Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bruka u Novom Sadu ~ Đinđić bez ulice, Miloševiću bulevar  (Pročitano 18334 puta)
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson 
Ruska federacija,Ruska federacija i Ruska federacija.
Zatim saradnja sa Kinom i ostatkom sveta, vec postoje dobri rusko-kineski odnosi i da pokusamo da ozivimo nesvrstane.

Bez ultimatuma i sile, necemo biti bogati kao Irci, ali sigurno cemo biti bogatiji od polozaja "poslednjeg vagona" u e.u. vozu.
A i okupacija ruske vojske bi bila povod za nacionalno slavlje, poput 5-o oktobarske euforije.

Eto ja imam par opcija, a vi jednu i to jos neprijateljsku, sem ako ne podrzavate politiku Natase Kandic i malog Cedice Nedica.
Zasto mislis da i u tom ruskom vozu koji jedva i sebe vuce zasad bi mi bili negde drugde ako ne zadnji, i naravno da treba da budemo u eu vozu zadnji osim ako ti nemas neki dobar razlog da budemo negde drugde, mozda prvi (ko mi kinesko selo malo vece) koji su sami sebe najvecim delom sjebali i doveli ovde gde smo pod vodjstvo tvojih idola i oslanjanjem na rusku bratiju...e moj decko
Dve stvari moras da zapamtis kojih jos uvek nisi svestan jer verovatno ti soba nema prozore
Pod1. Danas se jedino podrazumeva boja, miris i veroispovest novca (to ti rusi najbolje mogu objasniti)
Pod2. Proslo je vreme kada se svet delio na blo9kove sada je sve manje vise jedno,a mi smo pripali EU to moras da prihvatis i zauzmes svoju poziciju koja nije nimalo sramotna bar je nasa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
Pricaj srpski da te ceo svet razume, Djindjic je izdajnik, ali je bio pravi nacionalista u poredjenju sa ovim Tadicevcima i Cedistima.
Tako da ne znam kako bi njegove naslednike nazvao ...

Cuj, majmun ode u R.S. i kaze balijama "RS nema veze sa KiM", a sada se grli i ljubi sa Dodikom.
A sada trckaraju po Novom Sadu,a znaju da ih SPS samo lozi, t.j. pusta probne balone.
Kakvi jeftini politicki poeni ... populizam na kvadrat i licemerje na kubni.
ti decko stvarno imas problem... celu jednu temu od gomilu postova ti svet objasnjava zasto je Tadic sa tim stavom dosao u BIH i n kraju ti se lepo natenane izdeklamuje ono sto bi covek prosecne inteligencije mogao sam da predpostavi...al dzaba....ti zaboravis, i nastavljas da ponavljas isto sto recitujes vec pola godine...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Protest u Novom Sadu
1. septembar 2006. Izvor: B92, Beta

Novi Sad -- Održan je protest u Novom Sadu zbog predloženog ukidanja naziva ulice Zorana Đinđića i davanja imena jednom bulevaru po Miloševiću.

Nekoliko hiljada članova i simpatizera Demokratske stranke i drugih novosadskih opozicionih stranaka prošetalo se danas od centralnog gradskog trga do Filozofskog fakulteta u znak protesta zbog inicijativa da se ukine ime ulice Zorana Đinđića i da se jednom bulevaru dodeli ime Slobodana Miloševića.

U Demokratskoj stranci kažu da za njih ništa ne znači to što inicijativa za ukidanje naziva ulice Zorana Đinđića možda neće biti prihvaćena, jer im podjednako smeta i to što se predlaže da Slobodan Milošević dobije svoj bulevar.

Gradski organi bi do kraja ovog meseca trebalo da raspravljaju o tome da li će Novi Sad dobiti bulevar Slobodana Miloševića i da li će ostati bez ulice Zorana Đinđića. Međutim, kada oni donesu svoju odluku, konačan sud o tim pitanjima treba da da i Ministarstvo za lokalnu samoupravu.

Strašno je ukidanje ulice sa Đinđićevim imenom

Potpredsednik Demokratske stranke Dušan Petrović izjavio je da je strašno pokretanje procedure koja treba da dovede do toga da Novi Sad izgubi ulicu sa imenom pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića.

"Mi se u stvari borimo za to da naša vrata ka civilizaciji i Evropi ostanu otvorena i siguran sam da ne postoji ni najmanja mogućnost da se vratimo nazad. Takođe sam siguran i da ćemo odbraniti ulicu Zorana Đinđića u Novom Sadu", rekao je Petrović koji je prisustvovao protestnoj šetnji.

