Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 370457 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.26
mob
Samsung 
Ранеру, што не одговори на пп од пре пар дана Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
HTC One
Zato.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Sada možda sam ja pogrešno shvatio ali vama u BG-u najviše smeta što se prevoz plaća. Nikada se u životu nisam švercovao, ili sam imao pokaznu ili sam kupio kartu jer me je blam da me smaraju pred punim busom za 45 dinara (obično ne bude više od dvoje troje bez karte u punom busu), znam ljude koju su se drndali svaki dan sa nadrndanim kontrolorima za 30 dinara a kupuju cigare za po 100+ dinara x2 dnevno.

meni smetaju nenormalno visoke plate u gsp-u, smeta mi zaposljavanje iskljucivo preko veze, smeta mi radno vreme vozaca od 6 sati dnevno za oko 50.000 dinara. svi imaju uz to besplatan prevoz. to je stranacka firma sverc je jedini otpor ne nasilnim putem.
Jeste to je problem, ali tako je sa bilo kojom državnom firmom u Srbiji, MTS npr. pa ljudi i dalje troše mobilni i fiksni kao ludi, tu nema švercovanja jer gase za mesec dana. Što npr. ne pokušate da ne plaćate gas, struju, zato što dolaze za mesec dva da isključuju.

ko kaze da se struja placa ? placa se jedan deo. gas nemam, ali komsija ima i puni auto s njim. kaze jeftinije mu.
inace drzavne firme su nekada imale najmanje plate. sada su u njima degenerici koji pre nisu imali ni dan radnog staza.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Fuck it, ne znam šta da ti odgovorim. Najbolje da niko ništa ne radi da niko ništa ne plaća a da svi furamo RR. Mada znam da je ispod Vojvodine plaćanje većine računa nepoznanica, jednostavno možemo tako u nedogled da se natežemo.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2012, 20:45:05 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
ebiga. gledam moju opstinu, u njoj su zaposleni svi oni koji su bili najgori u svemu. jedina kvalifikacija im je clanska karta ds-a.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.26
tako je, ispod Vojvodine ljudi ne znaju sta je placanje racuna, stavise nikad nisu videli ni jedan  Smile Smile

nije im jos ni javljeno da je izmisljena struja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
tako je, ispod Vojvodine ljudi ne znaju sta je placanje racuna, stavise nikad nisu videli ni jedan  Smile Smile

nije im jos ni javljeno da je izmisljena struja  Smile

Ma ko vas iskreno ..... vama sta god da naprave imacete izgovore i neke izmisljene razloge, bus vam je jedan od hiljadu. Ostavljam vas Beo gradjane da se raspravljate.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2012, 21:37:38 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Srbski narod nikada nije voleo okupatore.
mada ima i izroda kojima mozes da radis sta hoces. koji su uvek uz vlas'.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Sve to "ispod Vojovodine", sve su to seljaci, ta Srbija, tu nema ni kulture, ni evropskijeh vrednosti. Sve bih ja njih na prinudno produhovljavanje po večernjim školama po Novom Sadu, da se nauče noblesu i kulturi i da vide kako se plaća prevoz sa kulturom. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
To je neka navika ljudi u BG, godinama je svercovanje bilo nesto najnormalnije. To su uglavnom izgovori, dajem glavu da bi se oni koji su se svercovali do sada svercovali i na dalje pa da je na ulicama sve do jednog najnoviji autobus koji je cist kao apoteka, ima vrhunsko grejanje/hladjenje i ne kasni.

Nemoj ti tako lako glavu da daješ, već malo mućni pre toga. Smile
10 godina ja živim u Beogradu, 10 godina kupujem jebenu markicu svaki mesec, vozili smo se po gužvama, prljavim autobusima, čekali po sat vremena, plaćao kazne iako sam imao uredno markicu i povlasticu (DA, tako je, da sada ne objašnjavam kako i zbog čega) i sve je to OK, to je jednostavno tako i meni to nije trn u oku. Ali kada vidim sernjanje oko BUSPLUS-a, kako će posle toga kao da nam svane, kako će biti manje šverca, kako će autobusi da budu tačniji i sl. e pa to stvarno nema smisla.
@Coolruner
Rekao sam i evo ponoviću, kaži mi ti i svi koji misle da je BUSPLUS bolji, jednu jedinu prednost tog sistema u odnosu na stari, jednu jedinu, koju ja kao putnik imam! Nema je, o tome se radi, a pune mi glavu svaki dan sa tim da treba da se osećam kao da sam kresnuo Severinu.
Puna mi je glava tih koji svaki dan dovode ljude u zabludu svojim glupim pričama, a da u isto to vreme sebi pune džepove-to naravno ne mora da bude direktno, ali ti meni posao u Srbiji ja tebi u Turskoj i to je to. Alo, osvestite se  Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2012, 08:27:13 od jakuzabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.