Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 369144 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Uzmi ti pa se solidarisi i vozi ljude za dzabe po gradu. Uzmes kola, krenes po gradu i reklamiras se kao besplatni taksi. Ima da imas musterija pun kurac.

Alo covece, ne mozes da se vozis za dzabe, shvati to, koji jebeni argument treba da se crta?!

Odlican argument...
Ajmo sad ovako... Da li se prevoz i koliko da se tako izrazim sponzorise iz budzeta koji takodje mi punimo?
Cija je firma bus plus i ko uzima pare od nje, tj, da li GRAD ima ikakve koristi od GRADSKOG prevoza?
Da li firma kao sto je bus plus ima ovlascenja da ukida stanice i da preti vozacima otkazom ako pustaju ljude na jos neka vrata osim prednjih?
DA li se iko zapita zasto su validatori placeni milione da bi sad resili da uvedu i ponovo plate kontrolore kojih ce biti toliko da ce ic po 2-3 u svaki prevoz?

Jos mali milion primera ima da nas pljackaju i da taj lopovluk samo budali moze da bude ok...
Jel moguce da ste postali tolika stoka naucena da gleda samo pravo i da nista ne pita (bez uvrede) Sutra da kazu hleb je od danas 1000 dinara, isto cete reci, jbg, usluga mora da se plati, koga zabole sto je to pljacka i bezobrazluk... Ja ne znam kako da razgovaram vise sa vama, jer mi nije jasno da li se pravite ludi, ili ste ludi, ili ne idete uopste prevozom, pa podjebavate, ili imate brdo para, pa vas zabole, ili imate veze sa lopovskom firmom, pa vam sve ovo odgovara, nista mi nije jasno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Uvatis me za stocni rac (bez uvrede), ono povodom tog dela posta. Svercerska je jebena argumentacija kontam, da nema Djilasa bile bi soalarne jebene rupe po ozonu sto gruvaju kroz siber.

Drugo, totalno be zabole kako ces da razgovaras, imam volje da vas jebem do ujutru.

A sad malo kad se sastavis sa hejtom, objasni mi u kojoj civilizaciji ti kontas da ces moci da se vozis za dz? Mesecna je bukvalno dzabe, 30 faking evra ako si zaposlen, ej, 30 evra, tolko stucas u kafani za nabodi plus zalivanje. Zajebi drkanje kurca na internetu i eto ti mesecna karta.

Za studente, ove one nezaposlene, trece, pete je 1100. Bas toliko. Enormnih toliko.

Tako da nemojte da serete mnogo kako vas jebe ceo svet, samo ste navikli da vam dupe vergla laganica za dz a izgovora uvek bilo i bice pun kurac za lelemude. Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2013, 00:39:41 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
@vanyo

mnogo kakis. Ne radi uopšte o ceni karte niti da li je skupa niti da li je jeftina. Uvek će nekima biti skupa i da je 1din.
Glavni problem sa BusPlusom je zamajavanje građana i prosipanje laži na sve strane. Meni lično, a verujem ni mnogima, ne bi bio problem da za mesečnu kartu dam i 80€ i to odmah sutra, al da znam šta plaćam i kome. Al uslov je da recimo vozači imaju evropske plate. Gorivo košta kao u evvropi, autobusi neka budu prljavi, neka budu i stari i neka je gužva al samo vozačima neka da ju plate ka o i u Evropi što imaju-no lopovi ne pristaju na to. I još da bude gore Đilas izađe i priča kako nige u evropi nema te cene karte kao kod nas i sada karte treba da budu 200din a sve da je isto-pa nismo mi veverice  Smile

A o sprdnji zvanoj BusPlus da i ne govorim. Ljudi ne rade ništa, a uzimaju profit-u kojoj to civilizaciji ima?
BusPlus se bojkotuje i ne plaća, ne zato što karte ne treba da se plate i vožnja-treba da se plate naravno, al pošto su lopovi uzjahali autobuse, mogu da dobiju samo k**ac!

Meni je zaista žao ljudi koji plaćaju kartu, jer se time samo produžava agonija i rak rana gradskog prevoza.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Uvatis me za stocni rac (bez uvrede), ono povodom tog dela posta. Svercerska je jebena argumentacija kontam, da nema Djilasa bile bi soalarne jebene rupe po ozonu sto gruvaju kroz siber.

Drugo, totalno be zabole kako ces da razgovaras, imam volje da vas jebem do ujutru.

