Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bruka u Novom Sadu ~ Đinđić bez ulice, Miloševiću bulevar  (Pročitano 18335 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel One Touch
henri,dok je razmisljanja kao sto je gambinovo,mi bolje i ne zasluzujemo(nazalost...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Kako je nekim ljudima dosadno, kako se glupiraju i kako skupljaju politicke poene je sramno.
SRS nece podrzati predlog SPS, jer po zakonu je nemoguce da Sloba dobije ulicu, nije prosao vremenski period od dve godine.

Ali ajde igrajte se , zabavljajte budale koje vas prate
I kakav "obavezan smer" u propast, lpd-ovci, to samo ako uvedete fasisticku ili komunisticku diktaturu.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Henri19 , Evropljani misle da nam nije mesto u Evropi, a ja ne zelim da budem nepozeljni gost.
Nisi mi odgovorio na ovo: Kako planias da izadjemo iz trenutne krize i obezbedimo normalnu buducnost mladima,ako mislis da nam nije mesto u evropskim integracijama?
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
st_faca , Mein Kampf je sastavni deo danasnje evropske politike, ja sa tim nemam nista.
Pa valjda vi evropejci morate da poznajete ta zapadno-evropska kulturna dostignuca, meni je to sve strano i neprijateljsko.
Zar nije Nemacka motor pokretac E.U..
Kako si drugacije prepoznao majn kamf ako ga nisu dobro prostudirao ... kao i svaki evropejac i germanofil.

Kako nemaš ništa kad ponavljaš Hitlerove floskule (uz već navedene izmjene) i razvijaš identične teorije o ugroženosti vlastite nacije, o sveopćoj zavjeri protiv vlastite nacije, o potrebi odvajanja od "dekadentne demokracije" i "degenerirane europske civilizacije", o vraćanju "korijenima nacionalnog bića", o okretanju "prema istoku"

Ponavljam - zamijeni "Njemačka" sa "Srbija" i "arijevci" sa "pravoslavlje". Ostatak je potpuno identičan.

A tragedija je još veća ako nisi proučio Mein Kampf nego si do takvih zaključaka došao sam.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Докле ова зајебанција. Какав Милошевић, какав Ђинђић. Smile

Законом треба забранити да се улице именују по политичарима, најмање, 50 година након њихове смрти.

Овако, како се се промени власт, тако мењају називе улица, а ми - трчи у мурију и мењај ЛК што, наравно, кошта. Smile

Да идиотија буде већа, ови су у стању да се, око оваквих глупости, испосвађају толико да изазову политичку кризу, па нови локални избори......... што, наравно, нас кошта.

« Poslednja izmena: 01. Sep 2006, 08:38:22 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
st_faca , nisam provalio da si Ujko, to nam sve govori i otud tvoje odlicno poznavanje majn kamfa.
Nisam znao da je to vasa obavezna literatura, ali ako su vasi susedi docekali hitlera u Mariboru, a vi bili njegovi najbolji saradnici, nije cudo.

Ti si poslednji koji treba da nama Srbima prica o nekom fasizmu, plati ratnu odstetu za pobijene Srbe u Jasenovcu i ostalim logorima, pa zatim za ovaj novi genocid, pa mozda jednog dana mozemo voditi normalnu diskusiju.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
gambino, jos uvek nisi odgovorio na poslednji henrijev post..samo te pratim, jako me zanima koji bi bio tvoj odgovor
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Ruska federacija,Ruska federacija i Ruska federacija.
Zatim saradnja sa Kinom i ostatkom sveta, vec postoje dobri rusko-kineski odnosi i da pokusamo da ozivimo nesvrstane.

Bez ultimatuma i sile, necemo biti bogati kao Irci, ali sigurno cemo biti bogatiji od polozaja "poslednjeg vagona" u e.u. vozu.
A i okupacija ruske vojske bi bila povod za nacionalno slavlje, poput 5-o oktobarske euforije.

Eto ja imam par opcija, a vi jednu i to jos neprijateljsku, sem ako ne podrzavate politiku Natase Kandic i malog Cedice Nedica.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
ma o cemu pricas, svi, ali svi susedi ce nam biti uskoro u eu, a mi cemo da saradjujemo sa rusima?????
i sta ako nam svi okolo zatvore granice a rusi ih otvore????to bi bilo mozda dobro po nas??????????????
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Ruska federacija,Ruska federacija i Ruska federacija.
Zatim saradnja sa Kinom i ostatkom sveta, vec postoje dobri rusko-kineski odnosi i da pokusamo da ozivimo nesvrstane.

Bez ultimatuma i sile, necemo biti bogati kao Irci, ali sigurno cemo biti bogatiji od polozaja "poslednjeg vagona" u e.u. vozu.
A i okupacija ruske vojske bi bila povod za nacionalno slavlje, poput 5-o oktobarske euforije.

Eto ja imam par opcija, a vi jednu i to jos neprijateljsku, sem ako ne podrzavate politiku Natase Kandic i malog Cedice Nedica.
Pa i Ruska federacija blisko saradjuje sa evropskom unijom i ukljucena je u mnoge evropske procese . Zasto onda mi da bezimo od iste? I mislis li da kad bi Rusija umesto Amerike bila prva sila sveta, da bi imala bolji odnos prema malima i slabima?? Cisto sumnjam. Ne smatram Ameriku za ideal demokratije,al u odnosu na Rusiju su cvece.
 I sto se uvek hvatas Natase Kandic,Cede Jovanovica i slicnih, ako neko veruje da je politika Milosevivca sve nas odvela u propast (kao sto sam ja ubedjen) ne mora da znaci da podrzava Cedu,Batica i ekipu. Ja licno se ne vezujem za imena politicara, nego vise za politiku koju vodi neka stranka.
Po meni jedino sto nas moze izvuci iz polozaja u kom jesmo,je da se trudimo da budemo u politickom smislu sto nevazniji,a nikakvi savezi sa Rusijom, Belorusijom,Kinom ,Severnom Korejom, Iranom koji bi nas ponovo doveli u poziciju da se preko nas lome neka "svetska pitanja". A u ekonomiji sto bliza saradnja sa zemljama iz okruzenja pre svega,ali i svima ostalima bez ulazenja u politicka pitanja ,i naravno sto vise ulaganja  u pravosudje ove zemlje ,da se makar malo suzbije kriminal
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.