Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bruka u Novom Sadu ~ Đinđić bez ulice, Miloševiću bulevar  (Pročitano 18307 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
st_faca , nisam provalio da si Ujko, to nam sve govori i otud tvoje odlicno poznavanje majn kamfa.
Nisam znao da je to vasa obavezna literatura, ali ako su vasi susedi docekali hitlera u Mariboru, a vi bili njegovi najbolji saradnici, nije cudo.

Ti si poslednji koji treba da nama Srbima prica o nekom fasizmu, plati ratnu odstetu za pobijene Srbe u Jasenovcu i ostalim logorima, pa zatim za ovaj novi genocid, pa mozda jednog dana mozemo voditi normalnu diskusiju.

Što odn. tko je to "Ujko"?

Čuj, ja u Jasenovcu nikog nisam ubijao, niti sam ikakav genocid činio, prema tome ja se nikom ne moram za ništa ispričavat.

A inače, teorija kolektivne krivnje - tipa svi Hrvati su krivi za Jasenovac - je još jedna od niza tvojih "usvojenih" Hitlerovih tehnika. Naime,tvoj "prijatelj!" Adolf je pionir plasiranja kolektivne krivnje sa teorijom da su Židovi jedini odgovorni za njemački poraz u 1. svj. ratu  i stanje Njemačke nakon rata.

Ajde budi malo kreativniji pa razvij neku vlastitu teoriju, nemoj samo kopirat Adolfa!! Pametan si ti, možeš ti to!!

P.S. Šta si tako zapeo za tu ratnu odštetu? Šta misliš da će netko tebi osobno uplatit neku lovu?
« Poslednja izmena: 01. Sep 2006, 13:36:21 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Ne kopiram hitlera, cak nikada nisam ni napisao njegovo ime velikim slovom, pogledaj sve moje postove.
Neka bude da kopiram Solanu ili recimo ovog Ahtisarija, eto kad ste vi u pitanju samo zelim da sprovedem naprednu zapadnu demokratiju kao konacni obracun sa hipotekom koju nosi hrvatski narod zbog ustaskih zlocina iza koga stoji.
Ne morate da placate odakle vam, dacete RSKrajinu, dovoljno je.

Znaci koristim recept E.U. i ako je to fasizam, ajde da im svi zajedno okrenemo ledja.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ne kopiram hitlera, cak nikada nisam ni napisao njegovo ime velikim slovom, pogledaj sve moje postove.
Neka bude da kopiram Solanu ili recimo ovog Ahtisarija, eto kad ste vi u pitanju samo zelim da sprovedem naprednu zapadnu demokratiju kao konacni obracun sa hipotekom koju nosi hrvatski narod zbog ustaskih zlocina iza koga stoji.

Znaci koristim recept E.U. i ako je to fasizam, ajde da im svi zajedno okrenemo ledja.

Evo opet ti sa varijacijama na hitlerovske teme...

Tako je i on optuživao zapadnoeuropske demokracije za nepravedan tretman i nametnuti versailleski režim, kao što ti "častiš" EU, Solanu i Ashtisarija

Tako je i on poistovjećivao Židove sa svim lošim što se Njemačkoj dogodilo kao što ti identificiraš ustaše sa Hrvatskom i Hrvatima

Tako je i on prisvajao Sudete, Austriju, zapadnu Poljsku kao što ti prisvajaš prostor na kojem je svojedobno postojala samoproglašena tvorevina tzv. RS Krajina...

Opet ponavljam - ako to sve pišeš a bez prethodnog upoznavanja sa Hitlerovim mislima, teorijama i govorima, onda te se ne može optužit za plagijat. Samo za glupost.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 

Evo opet ti sa varijacijama na hitlerovske teme...

Tako je i on optuživao zapadnoeuropske demokracije za nepravedan tretman i nametnuti versailleski režim, kao što ti "častiš" EU, Solanu i Ashtisarija

Tako je i on poistovjećivao Židove sa svim lošim što se Njemačkoj dogodilo kao što ti identificiraš ustaše sa Hrvatskom i Hrvatima

Tako je i on prisvajao Sudete, Austriju, zapadnu Poljsku kao što ti prisvajaš prostor na kojem je svojedobno postojala samoproglašena tvorevina tzv. RS Krajina...

