Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 242 243 245 246 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 366167 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Maradic tako revnosno agituje za Bus-plus od njegovog nastanka...ne bi me cudilo da ima neki udeo u toj firmi
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Maradic, kako te nije sramota, nasilnice jedan. Sta mislis, ne mora ni da voze uopste, ngo gradjani da im posalju pare postom da se oni ne izlazu trosku.Jel tebi jasno da je gradski prevoz vec placen iz budzeta grada a koji se puni od poreza gradjana. Kome da se ponovo plati reket za prevoz i zasto bi narod placao dva puta jednu te istu uslugu?

Lepo Mrgi reko, rasprodati i privatizovati GSP, privatnicima dati licence i to je to, budzet ima dobro da se rastereti. Samo onda se placa kesh, na vratima, i osiguranje koje ide uz autobus se isto placa  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Prvo moras da znas da onaj ko hoce da se baavi javnim prevozom mora prvo da kupi autobuse pa da naplacuje voznnju. Sva ova prevozna sredstva su kupljena parama poreskih obveznika i data -poklonjena nekome ko vrsi prevoz pa mu se placaju svi troskovi iz budzeta poreskih obveznika pa jos hoce po drugi put da naplate.
Pricas o prodaji, pa sta mislis ko kome cije prodaje? Prvo treba da si nesto kupio pa da prodas, a ne da prodajes tudje.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Prvo moras da znas da onaj ko hoce da se baavi javnim prevozom mora prvo da kupi autobuse pa da naplacuje voznnju. Sva ova prevozna sredstva su kupljena parama poreskih obveznika i data -poklonjena nekome ko vrsi prevoz pa mu se placaju svi troskovi iz budzeta poreskih obveznika pa jos hoce po drugi put da naplate.
Pricas o prodaji, pa sta mislis ko kome cije prodaje? Prvo treba da si nesto kupio pa da prodas, a ne da prodajes tudje.

Pa ne placas ni recimo troskove izgradnje vodovoda i elektricne mreze nego ako stanujes u zadnjem selu gde se preko sto brda pravi dalekovod placas isto kao kilometar od elektrane kilovat. A izgradilo se, naravno, iz budzeta al eto, po tome mozes i da ne placas struju ni vodu, posto je izgradnja vec placena iz tvog dzepa...

Prvo moras da znas da onaj ko hoce da se baavi javnim prevozom mora prvo da kupi autobuse pa da naplacuje voznnju.

To je barem lako, prodaju nekom ko ima para a sa tim parama ispune rupe u budzetu i to je to, mirna backa
« Poslednja izmena: 13. Maj 2013, 21:46:43 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Pa ne placas ni recimo troskove izgradnje vodovoda i elektricne mreze nego ako stanujes u zadnjem selu gde se preko sto brda pravi dalekovod placas isto kao kilometar od elektrane kilovat. A izgradilo se, naravno, iz budzeta al eto, po tome mozes i da ne placas struju ni vodu, posto je izgradnja vec placena iz tvog dzepa...

E sada si stvarno lupio. Naravno da se plaća izgradnja, al ti očito nisi sa sela.
Na selu ti je batice moj, ako hoćeš, struju, vodu, telefon, asfalt ili bilo šta od toga, moraju seljaci da participiraju i tu bude po kući od 1000€ pa na gore, zavisi šta i kako se radi.
A to što se i doda iz budžeta, to ode političarima za proviziju i kampanju, pošto se jedino tada i gradi.

I nemoj da se blamiraš više braneći neke banana stavove i budalaštine, bolje za tebe. Jer vidiš i sam da ovi iz BusPlusa i gradski oci svaki dan jedu sopstvena govna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung neki

E sada si stvarno lupio. Naravno da se plaća izgradnja, al ti očito nisi sa sela.
Na selu ti je batice moj, ako hoćeš, struju, vodu, telefon, asfalt ili bilo šta od toga, moraju seljaci da participiraju i tu bude po kući od 1000€ pa na gore, zavisi šta i kako se radi.
A to što se i doda iz budžeta, to ode političarima za proviziju i kampanju, pošto se jedino tada i gradi.

I nemoj da se blamiraš više braneći neke banana stavove i budalaštine, bolje za tebe. Jer vidiš i sam da ovi iz BusPlusa i gradski oci svaki dan jedu sopstvena govna Smile

Telefon:
U kuci gde sam se rodio - 1300 maraka
Kod tasta - 1800 maraka

Struja:
- 1000 marke
- preko 10000 maraka (deset hiljada bivsih svapskih para) morali u svojoj reziji da grade mrezu, kupuju trafo i na kraju placaju prikljucke Elektro distribuciji - na kraju, naravno, po ugovoru sve to preslo u ruke iste jer je "takav zakon"

Vodovod:
- 1400 rkema
- bunar, pumpa, pa ako nestane struja sporet i lavor

Asfalt:
- 800 markica
- 600 evra, ali nema do kuce - nego oko sto metara po prasini

Kablovska:
- u najavi, a ka' ce ne znamo - 400 evra
- ni u najavi - trazili nam pre par godina 1000 evra po domacinstvu

Internet:
- smrdljivi vajrles (ako ga uvatis) 512kb - 1200 dinara mesecno
- opet isto - samo 1300 dinara

Sve se to dogadja na dvadesetak kilometara od Pozarevca. Oni koji su zabaceniji su prosli mnogo gore.
Porezi se, koliko ja znam, isti placaju i u Pozarevcu i u Beogradu i u mojim Ceprljikovcima - zasto onda ja moram da placam ono sto neko dobija dzabe.
Zaboravih da pomenem nebrojene samodoprinose na nivou opstina za "projekte od opste vaznosti" koji nikad nisu ni zapoceti.

A da:

DOLE BUSPLUS SISTEM ZA PRACENJE LJUDI PO BEOGRADU I OSTATKU CIVILIZOVANOG SVETA!!!
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Pa dobro, kad tako zabaceno stanujes, mislim da tamo nema nikakvog BusPlusa, nema ni autobusa  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
takvi kao zile obično beže u dijasporu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung neki
Pa dobro, kad tako zabaceno stanujes, mislim da tamo nema nikakvog BusPlusa, nema ni autobusa  Smile
Da malo sletis sa tvog virtuelnog neba u srpsku stvarnost znao bi da je takva situacija u svim srpskim selima, ako sam zabacen ja, koji sam osamdeset kilometara od glavnog grada, sta da radi ili ocekuje onaj siromah na Staroj planini ili na Pesteru? Da se obesi na krivu vrbu?

takvi kao zile obično beže u dijasporu.
Nemas ti pojma kakvi su oni kao zile. I najbolje ti je, a i najlakse, da nikad ne saznas.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Da malo sletis sa tvog virtuelnog neba u srpsku stvarnost znao bi da je takva situacija u svim srpskim selima, ako sam zabacen ja, koji sam osamdeset kilometara od glavnog grada, sta da radi ili ocekuje onaj siromah na Staroj planini ili na Pesteru? Da se obesi na krivu vrbu?

Zavisi, i Novi Sad je oko osamdeset km od glavnog grada pa nije nesto zabacen. Onaj na Staroj planini ima cist vazduh, zdravu hranu i vodu i manje stresa od onog u BG-u ali zato mora da ima svoja kola.
Inace, zabacenih sela imas svugde, ne samo u Srbiji
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 242 243 245 246 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.