Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 255 256 258 259 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 368744 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple 13pro
lepo receno brate...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
@ vanyo

malo si se zaigrao, emocije su ti proradile. Pitanja su ti toliko glupava da nema šta ni da komentarišem a kamoli da odgovaram na njih.  Smile

Rekao sam više puta a i ponoviću, ja ne pišem ovde da bih tebe ili bilo koga ubedio u bilo šta, pišem zbog javnosti, i ono što pišem ovde, nemam problem da kažem i u okruženju u kome se krećem.
Dakle poenta nije da ja TEBE ubedim da je jedini put za bolji prevoz u gradu da se ukine BusPlus, jer je to apsolutno na 1000 sitaucija pokazano da je zamajavanje i pljačkanje građana, već da JEDAN PROMIL javnosti koji će pročitati postove na ovom forumu, shvati šta je zapravo BusPlus-a to je velika OBMANA.  Smile

E vidiš, da nije tog jednog promila, mi bi se i dalje validirali svi. A opet verovatno ti ne bih mogao objasniti da ukoliko se SVI ne validiraju, sistem je potpuno beskoristan. I tebi to verovatno zvuči kontradiktorno, al šta da ti radim...

Usluga naravno mora da se plati, al ako ti neko nudi muda za bubrege, naravno da to nećeš podržati niti platiti. I to je svakako na štetu i prevoza i GSP al drugog rešenaj nema. Napisao sam i ranije: Skupšitina je isto gorela da bi bilo bolje, jer se više nije moglo, da li nam je bolje to je pitanje, al kritična masa je tako odlučila.
Meni je kroz forum cilj da se napravi kritična masa, jer lopovluk svakako neću gledati, a tek da platim nema šanse!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Тај омражени мафијашки амерички велеиздајник Ђилас није сам дошао на власт да вам наметне јарам звани БусПлус, него сте га изабрали. И то два пута. Узастопно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Nista, busenje guma je na redu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Nokia 5800 express mus
Ne smaraj.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
@ Vanyo (internet jebacu)

Prvo da te pitam do kad si nas sinoc jebavao, ja zaspao, izvini...  Smile

Ne bih se mucio da ti odgovaram na tvoja vise nego smesna pitanja samo iz razloga sto ti meni ne odgovori ni na jedno pitanje jos sa pocetka rasprave, cime si jos jednom dokazao da nemas odgovor, samim tim da sam u pravu i da je polemika sa tobom dosadna i zanimljiva poput aplaudiranja jednom rukom...
To da mi nisi sinovac, niti rod sam zahvalan dragom Bogu, jer bi me bilo jako sramota da sam u rodu sa tobom...
"Sad sam zvao caleta da mi objasni kako se denu tako nakaradno vaspitan? Kaze sine, ima verovatno veze sa kretenima sa kojima razgovaras. Kejs klozd."
 Smile Smile Smile
Sta reci a ne zaplakati... Apsolutno ti verujem da ti je cale tako rekao, i time dao odgovor na pitanje odakle si tako bezobrazan i nevaspitan... Hvala ti, jos jednom se dokazalo da sve krece od kuce...
Kejs klozd? AAAahahahahaa... Sjajno, bambi za tebe...

"sad ide bla bla bla, i ja tebi mater isto...tra la la"
Ovo mi je nejasno, jer ja tebi majku nikada ne bih vredjao, to je uzasno ruzno, mislio sam da imamo bar delimicno normalnu raspravu... Mada opet se vracamo na pocetak svega... Kuca...
Kazes da se nadas da smo se razumeli. Pa moram te razocarati, ja tebe uopste ne razumem... mi se bunimo protiv bus plusa i njihovog pljackanja sto nas, sto gsp-a, loseg prevoza, bahatosti pojedinaca itd, a sta se ti pracakas, meni uopste nije jasno... Ima boljih sajtova za drkanje, ako hoces neko ce te vec uputiti...
Da li bi bio ljubazan da sa mnom podelis broj svojih godinica, posto ih za razliku od mene krijes, valjda se stidis necega. To bi moglo da mi razjasni zasto vodim ovako cudnu raspravu sa tobom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Nista, busenje guma je na redu  Smile

Mislim da uopšte nema mesta ironiji. Ja iako sam pomenuo paljenje skupštine u njoj nisam učestvovao, niti u bilo kakvim nasilnim demonstracijama-jer je sila odlika slabih, mada iskren da budem, nekada drugačije i ne može.

