Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 365263 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Apple 13pro
kako sam cuo, od skoro krece fora, da ce da ima svaki bus svog kontrolora
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Nexus 4
To je extra... Kad to uvede treba neko da ih uvati za uvo i da pita zasto su se bacale pare za jebene aparate ako ce da bude kontrolor u svakom vozilu... Jebem li ti bandu lopovsku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64

neke linije već imaju. npr 23. al su se razbežali po vrućinama.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Tel.Me Your.Number
Jutros sam prokuv'o u Špancu. Izgleda da su mu isekli klimu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Apple 13pro

zezas da 23-jka ima
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64

zezas da 23-jka ima

imala. linije preko b.brda su bile pokrivene. ne sve. nema ih već par dana.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia 6630, valjda
shta, gotago sa bb?
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
SLOBODA KRETANJA KOŠTA 1500 DINARA

Danas 07.05.2013., oko 14.23, u tramvaju 7, broj 1522, kontrolori su sramotno maltretirali Amerikanku, ženu oko 35 godina, koja je upravo doputovala u Beograd, sa ogromnim koferom. I pošto je ušla na istoj stanici gde i kontrolori, kod Železničke stanice, odmah su se uhvatili za nju, ne obraćajući pažnju na desetak putnika koji su videvši kontrolu požurili da validiraju svoje karte . Momak i devojka koji su ponosno predstavljali Bus plus, a pri tom nisu znali engleski, fizički su ženu odvukli do vrata...

Amerikanka je objašnjavala da nije našla menjačnicu, da nije na stanici imalo prodajno mesto gde bi kupila kartu, ali ne, kontrolori su rešili da je izbace na stanici kod Beogradjanke, da sa njom idu do menjačnice i da joj naplate 1500 dinara...jer je Amerikanka imala pasoš, a taj dokument im nije bio adekvatan da naplate kaznu. Pola tramvaja je stalo uz Amerikanku koja se toliko uzrujala i uplašila da je počela da plače, ali ne kontrolori su puni sebe rešili da na jadnoj ženi isteraju pravdu...

Htela sam sve snimiti, ali nisam mogla da izdržim više ovu sramotu naše nacije, Beograda, Srbije i ponudila sam Amerikanki svoju kartu, a da mene umesto nje nastave da maltretiraju. Medjutim, nisu hteli da prihvate to, molim Vas, bitno je bilo da se uzme novac...

Da izvinite, poserem se na 1500 dinara! Koliko košta obraz i ponos grada Beograda? Toliko me je bilo sramota cele situacije, onih dvoje mladih ljudi koji predstavljaju Bus plus i sa punim pravom noseći uniformu Bus Plusa misle da imaju pravo, smelost i hrabrost da maltretiraju ženu, državljana strane zemlje...

Da li je to Beograd? Da li je to Srbija kakvu stranci treba da vide i iskuse? Da li je to zemlja u kojoj treba da živimo? Žao mi je što imam 47kg i što sam žensko, inače bih onih 1500 dinara koje sam dala za kaznu nabila onim kontrolorima u d*pe... izašli su kod Beogradjanke kao p***e, a Amerikanka plačući se svima nama zahvaljivala i posle minut ponudila mi 10 evra. Naravno, nisam uzela, ja sam se tresla od besa, bilo mi je žao preplašene i izblamirane žene, došlo mi je da zaplačem sa njom koliko me je bilo sramota i koliko sam bila besna! 1500 dinara je cena ove sramote i blama...mene je sramota u ime ove zemlje, u ime ovog grada ... strašno!!!

Pozdrav ženama i dečku koji studira prava i koji se jedini od muškaraca založio i usprotivio ovom maltretiranju...

Svedok: I. K.

Dalje od ovoga ne treba da bi se zapitali da li da nastavimo da plaćamo kriminalni i nasilnički BusPlus ili treba da ga bojkotujemo!
  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia 5800 express mus
Secam se jedanput kad su bile SS stanice,kad su vrsili pretres celog busa na pojedinim stajalistima,konkretno na Brankovom mostu,kada su UKINULI stanicu(KO je bus-plus da ukine stanicu?  Smile Smile) ispod mosta,to mu dodje kao prva stanica posle zelenjaka kad krecu busevi odozgo,i jedan covek koji nije odavde pita bus-plus seljacinu,koji prevoz ide do Zemuna,tj do glavne ulice,kod poste,na sta ovaj odgovara NE ZNAM.

Kako kontrolor karata,moze da ne zna koji prevoz gde ide?  Smile

Lopovluk veliki,ovo stvarno vise nije u redu.A ovi divni uredni gradjani,sto kazu da trazimo izgovor da ne placamo kartu,evo ja se nudim,neka mi plate.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Toliko me je bilo sramota cele situacije, onih dvoje mladih ljudi koji predstavljaju Bus plus i sa punim pravom noseći uniformu Bus Plusa misle da imaju pravo, smelost i hrabrost da maltretiraju ženu, državljana strane zemlje...

Dobro je prosla, moglo je da bude i ovako, u njenoj zemlji  Smile

Citat
Kako kontrolor karata,moze da ne zna koji prevoz gde ide?

Pa posao mu je da trazi karte a ne da daje informacije, nit je placen za to
« Poslednja izmena: 13. Maj 2013, 16:23:40 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.227 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.