Predsednik Skupštine Vojvodine Bojan Kostreš rekao je da Novi Sad može jedino da dobije "ulicu žrtava Slobodana Miloševića", ističući da je "Milošević sinonim zla u čitavom regionu i mnoge žrtve su rezultat njegovog delovanja".
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6680
bruka...
zar balkanskom kasapinu dati ime jedne ulice u jednom od najlepsih gradova balkana
SRAMOTA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Stigao mi je mail, eno kuce jale na POP-a....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 748
Zastava Usa
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung 6
Zavrsavajuci jos jedan dan na poslu, zacuh zvuk pistaljke, ja kroz prozor- kad tamo.....Imao sam sta i videti.Masa od 2-3 kilometra ljudi ide i duva u malo plasticne sprave viori zastavama i u rukama nosi neki komad plavog papira na kojem sam tek naprezuci se procitao:"ulica Zorana Djindjica"
Sve mi je bilo jasno.Vec vidjeno.Zamisli mi necemo da damo ulicu Slobodanu Milosevicu?Moze li neko da mi objasni zasto????
Bio je kriminalac koliko i Djindjic.Samo sto je nasu zemlju vodio u jako tesko vreme.Vreme koje nije on nametnuo.Vreme koje nam je bilo sudjeno kad-tad.Vreme rata koji se zavrsio kako je i poceo.Vreme sankcija.
Mislite da nam je sada bolje?Mislite da bolje zivimo nego tada?Gresite.Samo su maske kvalitetnije, boje izrazenije i ljudi slatkoreciviji.Ovo sto nam se danas desava obice nam se o glavu tek za 5-10 godina.To se zove podmukla politika.
I samo mi nije jasno protiv koga se bore oni samozvani protestanti?Protiv Milosevica?E pa dragi sugradjani ima jedno obavestenje za vas:

"Slobodan Milosevic je mrtav."A vi ste ti koji ga uzdizete iz mrtvih, podsecate narod i svet na njega, stvarate kult Milosevica a nista toga ni svesni.
Moj savet je :"borite se protiv ovih zivih zlcinaca a mrtve ostavite na miru"\.Oni ionako ne mogu vise da vam naskode...

Novi Sad 01.09.2006 godine 16:58h
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Protest u Novom Sadu zbog mogućeg preimenovanja ulica

Zoran Đinđić forever, Milošević malo morgen

Novi Sad - Više hiljada Novosađana protestovalo je juče zbog najave novosadskih socijalista da se jednom bulevaru da ime Slobodana Miloševića i razmotri predlog da se preimenuje Ulica dr Zorana Đinđića.

U organizaciji DS, LSV, LDP, SPO i drugih stranaka građani su se okupili na Trgu slobode, sa transparentima i zastavama. Zvižduci su se čuli ispod prozora kabineta gradonačelnice Maje Gojković u Gradskoj kući, a povorka je potom krenula u protestnu šetnju novosadskim ulicama do Ulice Zorana Đinđića u univerzitetskom kampusu kod Filozofskog fakulteta na kojem je Đinđić 80-ih godina radio kao profesor.

Na prigodnim transparentima pisalo je: "Đinđić forever, Milošević malo morgen", "Ni metar ulice diktatoru S. M.", "Bulevar žrtava Slobodana Miloševića", kao i veliki transparent sa predlozima za nazive ulica- "Srebrenička, Ulica Ivana Stambolića, Slavka Ćuruvije, Vukovarska, Izbegličkih kolona, Prevarenih štediša, Ibarske magistrale..." Protestna šetnja protekla je mirno, a policija je pratila šetače, među kojima su bili i pojedini strani učesnici međunarodne konferencije o ulozi regija u proširivanju EU.

Izvor: Danas
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Bravo za Novosadjane
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Pozdrav za sve LPD-ovce i ostale, svaka vasa svinjarija nam dize rejting, samo tako nastavite.
Siguran sam da cete se pribliziti toj magicnoj cifri od 5% i verovatno cete uci u parlament, ali zahvaljujuci vama cemo poraziti SPO,LSV,G-17, a ono sto ostane od DS, DSS i SPS-a bice nemocno da se suprostavi takozvanoj "radikalizaciji" Srbije.

Milošević sinonim zla = srpski narod sinonim zla.
LDP evropski nacionalisti protiv Srbije i srpskih patriota.
Izaberi naciju i glasaj sutra za svoje.

Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Gambino po tebi:   
Milosevic= srpski narod    Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6680
gambino sto ne  Smile pa mozda dodjes k sebi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.384 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.