No, ja sam uvek za kulturno rešenje.  Smile
Čak šta više, siguran sam 100% da svaka, ali SVAKA budalaština, gradskih ili republičkih vlasti može na vrlo jednostavan i kulturan način da se stavi na ultimativan test i pokaže da je aspolutno ništa drugo nego budalaština!  Smile

I zato uopšte nije potrebna sila, iako je oni, svesni smo toga, svakodnevno provociraju (setite se genijalnih tačkastih kontrola, komunalne policije i ostalih provokativnih gestova) kada je u pitanju BusPlus.
SVI oni koji propisuju i stoje iza takvih budalaština, ne mogu biti ništa drugo no ortodoksni glupaci i stoga im jasno treba staviti do znanja DA, glupi ste i to vaše ne može da prođe.  Smile

Primera ima 1000, al da ne bih dužio post navešću samo jedan:
1) Ulazak isključivo na prednja vrrata!
Naravno, neviđeni nonsens, jer to sadašnji sitem javnog gradskog saobraćaja ne može nikako da podnese. Ali OK, oni su bili toliko glupi da su to propisali. Možemo li mi da budemo toliko lojalni da samo jednu nedelju ispoštujemo to njihovo glupo pravilo? Makar autobus stajao na svakom stajalištu po 5min.
Kada bi to uspeli, za nedelju dana oni bi morali da kažu, pojeli smo govna.
Ali ne, mi ne možemo da se skupimo oko te ideje, svima nam se neku da žuri, kažemo pa dobro, to baš i nije OK ali ipak prevoz treba da se plati BLA bla bla bla bla bla. I k**ac! Evo gde smo, i dalje nas terorišu.

Poenta jeste, ne treba ništa da osmišljavamo, ne treba da budemo nasilni, treba samo da poštujemo retardirane propise i oni će sami pojesti svoja govna.
Svi ste gledali snimke 99% i videli koliko se oni samo sprdaju i sa kontrolorima i sa komunalcima i to isključivo poštujući važeće propise! A sve to može još na milijardu načina.  Smile

Aj uzdravlje!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ajmo redom Smile

Citat
Prvo da ti dam jedan besplatan savet, ponasaj se pristojno i neupotrebljavaj ruzne i uvredljive reci.
Dali bi ti voleo da ti neko kupi autobus i da na poklon a ti onda vozis i naplacujes karte a pored toga onaj ko ti je kupio autobus placa gorivo, odrzavanje pa ti jos da i platu za to sto vozis tudji autobus, apare od prodatih karata sebi u dzep kao nagradu.

Pojma nemam sta pise ovde, probaj na srpskom.

Citat
Pitanja su ti toliko glupava da nema šta ni da komentarišem a kamoli da odgovaram na njih.

Pitanja nisam ni postavio, jer su retoricka. Dakle, apsolutno nema potrebe ko navijeni papagaj da i mene ceo jebeni forum davis sa istim sranjem, dok je BusPlus necu da platim jebe mi se i to. OK, skonatli smo pre 200 strana.
Dakle pis'o si za dzabe.

@nedrkabilni Smile

Opet covek oce da se upoznaje samnom, voimeoca, prvo sam mu sinovac sad oce i moju licnu kartu, sledece je de izlazis, a posle ide i imas li devojku pa da l si za slobodniji chat Smile hesus

.................

Koliko vidim vas dvojica ste neka posebna sorta koji bi eto da pisu sta im padne napamet i da se svi sloze i da vasu fenomenalnu dedukciju, koja se tice najnormalnije stvari kao sto je placanje gradskog prevoza, prevedete na neki visi nivo teorije zavere i urote univerzuma protiv jadnih svercera sa istaknutim arhineprijateljem Djilasom i njegovim apokaliptickim kontrolorima.

Tezak bullshit.

Da problema ima, ima, da je prevoz savrsen, nije, daleko od toga, al to nije razlog da se istresate na kontrolorima i da isterujete neku pravdu tamo gde apsolutno niti ima potrebe niti ima ikakvog smisla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ajmo redom Smile

Kreten...  Smile  Smile
Izvini ništa lično.

Evo stvarno si mi je*'o kevu sa svojim "dedukcijama"  Smile ne znam gde mi je glava  Smile

Kao što rekoh ne pišem ja zbog tebe, al ti izlgeda slabo kapiraš + reaguješ preemotivno, opusti se...  Smile
I spremi sitan novac za kartu.

Nisam ja protivnik BusPlusa, al ti to ne kapiraš. Ja sam ZA BusPlus, al sam protiv prodavanja magle i pljačkanaj naroda.
Ako će ti biti lakše, reći ću ti kao i Crowz-u. BusPlus je savršen sistem naplate!
Lep je dan napolju, uživaj malo, od prepucavanja na forumu ništa...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Taman posla emotivno, svakom prema zasluzi. Evo recimo tebi uvek mogu da odgovorim da fantaziras i mrsis muda, internet buntovnik protiv sistema, socijalno nedonosce, pa sad zveknem ovaj smajli " Smile" i stavim bez uvrede nista licno.

To je u principu neki nivo diskusije sa tobom, sta ces kad sam mazohista Smile

Citat
Nisam ja protivnik BusPlusa, al ti to ne kapiraš. Ja sam ZA BusPlus

Pa sta onda oces koji kurac mladi veseljace Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 255 256 258 259 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.