Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bruka u Novom Sadu ~ Đinđić bez ulice, Miloševiću bulevar  (Pročitano 18343 puta)
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
gambino sto ne  Smile pa mozda dodjes k sebi
Nemoj bre, razbice zid , a to kosta
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Punk's njet mrtav..,Kosovo je Srbija...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 610
Zastava Serbia-na granici snova i stvarnosti !
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson Z600
Ova tema izaziva velike polemike i prepucavanja ko je za koga ,ko je skim , ko je izdajnik , ko je lopov ,ko je heroj ,junak itd.
Ućićemo i u kafanska prepucavanja kako je" Sloba počeo rat ", kako je "Zoki bio mirotvorac" i td ,i td

Da se nebi svađali predlažem da pomenuti naziv ulice Zorana Đinđića preimenujemo.
Ako Sloba nema ulicu ,neka nema  ni Zoki!

...i svi zadovoljni.

Kako ulica ne bi bila bezimena predlažem gradskoj vlasti i komisiji za dodelu naziva ulicama da ulici da ime

ulica "SRPSKOG HEROJA DRAGIŠE POPADIĆA"

"zaklinjem se veran biću Dragiši Popadiću"

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

bzcvr1.jpg
(40.57 KB, 230x172)
IP sačuvana
social share
Kosovo je srce Srbije, ... Vojvodina je njen mozak, ...a reka Drina je njena kicma koja protice kroz njenu samu sredinu!

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung e730
Gambino po tebi:   
 Milosevic= srpski narod    Smile Smile Smile

Није ли то оно што је Ахтисари рекао, само у пренесеном значењу? Значи, није проблем Слоба, проблем смо ми. Или се можда не слажете са Ахтисаријем?
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 
Jos jednom, nije problem ni samo Milosevic, ni samo narod, danas skoro polivina srba misli kao Milosevic, pre 2000. mozda i vise. Pa nisu nam marsovci krivi. Mislite o tome!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Bruka za Srpski narod oko ulica se raspravlja, zemlja se raspada. Ni jedan od ove dvojice nije bas zasluzio da se po njima zovu ulice.

O pokojnicima sve najbolje Smile a o zivima isto .......ups Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

долазим са маглом,одлазим са маглом..

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4856
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jos jednom, nije problem ni samo Milosevic, ni samo narod, danas skoro polivina srba misli kao Milosevic, pre 2000. mozda i vise. Pa nisu nam marsovci krivi. Mislite o tome!

tu si u pravu 100% samo ne znam vishe da li je to loshe ili dobro  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

долазим са маглом,одлазим са маглом..

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4856
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja htedoh da prijavim moderatoru da sam napisao za Zorana Djindjica da je KVISLING, no "sistem" mi odgovori kako nije logicno prijavljivati modratoru svoj post...

ebes ga, nije ni tehnika savrsena....

Znaci sme se napisati za Zorana Djindjica istina na ovom forumu...LEPO !

Daj neko logicno objashnjenje zbog cega je on to? Nemoj klasicno da govorish kao zakleti socijalista recenice tipa
"Tadicu je otac jevrej..." "Ovaj valja drogu" itd...mislim da znash na shta mislim...

PS sorry za dupli post  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
sta je to djindjic uradio?
ko je on bio?
sto bi mu se dala ulica?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Ainhoa , nazalost to je stav Evro-amerike,jer ocigledno je da stoje iza Ahtisarijevog stava.
Za razliku od fasisticke Nemacke, ceo svet se slozio da ta zemlja mora da prodje kroz proces denacifikacije, nas optuzuju oni koji su nas unistili to je samo zapad.

Posto ovde postoje stranke koje se slazu sa Ahtisarijevom fasistickom ideologijom, napisao sam to sto sam napisao, da jednom ostave na miru Milosevica i javno optuze srpski narod, a ne da se kriju iza SM.
Ali znamo koliko i podmukloj DS znace ovi politicki poeni, oni su najveci licemeri.
Posto ja smatram da S.M. nije nista lose uradio susedima,cak naprotiv, mogu da kazem Milosevic = srpski narod.
A to smo smo sebi naneli stetu, pa sami smo krivi, mada opet ja veci teret odgovornosti svaljujem na zapad...
Kakvo tek misljenje imaju njegovi idolopoklonici, pa oni apsolutno stoje iza teze Milosevic = srpski narod.

p.s.ako znaju da vecina Srba, polovina gradjana Srbije mrzi Z.DJ. zasto su stavili njegovu ulicu, osim ako ne racunaju na jos vece sukobe i dublje podele, a ja tvrdim da je najbolje za Srbiju da ni jedan od njih dvojice ne dobije ulicu.
I nemojte stalno da se pozivate na te Srbe koji su borili protiv tog "zlog" rezima, jer postoje i Srbi koji su se borili protiv tog istog Slobe, ali zbog nekih drugih razloga.
Da bio je veci problem od Djindjica, ali posle petog oktobra je taj isti Z.Dj. bio veci problem od njega(lazni nacionalista je manje zlo od fanaticnog evropjeca), a kada su ga zapadne sile ubile, dosli su jos gori mondijalisti od njega.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
@ Gambino
Blago tebi,sta bih ja dao za tvoju pamet  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.