A sad malo kad se sastavis sa hejtom, objasni mi u kojoj civilizaciji ti kontas da ces moci da se vozis za dz? Mesecna je bukvalno dzabe, 30 faking evra ako si zaposlen, ej, 30 evra, tolko stucas u kafani za nabodi plus zalivanje. Zajebi drkanje kurca na internetu i eto ti mesecna karta.

Za studente, ove one nezaposlene, trece, pete je 1100. Bas toliko. Enormnih toliko.

Tako da nemojte da serete mnogo kako vas jebe ceo svet, samo ste navikli da vam dupe vergla laganica za dz a izgovora uvek bilo i bice pun kurac za lelemude. Smile

Ajmo polako, posto vidim da sa tobom ne moze drugacije...
Vidim da me smatras svercerom, pa cisto sinovac da ti kazem da ja imam uredno placen bus plus, zbog prirode posla, na koji ne smem da kasnim, a i jebe mi se da se raspravljam sa slepcima iz bus plusa... Osim kad maltretiraju nekoga... Tako da te savete svercerima zadrzi za sebe. Samo pored toga sto placam kartu, imam pravo na svoje misljenje i za razliku od nekih umem da razmisljam...

"Drugo, totalno be zabole kako ces da razgovaras, imam volje da vas jebem do ujutru. "
Sto se ove tvoje recenice tice, da li je potrebno da ti nesto odgovorim? Za te bolove, obrati se lekarima, pa neka vide sta ce da rade. Koga jebes, ni to mi nije jasno, jer samo ispadas glup, a ovakvim recenicama i prost i nevaspitan, ali to vec raspravi sa roditeljima, ne mogu bas svaku budalu da pokusavam da vaspitam... Ipak kratak savet, nadji neku devojku, bice ti sa njom lepse nego da "jebes" po internetu, mada verujem da si opaki internet jebac...
Sto se tice cene karte, drago mi je da je tebi to sica... Ima ljudi, mnogo, kojima je plata do 20000, vidis za njih 3000+ nije sica i nikada nece biti... Ako uporedis cene karata u nekim evropskim gradovima, sto smo na temi vec radili, verovatno si pratio, otkrices da ne zaostajemo puno, ali oni imaju daleko veci prosek plata, plus dobijaju normalan prevoz za te pare... Inace razocaracu te, ali u kafanu ne idem, tako da jbg... Ovo sa drkanjem kurca na internetu, pa tako ustedis pare za kartu nisam bas shvatio. Vratimo se na savet da nadjes devojku, pa neces trositi pare na drkanje kurca... Mislim, zaista, ovim si nadmasio i samog sebe...
Inace ja sam od svojih ranih godina zaposlen, tako da to o lelemudima i ostalim sranjima ne stoji. Mozda si navikao na takve ljude u okruzenju, to ne znam, ali ne trebas da sudis o drugima koje ne poznajes...
Na kraju, ko je ijednog momenta rekao da treba da se vozimo za dz? Ili si ti to nekako sam "inteligentno" zakljucio?
Ajde leba ti, prestani sad da pises nebuloze, vec nastavi da "nas jebes" i odgovori mi na neko od pitanja koje sam postavio vezana za bus plus... Kada utvrdis da nemas odgovor, idi izdrkaj pred spavanje i opusti se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Na ovoj temi uvek zabavno. 

Btw,Vanyo,imaš moj blagoslov.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Jel' ce te da opustenije diskutujete ili da izvlacim ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ajmo redom

Citat
Meni lično, a verujem ni mnogima, ne bi bio problem da za mesečnu kartu dam i 80€ i to odmah sutra, al da znam šta plaćam i kome.

Evo tebi prepodobnom hakeru nije mnogo ni 80 evra. Ti to radis iz principa. Objasni mi onda ovo, a to se odnosi na obojicu, na teb i na ovog sljakatora nedrkavljivog sto ne ide u kafanu, u kom svojstvu vas zajebava kontrolor ako vam trazi kartu, koja je sasvim legalno zakonom ustanovljena, i zasto kao svaki normalni buntovnici ne uzmete lepo i na pravu instancu se obratite povodom vaseg problema sa Djilasovom administracijom? Ako vam je problem da je platite, nemojte da je placate, pisace vam kaznu, kaznu iz bunta/principa necete platiti, imate sud da iznesete svoje sumnje u poslovanje i postenje doticne kopanije i svi srecni i zadovoljni.

