанским правима. Правило је само да се не дира фаца јер би тиме имао доказ за физичко насиље.

Зато ти кажем, слободно изволи снимај. Још ако налетиш на некога ко је имао лош дан, снимаћеш се касније и на рендгену да видиш шта ти је сломљено.

jel svi drže gole dečake u kompjuteru ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Bas sam danas jednu takvu nedojebanu ucio ponasanju... Stala pored mene i samo pruzila ruku. Ja je gledam u fazonu sta ti treba... Kaze ona meni nesto u fazonu pa jel imas kartu, ja kazem da imam, ali da ne treba da stoji kao bolid, vec da se obrati sa "dobar dan, mogu li da pogledam vasu kartu ili sta god"... Tako smo se malo preganjali dok mi se nije uctivo obratila i zamolila da pogleda kartu, na sta sam joj dao kartu i to je to. Proverila je i vratila mi i krenula dalje bez reci. Rekao sam joj da se na kraju kaze "Hvala vam" ili nesto slicno tome... Zalosno je sto ja moram da je ucim vaspitanju, koje kuci nije dobila, ali kapiram da njima takav profil budala i treba za taj posao...

naravno da im takav profil treba najviše, takvi su prvi dobrodošli. inače, busplus ne bi imao svrhu postojanja kad bi svi kontrolori bili milostivi i ne bi pisali kazne kako im se ćefne i lečeili neke sovje komplekse drskosti i bezobrazluka za koji primaju platu.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2013, 03:04:22 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
ZNATE LI KO BRINE O ČISTOČI U GSPu I ZA KOLIKO NOVCA?
Ажурирано:
KAKO SE GSP SISTEMATSKI PLJAČKA I UNIŠTAVA - "PRANJE VOZILA GSPa koje obavlja firma Tecon Sistem za iznos od 14-16 milona dinara mesečno - i uglavnom ih ne pere: http://www.tecon.co.rs/

IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Koliko para bre???????

Daj nas 5 da podeli te pare i opracemo ih bolje nego sto su ikada bili oprani...

Mamu vam jebem lopovsku... Ma svakog na po banderu i da se nesto promeni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.15
Sto njega nisi pitao?

+1

ovo je ko u onom vicu kad meda udje preko reda za radzu a zeka dobaci : 'ne moze preko reda!'
a meda kaze: 'ko je to rekao!?'
svi cute.
kad cujes iz zekine rupe: 'sta ko je rekao, ja sam rekao!' Smile
rastu mu jajca kad popije.
tako i prepodobnim forumasima kad dodju na forum... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Ma idi, prica je najjaca... Bio jedan ovakav i onakav i radio je to i to, pa sam se ja sklonio i dosao kuci da vas pitam koji je bre on kurac i sta hoce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ma idi, prica je najjaca... Bio jedan ovakav i onakav i radio je to i to, pa sam se ja sklonio i dosao kuci da vas pitam koji je bre on kurac i sta hoce...

Написао сам шта се десило и питао да ли је то нешто што ви подржавате. Немој да ми се просераваш ту.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Sto se mene tice ta tvoja prica je proseravanje, da iskoristim tvoj izraz...
Malo si editovao taj post koliko sam video, ali definitivno nisi pitao samo da li mi to podrzavamo, jer te ne bih na to pitao zasto ne pitas njega... Valjda si shvatio da je to sto si pitao glupavo, pa si promenio...
Interesantno mi je kako svi koji su protiv lopovske firme imaju argumente, pisu koliko i na koji nacin kradu, objasnjavaju koliko je to sto rade nelegitimno i pogresno. Zadnje je bilo koliko para otimaju za pranje i odrzavanje vozila, hahahaha, cuj odrzavanje... Pa svinje bolje odrzavaju nego oni, ali sta sad. Sa druge strane vi koji ste za tu lopovsku firmu ni jedan jedini dobar argument nemate osim naklapanja tipa, mora da se plati, bla bla... Plus sazaljevate kontrolore, a svakih par dana izadje tekst kako su kontrolori nekoga maltretirali, bar psihicki, a neretko i fizicki... Jeste vi ludi, slepi, isprani do koske, ili u cemu je problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Uzmi ti pa se solidarisi i vozi ljude za dzabe po gradu. Uzmes kola, krenes po gradu i reklamiras se kao besplatni taksi. Ima da imas musterija pun kurac.

Alo covece, ne mozes da se vozis za dzabe, shvati to, koji jebeni argument treba da se crta?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Malo si editovao taj post koliko sam video, ali definitivno nisi pitao samo da li mi to podrzavamo, jer te ne bih na to pitao zasto ne pitas njega... Valjda si shvatio da je to sto si pitao glupavo, pa si promenio...

Пост је едитован 5 минута након што је написан, односно добрих 20 минута пре него што је било ко на њега одговорио. Едитован је зато што сам се сетио да сам заборавио нешто да напишем а то је ово:

Ако неко има проблем са Бусплусом, лепо се организујте, нека вас се скупи око 500.000 вас који сте против пљачке народа па лепо идите до представништва фирме, срушите им зграду, запалите им имовину, вође узмите као таоце и решите проблем. Не решавате проблем тако што малтретирате контролоре који живе тешко исто као и сви остали и немају никакве везе са целом пљачком народа.

Што ће рећи, лупаш.

Interesantno mi je kako svi koji su protiv lopovske firme imaju argumente, pisu koliko i na koji nacin kradu, objasnjavaju koliko je to sto rade nelegitimno i pogresno. Zadnje je bilo koliko para otimaju za pranje i odrzavanje vozila, hahahaha, cuj odrzavanje... Pa svinje bolje odrzavaju nego oni, ali sta sad. Sa druge strane vi koji ste za tu lopovsku firmu ni jedan jedini dobar argument nemate osim naklapanja tipa, mora da se plati, bla bla... Plus sazaljevate kontrolore, a svakih par dana izadje tekst kako su kontrolori nekoga maltretirali, bar psihicki, a neretko i fizicki... Jeste vi ludi, slepi, isprani do koske, ili u cemu je problem?

Не стајем на страну ни једних ни других, јесте да су карте прескупе у односу на јадну услугу али опет није нормално ни да се људи возе без карте и да то сматрају својим личним правом.

Ја сам рекао своје мишљење.

Alo covece, ne mozes da se vozis za dzabe, shvati to, koji jebeni argument treba da se crta?!

Проблем је у томе што је могло 10 година јер контроле није било ни за лек. Људи су скапирали да је просто нормално да се градски превоз не плаћа и зато сад имаш овакву ситуацију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 253 254 256 257 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.