Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 366774 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
ma to za kupovinu pola grada sam samo figurativno naveo, pretpostavljajući da imaju više para od nas i da im je ovde sve jeftino, ladovina. ja ne vido da se neki stranci voze gradskim prevozom, u stavi, dva put neke bekpekere, ali tad nije bilo kontrole i išli su do železničke. ovako grupu turista nećeš videti prevozu da vozikaju ni u kom slučaju il su šanse veoma, veoma male. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Uskoro moguć veći broj kontrolora !?

Prema pisanju medija i izjava zvaničnika uskoro (već od juna 2013) u kontroli voznih isprava trebalo bi da bude angažovano drastično više kontrolora, a pominje se broj od čak 1.700 do 2.000 kontrolora.

Cilj uvođenja moderne tehnologije i sistema "BusPlus" trebalo je da dovede do poboljšanja usluge i naplate prevoza, ali očigledno da naplata ne ide baš najbolje.

Poslednjih meseci broj dopuna za personalizovane i nepersonalizovana karte je u padu i mere kontrole karata putnika koje se trenutno primenjuju, a ni mera ulaska samo na prednja vrata (koja se opet delimično primenjuje) ne daju rezultate.

Trenutnu kontrolu organizuje konzorcijum privatnih firmi "Apeks", "Lanus" i "Kentkart" i oni ne žele da povećavaju broj kontrolora, zato se traži rešenje kako da dodatni kontrolori budu angažovani od strane Direkcije za javni prevoz ili GSP "Beograd".

Postavlja se pitanje čemu onda modernizacija naplate i uvođenje sistema "BusPlus" kada se sad razmatra uvođenje tako velikog broja kontrolora.

Takođe, cena pojedinačne karte je previsoka, kako za kvalitet usluge, tako i za primanja većine građana koji koriste usluge gradskog prevoza. Niže cene karata, bolja naplata i organizacija su rešenja koja treba primeniti kako bi prevoz bio prihvatljiv za sve.

Izvor: Busevi

E živo me zanima kako će to da izgleda, a znam jedino da će na kraju biti fijasko kao i za tačkastu kontrolu, jer idiotska rešenja za javni gradski prevoz ne mogu da prođu nikako.  Smile
A ja lepo rekao javno da mi čika Đilas angažuje za savetnika da se ne blamiraju više, al evo, ni do danas se niko nije javio-meni lepo... jedan rashod manje  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ја плаћам редовно месечну карту, студент сам па је 1100 кинти. Не стајем на страну ни једних ни других, јесте да су карте прескупе у односу на јадну услугу али опет није нормално ни да се људи возе без карте и да то сматрају својим личним правом.

Прошле недеље, негде близу Саобраћајног у 33 улази контролор, човек има преко 50 по мојој процени. Најкултурније могуће се представља и тражи карту на преглед, захваљује ми се кад ми је вратио. Поред мене стоји набилдован, истетовиран лик од максимално 20 у ермакс патикама и са сатом од 300 еура.
- Неам карту!!!
- Мораћете да изађете на следећој станици.
- Ша је, да нећеш да ме избациш можда, аа?!
Несрећни човек му љубазно објашњава да по закону мора да напусти возило ако нема карту... а овај му одговара: Мрш бре тамо матори, одјеби! Дркате народ за неке карте јебене! Нећу платим карту! А цео аутобус гледа и ћути.

На крају, а ово ми је било много, много тужно... Контролор га гледа и каже: Момак, ја имам сина студента, твојих година, храним га од овога. Наставио је даље, изашао после 2 станице а овај набилдовани је после сео док су неке бабе стајале поред њега.

И сад неко треба да ми каже да је овај хулиган у праву? Јадни контролори... И они су људи као сви остали, једноставно им је посао да проверавају карте. Овај човек треба за ту мизерну плату да трпи да му свакодневно хулигани у аутобусу прете батинама и вређају га.

Ако неко има проблем са Бусплусом, лепо се организујте, нека вас се скупи око 500.000 вас који сте против пљачке народа па лепо идите до представништва фирме, срушите им зграду, запалите им имовину, вође узмите као таоце и решите проблем. Не решавате проблем тако што малтретирате контролоре који живе тешко исто као и сви остали и немају никакве везе са целом пљачком народа.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2013, 11:24:50 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung 
Наравно да је у праву Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Мрш бре тамо матори, одјеби! Дркате народ за неке карте јебене! Нећу платим карту!

Srbija 
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Озбиљно питам. Јер на овој теми сам видео масoвне позиве на бојкот плаћања карата па ме занима да ли је овај дечко ваш активиста и да ли је ово начин на који се бојкотује Бусплус.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2013, 12:48:29 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Sto njega nisi pitao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Због зато што тако сам у могућности. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
nije toliko što mora da se plati karta već što mi studenti nemamo povalstice, neki popust i sl. nego smo u istom rangu sa babama i dedama koji imaju penziju, a mi koji plaćamo sve i svašta i još odvajamo svaki mesec crvendaća da bi njima ugodili, oni nas posle ganjaju i kenjaju kako moramo da platimo zašto nismom ćekirali itd, možda neko ide jednu stanicu, ima dnevnu čuvaje za neki duži put kad ide. Elem, a to što uđe on iza tebe, dok ti ulaziš, ne vidiš čoveka s leđa, i on se odjednom pojavi ispred tebe, traži ti kartu, a nisi se još u prevozu ni okrenu ka automatu on ga je već blokirao. mnogo su drski, bezobrazni, arogantni, kao da su policija princa od Arabije, a ne obični potrčci za gradsku vlast. Ima i raznih putnika, ima i nekih normalnih kontrolora, uljudnih, ali su većina bahata  bezobrazna, pogotovo, mlađi kontrolori. 
« Poslednja izmena: 30. Maj 2013, 13:15:49 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple 13pro
JA ne kapiram da ima jos ovde ljudi koji ne kapiraju zasto se MI bunimo da placamo te nazovi karte.. pa evo u kratkim crtama da pojasnim

- Redovnost autobusa ravna nuli
- Guzva u gore pomenutim posto ih nema nikada
- Ispravnost istih koja je katastrofalana (imam drugara  koji vozi bus) i kaze da su ocajno odrzavani i da pokvareni izlaze na ulicu
- Bus plus nije nasa firma i do tendera je dosla svi znamo kako...
- Narod je platio validatore koji su na svim vratima???? a ulaz na pocetnoj obavezan na prednjim i samo na prednjim ima karta za vise... (zasto je kupovano i za ostala vrata)
- Nekultura vozaca, bahatost istih, i kontrolora (NE SVIH)
- Previsoka cena za standard u srbiji

Kada nesto od ovoga bude ispostovano 90 posto ljudi ce vise da placa tu kartu i bice sve OK

Ja ne opravdavam ponasanje tog lika ali ni kontrolori lopovske firme nisu cvecke ni malo...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.713 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.