Znaci bez da se sere preko foruma.

Nedrkabilni placa mesecnu, ok, to postujem, sta god ga buni ima pravo sve dok placa kartu, ja nemam nikakav problem. Sta vise u mnogome bih se i slozio sa kritikama.

Citat
Vidim da me smatras svercerom, pa cisto sinovac da ti kazem da ja imam uredno placen bus plus, zbog prirode posla, na koji ne smem da kasnim,

Apsolutno me ne zanima ni tvoj posao ni tvoja priroda a nisam ti ni sinovac ni nikakav pickematerine kvazi rodjak tako da ne vidim cemu ovakva ispovest. Dovoljno je da si napisao da placas kartu, iako koliko vidim nevoljno, jedan korak napred da postanes civilizovan.

Citat
Koga jebes, ni to mi nije jasno, jer samo ispadas glup, a ovakvim recenicama i prost i nevaspitan, ali to vec raspravi sa roditeljima

Sad sam zvao caleta da mi objasni kako se denu tako nakaradno vaspitan? Kaze sine, ima verovatno veze sa kretenima sa kojima razgovaras. Kejs klozd.

Citat
mada verujem da si opaki internet jebac...

Najopakiji

Citat
Sto se tice cene karte, drago mi je da je tebi to sica... Ima ljudi, mnogo, kojima je plata do 20000, vidis za njih 3000+ nije sica i nikada nece biti...

Onda neka se voze za dz. Nemaju, nemaju jbg. Neko nema za struju al mora da je koristi pa se besi na crno. Ok skroz, dokle god shvatas posledice i dokle god razumes da struja ne moze da bude dz vec jednostavno nemas sa cime da je platis.

sad ide bla bla bla, i ja tebi mater isto...tra la la

Nadam se da smo se razumeli.

Jel' ce te da opustenije diskutujete ili da izvlacim ...

Nista alarmantno, nastavite sa svojim redovnim duznostima, hvala, molim Smile

« Poslednja izmena: 01. Jun 2013, 01:54:03 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Aha, to onako iz miloste, gladite se po kosi. Smiley

Toliko frke oko placanja/neplacanja karata, raznih razloga za ovako ili onako ... sto se moze lako prevesti kao opravdanje za placanje/neplacanje ... a ta ista opravdanja se pravdaju izgovorima da tamo neko nekog prca/ne prca ... dok se puno gorih i losijih stvari desava a ljude boli uvce. Ne kazem da ne treba da boli za ovo, vec sto ih ne boli za ono.

Izgleda da su kriterijumi, ocena o necemu, sagledavanje i vidjenje necega ... otisli da se tamo nekada vrate. Ako se vrate. A opet se i za to nalaze raznorazna opravdanja.

Nego, raspravljajte, kad vec ne mozete kao pojedinci nista vise da ucinite. Ili mozda mozete. A opet na to neko moze reci, iz fotelje se ne moze, a drugi ce mu reci, pa i ti si ovde, kada vec znas sto ne ucinis ... i tako ... A bese Leonardo rekao nesto u stilu, da bi verovao u svoj sopstveni put, ne moras da dokazujes da je tudji pogresan.

Ajd' pa zivi bili.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2013, 04:44:07 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
A bese Leonardo rekao nesto u stilu, da bi verovao u svoj sopstveni put, ne moras da dokazujes da je tudji pogresan.

Pa sta ce nam onda forum, aj ga zapalimo! Smile

Jbg, obrnuo si ceo krug sa pitanjima i konstatacijama tako da realno i nemam neki adekvatan odgovor.

Osim tog paljenja.............to je lepo, i korisno Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Uzmi ti pa se solidarisi i vozi ljude za dzabe po gradu. Uzmes kola, krenes po gradu i reklamiras se kao besplatni taksi. Ima da imas musterija pun kurac.

Alo covece, ne mozes da se vozis za dzabe, shvati to, koji jebeni argument treba da se crta?!

Prvo da ti dam jedan besplatan savet, ponasaj se pristojno i neupotrebljavaj ruzne i uvredljive reci.
Dali bi ti voleo da ti neko kupi autobus i da na poklon a ti onda vozis i naplacujes karte a pored toga onaj ko ti je kupio autobus placa gorivo, odrzavanje pa ti jos da i platu za to sto vozis tudji autobus, apare od prodatih karata sebi u dzep kao nagradu.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.