Opet ponavljam - ako to sve pišeš a bez prethodnog upoznavanja sa Hitlerovim mislima, teorijama i govorima, onda te se ne može optužit za plagijat. Samo za glupost.
mudro zboris!!!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Vratite se lagano lepo temi i batalite raspravu!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Tako je bre, vratite se raspravi... Smile Smile =D>Broooooka !!!

Dobro kaze naslov teme. Bruka...sto ulica nosi naziv po NATO kvislingu Zoranu Djindjicu. To treba podhitno menjati...od kad se nazivima ulica daju imena kvislinga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Ja htedoh da prijavim moderatoru da sam napisao za Zorana Djindjica da je KVISLING, no "sistem" mi odgovori kako nije logicno prijavljivati modratoru svoj post...

ebes ga, nije ni tehnika savrsena....

Znaci sme se napisati za Zorana Djindjica istina na ovom forumu...LEPO !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Milosevic je    Smile
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Pricaj srpski da te ceo svet razume, Djindjic je izdajnik, ali je bio pravi nacionalista u poredjenju sa ovim Tadicevcima i Cedistima.
Tako da ne znam kako bi njegove naslednike nazvao ...

Cuj, majmun ode u R.S. i kaze balijama "RS nema veze sa KiM", a sada se grli i ljubi sa Dodikom.
A sada trckaraju po Novom Sadu,a znaju da ih SPS samo lozi, t.j. pusta probne balone.
Kakvi jeftini politicki poeni ... populizam na kvadrat i licemerje na kubni.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
*Brainiac* rece
"Zavrsavajuci jos jedan dan na poslu, zacuh zvuk pistaljke, ja kroz prozor- kad tamo.....Imao sam sta i videti.Masa od 2-3 kilometra ljudi ide i duva u malo plasticne sprave viori zastavama i u rukama nosi neki komad plavog papira na kojem sam tek naprezuci se procitao:"ulica Zorana Djindjica"
Sve mi je bilo jasno.Vec vidjeno.Zamisli mi necemo da damo ulicu Slobodanu Milosevicu?Moze li neko da mi objasni zasto????
Bio je kriminalac koliko i Djindjic.Samo sto je nasu zemlju vodio u jako tesko vreme.Vreme koje nije on nametnuo.Vreme koje nam je bilo sudjeno kad-tad.Vreme rata koji se zavrsio kako je i poceo.Vreme sankcija.
Mislite da nam je sada bolje?Mislite da bolje zivimo nego tada?Gresite.Samo su maske kvalitetnije, boje izrazenije i ljudi slatkoreciviji.Ovo sto nam se danas desava obice nam se o glavu tek za 5-10 godina.To se zove podmukla politika.
I samo mi nije jasno protiv koga se bore oni samozvani protestanti?Protiv Milosevica?E pa dragi sugradjani ima jedno obavestenje za vas:

"Slobodan Milosevic je mrtav."A vi ste ti koji ga uzdizete iz mrtvih, podsecate narod i svet na njega, stvarate kult Milosevica a nista toga ni svesni.
Moj savet je :"borite se protiv ovih zivih zlcinaca a mrtve ostavite na miru"\.Oni ionako ne mogu vise da vam naskode...

Novi Sad 01.09.2006 godine 16:58h"

Moj komentar
O tome ja ovim evropejcima non-stop pricam, oni su rehabilitovali Slobu, svojom mrznjom, nesposobnoscu, nemoralom, idolopoklonistvom itd.
Vasi evropski "partneri" su osnovali sud koji je posluzio Milosevicu kao pozornica za "politicke govore", a gle ironije najsrbofobicnija tv je prenosila njegove nastupe, pa kada su videli da su ucinili konta-efekat i pored pristrasnih komentara namrstenih voditelja i gostiju, hteli su da ukinu prenose.
Srbi su ga tek tada upoznali i ocigledno oprostili.
Bili smo na istoj strani (ko sto rece i analiticar Slobodan Antonic), sada je sa tim gotovo.

Uradite to isto sa Seseljom, pa da mi Radikali mirno vladamo 20-ak godina ... samo napred u setnje i u srbo-fobiju.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.